06 Şubat 2013, Çarşamba 16:31:05

CYPRUS İLE KATAR'DAN ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI

Kıbrıs Rum Yönetimi'nin devlet havayolu olan “Cyprus Airways” yetkililerinin, geçtiğimiz hafta Katar’ın başkenti Doha’da “Qatar Airways” yetkilileri ile temaslarda bulunduğu belirtildi...
  • ÇOK UZAKLARA,ARAPLARA GİTMEYE GEREK YOK,BİRAZ EMPATİ KURMAYA ÇALIŞALIM,AKRABALARIMIZLA,ARKADAŞLARIMIZLA,İŞYERİNDE ÇIKAR ÇATIŞMASI OLDUĞUNDA NELER YAŞADIĞINIZI BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM.BU KONUYU GÜNDEME GETİRMEK BİLE ABES,ŞU ANDA DÜNYADA HERŞEY MENFAAT VE ÇIKAR ÜZERİNE KURULMUŞ,ÇARK BÖYLE DÖNÜYOR,DEMİREL'İN DEDİĞİ GİBİ DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR,ÇEKİRDEK AİLENİZDEN BAŞLAYIN,ÜLKELERİN İLİŞKİLERİNE KADAR UZANIN BU KURAL ASLA VE ASLA DEĞİŞMEZ,DEĞİŞMEYECEK DE.GELECEK ÇOK DAHA ZOR OLACAK ÇÜNKÜ KAYNAKLAR TÜM HIZIYLA TÜKENİRKEN İNSANLARIN HIRSLARI VE İHTİRASLARINDA BİR AZALMA OLMUYOR.ARTIK,HİÇBİR ŞEY BİZİ ŞAŞIRTMAMALI...
  • cyprus airways ancak codeshare ile türkiye üzerinden uçabilirler.şuanda zaten aeroflot ve ukraynadaki havayolları ile yapıyor ama cyprus airways türkiyedeki otoriteler izin vermedikçe asla türk hava sahasını kullanamaz.
  • ANLAMADIGIM BIRSEY VAR cyprus airways TÜRKIYE HAVA SAHASINI KULANACAKMI KULANMIYACAKMI
  • bu vahsi bedeviler bir parmak bali sursun iktidarin agzina....hile hurda satma hainlik hep onlarda....
  • Devir artık değişti arkadaşlık komşuluk hepsi hikaye kim kimden avanta menfaat alıyorsa herkez kendi çıkarları için herşeyi yapıyor arablardan dost olurmu ???
  • Buyrun arap dostlarınızı görün. Rumlarla nasıl işbirliği yaptılar. Yüzbin kere söylendi bu adamlardan dost olmaz diye

Kıbrıs Rum Kesimi'nde yayınlanan Fileleftheros gazetesi elde ettiği bilgilere dayanarak iki havayolu şirketinin, ortak uçuş kodu anlaşması imzalanması konusunda anlaşmaya vardığını yazdı.

Gazete bu anlaşmayla “Cyprus Airways”in Qatar uçaklarında; “Qatar Airways”in ise Güney Kıbrıs uçaklarında rezervasyonda bulunma imkanına sahip olacağını belirtti.

“Qatar Airways”in çeşitli Avrupa güzergahlarına ilgi gösterdiğini yazan gazete “Cyprus Airways”in, ise Türkiye’nin hava sahasının kullanıldığı, Rusya ve Ukrayna gibi güzergahlara ilgi gösterdiğini belirtti.

Cyprus Airways’in, Türk ambargosu nedeniyle, Rusya ve Ukrayna güzergahları için, bugün yüksek bir maliyet ve zaman kaybı karşısında, Türkiye hava sahasını teğet geçmekle yükümlü olduğunu anımsatan gazete, Rusya ve Ukrayna yönünden Güney Kıbrıs’a yönelik uçuşlarda artan yolcu akışına bağlı olarak bu anlaşmanın (Qatar Airways ile anlaşma) Güney Kıbrıs için faydalı olacağını da belirtti.

CYPRUS İLE KATAR'DAN ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

TAYF ~ 11 yıl önce
ÇOK UZAKLARA,ARAPLARA GİTMEYE GEREK YOK,BİRAZ EMPATİ KURMAYA ÇALIŞALIM,AKRABALARIMIZLA,ARKADAŞLARIMIZLA,İŞYERİNDE ÇIKAR ÇATIŞMASI OLDUĞUNDA NELER YAŞADIĞINIZI BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM.BU KONUYU GÜNDEME GETİRMEK BİLE ABES,ŞU ANDA DÜNYADA HERŞEY MENFAAT VE ÇIKAR ÜZERİNE KURULMUŞ,ÇARK BÖYLE DÖNÜYOR,DEMİREL'İN DEDİĞİ GİBİ DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR,ÇEKİRDEK AİLENİZDEN BAŞLAYIN,ÜLKELERİN İLİŞKİLERİNE KADAR UZANIN BU KURAL ASLA VE ASLA DEĞİŞMEZ,DEĞİŞMEYECEK DE.GELECEK ÇOK DAHA ZOR OLACAK ÇÜNKÜ KAYNAKLAR TÜM HIZIYLA TÜKENİRKEN İNSANLARIN HIRSLARI VE İHTİRASLARINDA BİR AZALMA OLMUYOR.ARTIK,HİÇBİR ŞEY BİZİ ŞAŞIRTMAMALI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
cyprus airways ancak codeshare ile türkiye üzerinden uçabilirler.şuanda zaten aeroflot ve ukraynadaki havayolları ile yapıyor ama cyprus airways türkiyedeki otoriteler izin vermedikçe asla türk hava sahasını kullanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cyprus airways ~ 11 yıl önce
ANLAMADIGIM BIRSEY VAR cyprus airways TÜRKIYE HAVA SAHASINI KULANACAKMI KULANMIYACAKMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klasik arap ~ 11 yıl önce
bu vahsi bedeviler bir parmak bali sursun iktidarin agzina....hile hurda satma hainlik hep onlarda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata Kara ~ 11 yıl önce
Devir artık değişti arkadaşlık komşuluk hepsi hikaye kim kimden avanta menfaat alıyorsa herkez kendi çıkarları için herşeyi yapıyor arablardan dost olurmu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostlar ~ 11 yıl önce
Buyrun arap dostlarınızı görün. Rumlarla nasıl işbirliği yaptılar. Yüzbin kere söylendi bu adamlardan dost olmaz diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Doğru söze can kurban.
bmx ~ 11 yıl önce
ne alaka önce iğneyi kendine batır. bizim ülkemizde yıllarca israille kankalık yapmadımı.Atlasjette ermenistana uçuyor. ticari ilişkilerle devlet işlerini karıştırmayın.amerikanın birde iranla ticaretine bakın daha iyi anlarsınız
bmx isimli yorumcu ~ 11 yıl önce
atlasjet erivana uçmuyor
bmx bisikletçisine ~ 11 yıl önce
kardeşim sen hala patlak tekerle yolaldığının farkında değilsin galiba.
ATA SÖZÜ ~ 11 yıl önce
Atalarımız ne demiş? NE ŞAMIN ŞEKERİ, NE ARABIN YÜZÜ.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000