18 Haziran 2014, Çarşamba 13:04:59

A350 XWB YENİ BİR TESTTEN DAHA GEÇTİ

Airbus'ın yeni gözdesi A350 XWB, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen sıcak hava testlerini tamamladı.
  • Halide Taylan..... Vay bee?? Uçaktan bile sex çıkarır yurdum insanı. Neresi sexi çağrıştırdı anlamak güç. Bu nasıl bir hayal gücüdür? Ben bir pilot olarak o gün uçacağım uçağın yanına geldiğimde, ekmek teknem ve yolcuların canını ve kendi canımı taşıyan o teknoloji harikasına saygı duyarım. Ama yurdum insanının hücrelerine kadar işlemiş sex. Öyle ki uçağa bile o gözle bakabiliyor. Acil tedavi ........ Allah akıl fikir nasip etsin.
  • THY başta olmak üzre Türk şirketlerinde de görürüz inşallah.
  • Cok sexy bir ucak.
  • thy neden böyle uçakların siparişini vermez anlamak zor milletin yirmi yıl önce kullandıgı 777 leri daha birkaç yıldır kullanıyoruz 777 ler tabiki güzel uçak prestij meselesi neden 787 veya a 380 ne bileyim 747 8 siparişleri verilmiyor gördügümüz kadarıyla 2023 e kadarda yok onlarca 737 ve aırbus siparişleri var birkaçını kısıpta bunlardan birkaç tane alınamazmı
  • On kisim bana hep uzay mekigini andiriyo..hastasi oldum bu ucagin :-)
  • En guzel ucak!!!!
  • En çirkin uçak.
  • Airbus forever :)

Airbus A350 XWB test uçağı, Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Al Ain'de gerçekleştirilen sıcak hava testlerini tamamladı. Testlerin amacı, uçak motor sistemlerinin 40°C'nin üzerindeki sıcaklıklarda performansını kontrol etmekti.

Uçak, ısı banyosu testi de dahil olmak üzere yerde ve havada pek çok teste tabi tutuldu. Bu testler, uçağın birkaç saat güneş altında bekletilmesinin ardından soğutma sisteminin çalışma performansını ölçümlemeyi de kapsıyordu.

A350 XWB, 2014 yılının üçüncü çeyreğinde uçak, sertifikasyon sürecini tamamlayacak. Uçak, bugüne kadar 460’ın üzerinde uçuş ile 2000’in üzerinde test uçuş saatini tamamladı. Uçağın ilk operatörü Qatar Havayolları, bu yılın son çeyreğinde ilk uçağını teslim alacak. 

A350 XWB YENİ BİR TESTTEN DAHA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Halide Taylan..... Vay bee?? Uçaktan bile sex çıkarır yurdum insanı. Neresi sexi çağrıştırdı anlamak güç. Bu nasıl bir hayal gücüdür? Ben bir pilot olarak o gün uçacağım uçağın yanına geldiğimde, ekmek teknem ve yolcuların canını ve kendi canımı taşıyan o teknoloji harikasına saygı duyarım. Ama yurdum insanının hücrelerine kadar işlemiş sex. Öyle ki uçağa bile o gözle bakabiliyor. Acil tedavi ........ Allah akıl fikir nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
THY başta olmak üzre Türk şirketlerinde de görürüz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halide Taylan ~ 10 yıl önce
Cok sexy bir ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
thy neden böyle uçakların siparişini vermez anlamak zor milletin yirmi yıl önce kullandıgı 777 leri daha birkaç yıldır kullanıyoruz 777 ler tabiki güzel uçak prestij meselesi neden 787 veya a 380 ne bileyim 747 8 siparişleri verilmiyor gördügümüz kadarıyla 2023 e kadarda yok onlarca 737 ve aırbus siparişleri var birkaçını kısıpta bunlardan birkaç tane alınamazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 10 yıl önce
:)
SPQ ~ 10 yıl önce
Havacilikla hobi olarak ilgilendigin böyle isteklerin olmasi tabiki normal. Buyuk ucak veya yeni ucak almak THYyi birak cogu havayolunun isteyecegi seyler. Ama gel gelki havacilik biraz daha "zor". Her önune gelen yeni ucak alamiyor, alsa bile bunun finansmani var, operasyonu var, hatlara uyumu var, varda var... THYnin cografi niteligi nedeniyle 737 ve a32X serisi almasida mantikli.
Bmx ~ 10 yıl önce
THY bulunduğu konum itibariyle çok büyük uçaklara pek ihtiyacı yok sadece kıtalar arası uçuşta lazım. Yoksa THY 737 ve A320-321 ile bir çok noktaya ulaşabiliyor.Aslında thy için çok büyük avantaj küçük uçaklarla çok noktaya uçabilmek.zaten thy bu avantajı kullanıyor.
Fly ~ 10 yıl önce
B787'de ne kadar cok sikinti meydana geldi, A350'de de olacak bunlar. Thy en iyisini yapmakta, B777'yide ilk once Jet Airways'ten DryLease kiralama ile getirip sonra Boeing'ten satin almislardir.Thy'nin tek ihtiyaci B777-200LR.
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
On kisim bana hep uzay mekigini andiriyo..hastasi oldum bu ucagin :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En guzel ucak!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En çirkin uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 10 yıl önce
Airbus forever :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000