25 Mart 2011, Cuma 08:04:12

UÇUŞLAR AKSAYINCA YOLCULUK KABUSA DÖNDÜ!

Formula 1'in ünlü pilotu Rubens Barrichello, kabus gibi bir yolculuk geçirdi...

Williams pilotunun Buenos Aires Hava Alanından uçağa binmesi gerekiyordu ancak iletişim sistemindeki sorun nedeniyle bu hava alanındaki uçuşlar iptal edildi.

Bu gelişmenin ardından Barrichello botla Uruguay'a gitmeye karar verdi ancak daha sonra hava alanının 24 saat içerisinde tekrar açılabileceği söylendi ve Barrichello geri döndü.

Uçak 15 saat sonra hareket etti ve Barrichello Avustralya'ya bugün gelebildi.

Barrichello "Sonunda buradayım. Kontrol kulesinde iletişim sorunu olduğunu söylediler ve uçağımla Arjantin'e geldim ve amacım uçağımı orada bırakıp normal bir Qantas seferiyle gelmekti."

"Uçakta pijamalarımı giymiştim ve uçak kalktı. Daha sonra atlamak zorunda kalacağımızı söylediler. Atlar atlamaz sorun olacağını söyledim."

"Ardından otobüste birisinin en az 12 saat gideceğimizi söylediğini duydum ve bu kabus gibiydi. Herkese ulaşmaya çalıştım. Mark'ı Qantas konusunda bana yardım edip edemeyeceğini öğrenmek için aradım. Aklıma gelen herkesi aradım."

"Hava alanını kapattılar. Uçağımı oradan çıkaramadım, bir şey yapamadım ve bu nedenle twit attım. 3.5 saatte Uruguay'a gidecektim ve Santiago'ya uçacaktım ve oradan da uçarak ancak bu sabah gelecektim."

"Taksiyle limana gittim ancak bunu yapmamam çünkü hava alanının açılacağı söylendi. Bu yüzden geri geldim. Şanslıydımki 24 saatten uzun olmayacaktı ve 15 saatte buraya geldim."

"Videolarda elinde kahve fincanıyla uçuşu bekleyenler gibiydim."

"İnsanlar orada yarış pilotu olarak kendi başıma beklediğim gerçeğinden uzaklaştılar. Her şeyin ortasında insanlar ne zaman gideceklerini bağırarak sorarken, imza için bana gelen vardı."

"Kabus gibiydi. Uçağa binince 13 saat aralıksız uyudum." dedi.

Barrichello, Avustralya'ya geç gelmesinin hafta sonunu etkilemesini düşünmediğini söyledi.

UÇUŞLAR AKSAYINCA YOLCULUK KABUSA DÖNDÜ!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000