13 Ağustos 2008, Çarşamba 11:51:50

SKANDAL HOSTESLER İSTİFA ETTİ

Sarhoş geldikleri otelde yaptıkları maskaralıklar yüzünden Queenstown’ da 5 yıldızlı bir otelin tahliye edilmesine sebep olan iki Qantas hostesi istifa etti.
  • JET LAG BASKA BIR ACIKLAMASI YOK ALKOL UN ETKISI GENELDE FAZLA ISE YARAMAZ BOYLE SEYLERDE
  • çılgın hostesler :)))

31 Temmuz gecesi çok geç bir saatte aşırı alkol almış vaziyette otele gelen hosteslerden birinin yangın alarmını çalıştırması sonucu iki itfaiye aracı Crown Plaza Oteli’ne gelmiş ve otel boşaltılmıştı.

Yanlış alarm sonucu oluşan hasarı tazmin etmek hosteslere 1500 dolara mal oldu.
İlk başta Qantas Havayolları’ndan yapılan açıklamada, iki hostesin soruşturma sürecinde açığa alındıkları bildirilmişti. Ancak dün Qantas Havayolları, hosteslerin kendi rızalarıyla istifa ettiklerini doğruladı. Konuyla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

Crowne Plaza oteli müdürü Brett Wilson o gece otelde bulunan konukların yaşananlardan zarar gördüklerini ve şikâyetçi olduklarını anlatırken; "O gece otelin doluluk oranı %75’ti. Bu 200 konuk demektir. Herkesi 3 dakika gibi bir sürede otelden çıkartmak zorunda kaldık. O sırada tam bir kaos yaşandı" dedi.

Otelde bulunan konuklardan biri; "Ne olduğunu anlayana kadar yaşadıklarımız oldukça can sıkıcıydı" diyerek, olayı özetlemeye çalıştı.

©AirportHaber.com

SKANDAL HOSTESLER İSTİFA ETTİ

Yorumlar

gonna fly ~ 16 yıl önce
JET LAG BASKA BIR ACIKLAMASI YOK ALKOL UN ETKISI GENELDE FAZLA ISE YARAMAZ BOYLE SEYLERDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frotx ~ 16 yıl önce
çılgın hostesler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000