16 Kasım 2015, Pazartesi 11:14:36

Qantas'tan nostaljik boyama

Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, uçaklarından birini daha Retro boyamasıyla giydirdi.
  • Ne varsa eskilerde var azizim kızları güzel uçakları güzel aşkları güzel şimdi her şey para ve fetişizm ve yataktan ibaret.
  • THY malesef QANTAS'in kili olamaz.. Hem emniyet yonunden, hemde Pilot'luk egitiminden yada hizmetinden.. Dunyanin sayili markalarindan biriyiz, tek sorunumuz dunyanin en uzak memleketindeyiz, yoksa Avrupa'da olsaydik herzaman bir numara olur..
  • Thy uluslarasi havaciliktaki liderligini konusturdu, baska havayollarina ornek oldu, yakinda herkes thyyi ornek alip retro boyama yapar, bravo.
  • THY iyi yaptı güzel yaptı da onun da orijinali bildiğim kadarıyla Lufthansa'dan. Fikir TK'nın kendisine ait değil yani :)
  • Bu retro muhabbeti de nedir. Çok güzeldi de niye mevcut hallerini koruyorlar o zaman. Gereksiz zaman ve emek kaybı. Retro isteyen müzeye gitsin veya arşivlere baksın. Bit pazarına nur yağmıyor. Daha modern, marjinal, avangard, fütüristik giydirme yapabiliyorlarsa görelim. Yaratıcılığın bittiği çağa girdiğimizin örnekleri yeter artık.
  • Turk hava yollarini taklit etmisler :-)
  • THY daha güzel
  • Guzel olmus. Thy den daha iyi oldugu cok net.
  • THY'nin retro boyamasına benziyomuş...

Avustralyalı havayolu şirketi Qantas, uçaklarından birini daha Retro boyamasıyla giydirdi.

16 Kasım 1920'de kurulan Qantas, kuruluşunun 95. yılı nedeniyle Boeing 737-800 tipi uçağını 1960'lardaki renklerine boyadı. Kuruluş kutlamaları kapsamında giydirilen uçak daha sonra basına tanıtıldı.

Qantas'tan nostaljik boyama

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Asd ~ 8 yıl önce
Ne varsa eskilerde var azizim kızları güzel uçakları güzel aşkları güzel şimdi her şey para ve fetişizm ve yataktan ibaret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QANTAS'dan ~ 8 yıl önce
THY malesef QANTAS'in kili olamaz.. Hem emniyet yonunden, hemde Pilot'luk egitiminden yada hizmetinden.. Dunyanin sayili markalarindan biriyiz, tek sorunumuz dunyanin en uzak memleketindeyiz, yoksa Avrupa'da olsaydik herzaman bir numara olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Hadi oradan sende...
Bravo thy ~ 8 yıl önce
Thy uluslarasi havaciliktaki liderligini konusturdu, baska havayollarina ornek oldu, yakinda herkes thyyi ornek alip retro boyama yapar, bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
THY iyi yaptı güzel yaptı da onun da orijinali bildiğim kadarıyla Lufthansa'dan. Fikir TK'nın kendisine ait değil yani :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bu retro muhabbeti de nedir. Çok güzeldi de niye mevcut hallerini koruyorlar o zaman. Gereksiz zaman ve emek kaybı. Retro isteyen müzeye gitsin veya arşivlere baksın. Bit pazarına nur yağmıyor. Daha modern, marjinal, avangard, fütüristik giydirme yapabiliyorlarsa görelim. Yaratıcılığın bittiği çağa girdiğimizin örnekleri yeter artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Turk hava yollarini taklit etmisler :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ground handling ~ 8 yıl önce
ciddi ciddi bunu ilk thy yapti mi saniyorsun? troll musun yoksa?
thy ~ 8 yıl önce
THY daha güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 8 yıl önce
Guzel olmus. Thy den daha iyi oldugu cok net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Rezalet ~ 8 yıl önce
Mehmet akıllı ol adamı hasta etme. Bak şuraya 3 nokta koyuyorum ...
Mehmet ~ 8 yıl önce
Once adam ol sonra hasta olabilirsin ;)
aynısı ~ 8 yıl önce
THY'nin retro boyamasına benziyomuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
350-900 ~ 8 yıl önce
THY'nin Retrosuna falan benzemiyo bu,adı üzerinde Quantas retrosu ,neresini benzettiniz bilmem,pijama çizgiside yok demi,o halde,gereksiz bi benzetme olmuş bu gari !!
Re: 350-900 ~ 8 yıl önce
Neresi benzemiyo arkadaşım... Bak bu Qantas'ta kalın düz çizgi var, THY'de ise daha ince ama uzaktan baktığında tek çizgi gibi görünen çizgiler var... Biz aynısı mı dedik, benziyo dedik... Yahu bi kere de içinde THY geçen bir şey olduğunda bazen saldırma bazen de koruma amaçlı yorumlar yapmayın be... bırakın akışına...
RE-RE 350-900 ~ 8 yıl önce
Uzaktan bakınca bende dayımı, amcama benzetmiştim,,uzaktan bakınca.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000