08 Aralık 2014, Pazartesi 09:05:12

QANTAS'IN A380'İ ACİL İNİŞ YAPTI

Qantas Havayolları'nın Sydney-Dubai seferini yapacak A3800 tipi yolcu uçağı, acil iniş yaptı.
  • Bu firma da var bir sorun her 380 acil iniyor emergency ya arkadas kullanmayı öğrenin yada filonuza almayın bittirdiniz güzelim markayı..
  • herhalde yeni bir uçak satın alıp da bu kadar problem çeken ikinci bir havayolu şirketi yoktur. ciddi bir motor arızası yaşadı acil indi, buna benzer bir çok teknik arızalardan dolayı acil iniş oldu olmaya da devam edecektir. yeni uçak bazı problemleri olacaktır 3-4 yıla daha ihtiyacı var sanırım..
  • Ne çektin be Qantas :/

Sydney-Dubai seferini yapmak üzere sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren Qantas'ın dev uçağı Airbus A380'de kalkışından bir süre sonra bir arıza meydana geldi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle uçağın kabinindeki basınç düşerek yolcuların nefes almasını zorlaştırdı. Bunun üzerine acil iniş kararı alan kokpit ekibi rotayı Avustralya'nın Perth kentine çevirdi.

Batı Avustralya eyaletinin başkenti Perth'e acil iniş yapan uçak bakıma alındı.

QANTAS'IN A380'İ ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar

sans ~ 9 yıl önce
Bu firma da var bir sorun her 380 acil iniyor emergency ya arkadas kullanmayı öğrenin yada filonuza almayın bittirdiniz güzelim markayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
herhalde yeni bir uçak satın alıp da bu kadar problem çeken ikinci bir havayolu şirketi yoktur. ciddi bir motor arızası yaşadı acil indi, buna benzer bir çok teknik arızalardan dolayı acil iniş oldu olmaya da devam edecektir. yeni uçak bazı problemleri olacaktır 3-4 yıla daha ihtiyacı var sanırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne çektin be Qantas :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000