30 Ekim 2011, Pazar 13:30:40

HERKES ŞOKTA 70 BİN YOLCU HAVALİMANLARINDA...

Qantas uçuşlarını durdurdu, 70 bin yolcu mahsur kaldı...
  • yine yanlış yorumlar...sen şirketi yöneteme..orya buraya harca paraları..çalışanlar çalışmaya devam ediyor.sanki şirketi sadece onlar yönetirler sanıyorlar.quantosta böyle olmuş.arkadaşlarım var çalışıyorlar.hep sorunlar ötelemişler.hiç sorunlarla karşı karşya gelmek istememişler şirket içten içten kaynamış.ve sonunda patlamış.olan yine zavallı çalışanlara olmuş.quantos gibi bir şirketi yönetenler şirketi ne duruma düşürmüşler.
  • Calisanlarin hakki verilmeli. Sendika cok hakli. Bak bir kac güne akillari baslarina gelir isverenlerin.
  • sendikanın nesi kötüdür anlamam.bir taraf daha ucuza işçi çalıştırmak ister bir taraf evine dahaçok para götürmek ister.ortada en uygun şekilde anlaşırlar.1-kötü sendikacılar, sendikaların karalanmasını gerektirmez.2- kötüler her yerde olabilir.3- bu kötü patronlar,kötü yöneticiler,kötü kararlar alan yöneticiler olamaz mı?4- herkes ileri geri yorum yaparken aynaya baksın ama gözlerinin içine baksın ve yorumu nu öyle yapsın. Herkes ağzı var diye saçma sapan şeyleri buraya yazmasın:)
  • gene ayni sendika ci hikayeleri, neymis kac yildir toplu sozlesme yapilmamis. Kardesim adam kepenk kapatiyor sen hala farkinda degilsin, kepenkler kanainca ne yiyeceksiniz haaaaa ?? sendikan sana kepenk kapaninca gene destek cikacakmi ??
  • londrada heatrow da 380ler 747ler hepsi yatıyor quantasın..
  • işde size tipik bir sendika ağalarının yaptıkları mantıksız saçma sapan dayatma ve isteklerinin sonunda şirket alın size anahtarı veriyorum ben uçuşları durdum bu şekilde uçmam mümkün değil yerse siz uçurun yemez tabi uçaklarda yerde şimdi artık sendika katırla ve eşşekle yolcuları uçursun hem daha ucuz olur yakıt parası yok sonra katır kendi kendine gider deh çüşle pilota gerek yok masraf olmaz.. sendikalar böyledir dünyanın her tarafında işsizliğin önünde tek engeldir hep bana derler nasılsa patron zengin ödeyecek mantığı halbuki yakıt ne kadardır sonra masraflar nedir bilmezler işçiden parayı keserler ceplerine indirirler ben genel müdür olsam herkesi kapıya koyarım alın bakalım
  • ders olsun iki senedir toplu sözleşme yapılmıyormuş bak ne oldu..
  • THY derhal haftada 2-3 gün Sydney2e uçmalı. Doluluk problemi yaşayacağını hiç sanmıyorum. Hatta bir süre sonra bu hat haftada 7 seferi de kaldırır. 330'lar 340'lar 777'ler aktarmalı uçacağı için her 3 long ranger modeli de buraya rahatça gider. Singapur aktarmalı uçmak çok mantıklı uçak boşken bir kısım singapur yolcusu bu seferi finanse eder. 332 gönderilirse zaten zarar yazması mümkün değil bu hat her türlü dolar. Gerkirse Sydney-melbourne yapılır.
Avustralya'lı havayolu şirketi Qantas'ın çalışanların iş yavaşlatma ve grev eylemleri yüzünden seferlerini durdurduğunu açıklamasının ardından, bu şirketle uçuş yapacak 70 binden fazla yolcunun bugün Avustralya, Avrupa ve ABD'deki havaalanlarında mahsur kaldığı bildirildi. 

Qantas dün resmi bir açıklama yaparak seferlerini durdurmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Qantas ile uçuş yapacak yaklaşık 70 bin yolcunun çeşitli havalimanlarında mahsur kaldığı öğrenildi. Avustralya başta olmak üzere Avrupa ve Amerika'da mahsur kalan yolcuların ülke yönetiminin duruma el koymasını istediği ve mağduriyetlerinin giderilmesini istedikleri ifade edildi.

Bunun üzerine Başbakan Julia Gillard yaptığı açıklamada, bu eylemleri sona erdirmek ve anlaşmazlığı çözüme kavuşturmak için bugün bir hakemlik makamının hükümetin inisiyatifiyle toplantıya çağrıldığı kaydedildi. 
 
Bu makamın, yeni görüşmelere olanak tanımak için grevi üç ay erteleyebileceği veya anlaşmazlığın nihai olarak çözülmesi talimatı verebileceği belirtildi. 

Şimdi yolcular merakla çıkacak kararı bekliyor.
HERKES ŞOKTA 70 BİN YOLCU HAVALİMANLARINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
yine yanlış yorumlar...sen şirketi yöneteme..orya buraya harca paraları..çalışanlar çalışmaya devam ediyor.sanki şirketi sadece onlar yönetirler sanıyorlar.quantosta böyle olmuş.arkadaşlarım var çalışıyorlar.hep sorunlar ötelemişler.hiç sorunlarla karşı karşya gelmek istememişler şirket içten içten kaynamış.ve sonunda patlamış.olan yine zavallı çalışanlara olmuş.quantos gibi bir şirketi yönetenler şirketi ne duruma düşürmüşler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Calisanlarin hakki verilmeli. Sendika cok hakli. Bak bir kac güne akillari baslarina gelir isverenlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sendikanın nesi kötüdür anlamam.bir taraf daha ucuza işçi çalıştırmak ister bir taraf evine dahaçok para götürmek ister.ortada en uygun şekilde anlaşırlar.1-kötü sendikacılar, sendikaların karalanmasını gerektirmez.2- kötüler her yerde olabilir.3- bu kötü patronlar,kötü yöneticiler,kötü kararlar alan yöneticiler olamaz mı?4- herkes ileri geri yorum yaparken aynaya baksın ama gözlerinin içine baksın ve yorumu nu öyle yapsın. Herkes ağzı var diye saçma sapan şeyleri buraya yazmasın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gene ayni sendika ci hikayeleri, neymis kac yildir toplu sozlesme yapilmamis. Kardesim adam kepenk kapatiyor sen hala farkinda degilsin, kepenkler kanainca ne yiyeceksiniz haaaaa ?? sendikan sana kepenk kapaninca gene destek cikacakmi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
londrada heatrow da 380ler 747ler hepsi yatıyor quantasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işde size tipik bir sendika ağalarının yaptıkları mantıksız saçma sapan dayatma ve isteklerinin sonunda şirket alın size anahtarı veriyorum ben uçuşları durdum bu şekilde uçmam mümkün değil yerse siz uçurun yemez tabi uçaklarda yerde şimdi artık sendika katırla ve eşşekle yolcuları uçursun hem daha ucuz olur yakıt parası yok sonra katır kendi kendine gider deh çüşle pilota gerek yok masraf olmaz.. sendikalar böyledir dünyanın her tarafında işsizliğin önünde tek engeldir hep bana derler nasılsa patron zengin ödeyecek mantığı halbuki yakıt ne kadardır sonra masraflar nedir bilmezler işçiden parayı keserler ceplerine indirirler ben genel müdür olsam herkesi kapıya koyarım alın bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ders olsun iki senedir toplu sözleşme yapılmıyormuş bak ne oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY derhal haftada 2-3 gün Sydney2e uçmalı. Doluluk problemi yaşayacağını hiç sanmıyorum. Hatta bir süre sonra bu hat haftada 7 seferi de kaldırır. 330'lar 340'lar 777'ler aktarmalı uçacağı için her 3 long ranger modeli de buraya rahatça gider. Singapur aktarmalı uçmak çok mantıklı uçak boşken bir kısım singapur yolcusu bu seferi finanse eder. 332 gönderilirse zaten zarar yazması mümkün değil bu hat her türlü dolar. Gerkirse Sydney-melbourne yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000