05 Şubat 2012, Pazar 09:28:06

ÇARPIŞIYORLARDI!

Boeing 747 tipi yolcu uçağı ile Cessna'nın havadaki tehlikeli yakınlaşması kameralara işte böyle yansıdı.
  • Yok Artık Lebron James
  • Minimum 700 barajı koymak suretiyle hemen TOEIC e alın. Kesin ingilizceleri yetersiz :))) Controller talimatlarını yanlış anlamış olmalılar. Bu avustralyalılar da ingilizcenin i sini bilmiyo yaa :))) Bak bizim Temel Abi ye... Hemen çözdü sorunu. tek talimat. TOEIC inizi getirin lennn dedi. Sorun bitti hemencik. Allah akıl fikir versin. Bye byeeee Temel Abi.... Do you speak English Temel Abi :))) I run each teen me Temel Abi :)))) devamı da var :)))
  • Bu haber sizin gibiler için özenle seçilmiştir. Resimde de görüldüğü gibi, eğer THY yetkilileri bir önlem alsaydı, bu tehlike (?) :)) yaşanmayacaktı. Öyle değil mi sevgili "canını kimlere emanet eden" ler.. :)))))
  • Cessna was doing circuits at 1000ft, while the jet was approximately at 3000ft.
  • Eğer photoshop değilse, zaten dikey ayrımları yeteri kadar var....aynı seviyede olsalar, arkadaşların dediği gibi Cessna' nın, 747 nin motorundan bile küçük olması dolayısı ile yanında sinek gibi kalırdı....bunu da haber diye okuyoruz işte..
  • Pilotun kast ettiği görüş havadaki görüş menzili değil, görüş açısıdır. Doğru okuyalım.
  • :D o cessna o 747 nin bi motoru kadar öyle yakın gözüktüklerine bakmayın aslında cessna çok daha düşük irtifada.
  • Pilot görüş mesafesi kötü diyor,yerden çekilen resmin netliğine bakın.... Birileri birilerini kekliyor...
  • Gerçek görüntü olsa o Cessna 747' nin tek motoru kadar olmalı ve de başaşağı, bir yerleri kopmuş filan olmalıydı. 747' nin yarattığı türbülansta hiç öyle düz uçabilir mi ? Kanat vortex' i onu ikiye ayırırdı.
  • her zaman işi allah'a bırakmamak gerek, burada ucuz yırtılmış ama pilotların uçarken sağına soluna bakmadan uçmaları, ya da çarpışma önleyen bir sistemin kullanılmıyor olması çağımıza yakışmıyor. benim arabamda bile park sensörü var koca uçaklarda bir sistem geliştirilmeli derhal.
Avustralya'da bulunan Brisbane Havaalanı'ndan kalkan Qantas Havayolları'na ait Boeing 747 tipi yolcu uçağı ile Cessna tipi bir eğitim uçağının havadaki tehlikeli yakınlaşması kameralara yansıdı.

Fotoğrafı çeken Joel Thomas, önce Boeing'in motor sesini duyduğunu daha sonra ise daha cılız olan eğitim uçağının sesinin geldiğini anlattı.

Cessna tipi uçağın pilotu Trevor Potter ise Boeing 747'nin yere yansıyan gölgesini gördüklerini ancak yukarda görüş mesafesinin sınırlı olduğunu belirtti. 

İŞTE O DAKİKALARDAN KARELER






ÇARPIŞIYORLARDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yok Artık Lebron James

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Minimum 700 barajı koymak suretiyle hemen TOEIC e alın. Kesin ingilizceleri yetersiz :))) Controller talimatlarını yanlış anlamış olmalılar. Bu avustralyalılar da ingilizcenin i sini bilmiyo yaa :))) Bak bizim Temel Abi ye... Hemen çözdü sorunu. tek talimat. TOEIC inizi getirin lennn dedi. Sorun bitti hemencik. Allah akıl fikir versin. Bye byeeee Temel Abi.... Do you speak English Temel Abi :))) I run each teen me Temel Abi :)))) devamı da var :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu haber sizin gibiler için özenle seçilmiştir. Resimde de görüldüğü gibi, eğer THY yetkilileri bir önlem alsaydı, bu tehlike (?) :)) yaşanmayacaktı. Öyle değil mi sevgili "canını kimlere emanet eden" ler.. :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cessna was doing circuits at 1000ft, while the jet was approximately at 3000ft.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eğer photoshop değilse, zaten dikey ayrımları yeteri kadar var....aynı seviyede olsalar, arkadaşların dediği gibi Cessna' nın, 747 nin motorundan bile küçük olması dolayısı ile yanında sinek gibi kalırdı....bunu da haber diye okuyoruz işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotun kast ettiği görüş havadaki görüş menzili değil, görüş açısıdır. Doğru okuyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
:D o cessna o 747 nin bi motoru kadar öyle yakın gözüktüklerine bakmayın aslında cessna çok daha düşük irtifada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilot görüş mesafesi kötü diyor,yerden çekilen resmin netliğine bakın.... Birileri birilerini kekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gerçek görüntü olsa o Cessna 747' nin tek motoru kadar olmalı ve de başaşağı, bir yerleri kopmuş filan olmalıydı. 747' nin yarattığı türbülansta hiç öyle düz uçabilir mi ? Kanat vortex' i onu ikiye ayırırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her zaman işi allah'a bırakmamak gerek, burada ucuz yırtılmış ama pilotların uçarken sağına soluna bakmadan uçmaları, ya da çarpışma önleyen bir sistemin kullanılmıyor olması çağımıza yakışmıyor. benim arabamda bile park sensörü var koca uçaklarda bir sistem geliştirilmeli derhal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000