03 Temmuz 2014, Perşembe 16:21:31

A380'İ SU BASTI UÇAK GERİ DÖNDÜ

Avustralya Havayolları Qantas'a ait A380 yolcu uçağı, Los Angeles'tan Avustralya'nın Melbourne kentine hareket ettikten sonra kabinde başlayan bir sızıntı nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.
  • british haberlerinde de bir kere 380 i su basmisti... bi iliski mi var
  • BUDA BIRSEYMI, ISTANBULDAN NÜRNBERGE KALKIS ESNASINDA TURSU SEVEN BIR VATANDAS YERLESTIRMIS TURSU BIDONUNU KAFA ÜSTÜ BAGAJA. SONUC: TIRMANISTA YOLCULAR KEMERLERI ACIP YUKARDAN AKAN TURSU SUYUNU SILMEYE BASLADILAR. HOSTESIN SESI HALA KULAGIMDA "KIMIN BU TURSU BIDONU ?" SAHIBI HALA BULUNAMADI ;-)
  • Ucak ıkı katlı tamamen videodan öyle görünüyorki su alt kata sızmış. Üst kattaki galley, wc gibi su gerektiren yerlerden sızma yapıyor olabilir. Qantas güvenlik anlayışı Thy ile kuyaslanamaz 1920 lerde kurulan şirkette hiç kaza olmamış. Ama Thy 1933 yılından bu yana 30 a yakın ciddi kaza yapmış o yüzden aradaki fark çok net...
  • Bu sizinti. Neden kaynakli olabilir
  • A380 den ne çektin be Qantas
  • Uçakta sıvı taşınmasının önüne geçtik, en azından peynir suyu falan akmiyor elbiselere, thy ist kibris uçağında benimde üzerime birkaç damla su gelmişti, uçak damlatiyordu
  • Qantas'ın 380leri çakma galiba. Nedense hep onların başına geliyor böyle arızalar. Emirates veya Lufthansa'nın 380lerinden böyle sorunlar duymuyoruz. Geçen en güven hissettiğim uçak 747 demiştim. Hala da öyle diyorum.
  • Koskoca THY yi ne hale dusurduler, yaziklar ossun, globali fors.
  • Aç drain valve'ı en azından uçağın su basmasının önüne geçersin. Sonra nereye divert ediyorsan et.
  • Ya sudan sebeplerle uçak indirmeyin böyle kardeşim asfafafs

Avustralya Havayolları Qantas'a ait A380 yolcu uçağı, Los Angeles'tan Avustralya'nın Melbourne kentine hareket ettikten sonra kabinde başlayan bir sızıntı nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Uçak, Los Angeles'tan hareket ettikten bir süre sonra yaşanan sızıntı nedeniyle Los Angeles'a geri döndü.

Qantas Airways yetkilileri, sızıntının, yolcuların ve uçağın güvenliğini etkileyecek bir sorun olmadığını, ancak Airbus A380'in pilotunun yolcuların rahatını sağlamak için geri dönme kararı aldığını açıkladılar.

A380'İ SU BASTI UÇAK GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

British ~ 8 yıl önce
british haberlerinde de bir kere 380 i su basmisti... bi iliski mi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YIL 2002 ~ 10 yıl önce
BUDA BIRSEYMI, ISTANBULDAN NÜRNBERGE KALKIS ESNASINDA TURSU SEVEN BIR VATANDAS YERLESTIRMIS TURSU BIDONUNU KAFA ÜSTÜ BAGAJA. SONUC: TIRMANISTA YOLCULAR KEMERLERI ACIP YUKARDAN AKAN TURSU SUYUNU SILMEYE BASLADILAR. HOSTESIN SESI HALA KULAGIMDA "KIMIN BU TURSU BIDONU ?" SAHIBI HALA BULUNAMADI ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 10 yıl önce
Büyük ihtimal o turşu bidonu üst raftaydı . Ordan sızma yapmıştır. Eğer hosteslerde CRM olsaydı böyle bir durum yaşanmazdı bence. Ayrıca o turşu bidonunu getiren yolcu da kesin bir yerlerde torpilli çalışandır. Bakın Lufthansa nın geçmişine CRM var böyle bir olay yaşanmamıştır bile.. Kesin üst raftaydı. I am crm ..
A-380 ~ 10 yıl önce
Komik olduğunu sanıyorsun ama ne şartlarla ne şekilde işe alındığını belli ediyorsun. Neden gerçekler bu kadar seni rahatsız etti. Ben uydurmuyorum o kazaları. 1933 yılından beri filoda bulunan nerdeyse bütün uçak tipleriyle kaza yapmış şirket. DC3, Viscount, F27, F28, B727, DC10, B737, RJ100 pistten çıkan A310 lar tren rayina kadar giden 1994-B737-400 detayları yazıcam buraya sığmıyor düşün yani ama QANTAS ile ilgili yazabileceğim bir olay yok çünkü 1920 den bu yana hiç kaza yapmamış sen bu şirketle yukarda saydığım kazaları olan şirketin güvenliğini bir tutuyorsan kusura bakma adama git matematik öğren derler. Nedenlerini araştır kazaların ;) google üzerinden havacılık öğrenmiş genel müdürün şirketini savunan kişilerden zaten çok büyük zeka beklemiyorum en azından anlamaya çalış yazdıklarımı hadi şimdi kaybol kompleksi arkadaşım
380 ~ 10 yıl önce
Ucak ıkı katlı tamamen videodan öyle görünüyorki su alt kata sızmış. Üst kattaki galley, wc gibi su gerektiren yerlerden sızma yapıyor olabilir. Qantas güvenlik anlayışı Thy ile kuyaslanamaz 1920 lerde kurulan şirkette hiç kaza olmamış. Ama Thy 1933 yılından bu yana 30 a yakın ciddi kaza yapmış o yüzden aradaki fark çok net...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 10 yıl önce
Bu yorumu begenmeyenleri merak ettim acaba neyinşi beğenmediniz. Thy kazalarını söylememse neden azıcık araştırma ile ne kadar kabarık bir kaza geçmişi olduğunu en son kazanın 2009 gibi çok yakın bir zamanda olduğunu görürsünüz. Demek ki kuralları doğru uygular torpilli yerine eğitimli insanlarla çalışırsanız Qantas gibi 1920 den bu yana hiç kaza yapmazsınız ;) üzgünüm topilcan torpilnaz arkadaşlar gerçekler acı ;)
sss ~ 10 yıl önce
yani size göre kaza nedeni sadece torpilli egitimsiz kisilerin pilot olması oyle mi? gercekten ayıp
380 ~ 10 yıl önce
Crm eksikliği, kurallara uymamak, torpille alınan yer ekibi ucus ekibinin işin ciddiyetini bilmemesi. Yetkili olarak atanan insanların başarısından dolayı değil hangi hükümet varsa ona uygun lafını dınleyecek kişiler olması. Bişey olmaz canım diye kuralların esnetilmesi ve senin gibi bir şirketin hatalarını söylemek onun iyiliği için oldugunu anlamayan insanların olması... Daha yazıyım mı ;) Thy geçmişi bir araştır istersen
380e yanit ~ 10 yıl önce
ben yorumu begendim kardesim.. yalan yok, ayrintili..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sizinti. Neden kaynakli olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A380 den ne çektin be Qantas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçakta sıvı taşınmasının önüne geçtik, en azından peynir suyu falan akmiyor elbiselere, thy ist kibris uçağında benimde üzerime birkaç damla su gelmişti, uçak damlatiyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 10 yıl önce
Qantas'ın 380leri çakma galiba. Nedense hep onların başına geliyor böyle arızalar. Emirates veya Lufthansa'nın 380lerinden böyle sorunlar duymuyoruz. Geçen en güven hissettiğim uçak 747 demiştim. Hala da öyle diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340 ~ 10 yıl önce
Yaşlı maşlı ama 340 iyidir candır.
yes ~ 10 yıl önce
evet ya, sürekli Qantas tan geliyor boyle haberler..
emirates ~ 10 yıl önce
emirates de de kanatlarda çatlaklar tespit edilmişti noldu o olay ?
Carphunter ~ 10 yıl önce
Koskoca THY yi ne hale dusurduler, yaziklar ossun, globali fors.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 10 yıl önce
thy ne alaka
737 ~ 10 yıl önce
Ramazanda içki içmek - küfür etmek günahtır evladım ...:)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aç drain valve'ı en azından uçağın su basmasının önüne geçersin. Sonra nereye divert ediyorsan et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 10 yıl önce
Ya sudan sebeplerle uçak indirmeyin böyle kardeşim asfafafs

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000