16 Aralık 2011, Cuma 15:12:37

Yenilenen, en yeni Boeing 737-800 oldu

Pegasus, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası çerçevesinde 95.867 minik misafiri arasından seçerek, adlarını verdiği 2 yeni Boeing 737-800’den ilki olan “Sevde Nil D.”yi Seattle’daki Boeing Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim aldı.
  • boeing bu uçağın motorunun egsoz kısmına tadilat yapmış.takat da değişiklik yok ama diğer uçaklara göre % 2 daha az yakıt yakıyor.meraklı olanlar varsa bu uçağın nozul kısmının diğer uçaklardan farklı olduğunu görecekler.bu bir hava yolu için süper bir tasarruf bence..yolun açık olsun Pegasus..yeni uçağında hayırlı olsun..
  • almatıya ucacagiz duyorsunuz baku ye de ucun daha ucuza gıtseydik keske
  • TEK KELİME İLE ''HELAL OLSUN'' GERİSİ HİKAYE....
  • çalışan kazanır pegasusu tebrik ediyorum şirket kurup sonra da ekip yok diye uçuramayan zavallılar da havacılık öğrensin..
  • Helal olsun Ali Sabanciya adam ne dedikodu ne laf yapiyor sadece icraat yapiyor kim nederse desin pegasus her yonuyle profesyonel yonetilen bir sirket.Boeing737 tek gecerim butun sirketlerde 737 encok para kazandiran ucak.THY de bile kar getiren operasyonlar 737de diger tipler anca kendi masrafini karsiliyor.Ali Sabancinin bile secimi 737ise nekadar dogru oldugu belli.
  • PEGASUS'UN YENI UCAGI, ONCELIKLE PEGASUS BASTA OLMAK UZERE TUM TURK SIVIL HAVACILIGINA VE MILLETIMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.
“Sevde Nil D.” için Seattle’da düzenlenen teslim töreninde bir konuşma yapan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, “Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, teknolojik olarak altyapı yatırımlarımız sürerken, pazarlama kampanyalarımızla misafirlerimize en uygun fiyatlı uçuşları sunmaya çalıştık. Bu yılın satır başları arasında birçok yenilik sayılabilir. Ama bence en önemlisi bize destek vererek 6 yıldır kesintisiz büyümemizi sağlayan misafirlerimizle aramızdaki bağı daha da güçlendiren Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyası oldu. Pegasus aile bireyleri kendileri için çok özel olan bu deneyimi misafirleri ile paylaşmayı kabul etti, misafirlerimiz de 100 bine ulaşan başvuru ile bizi bugün olduğumuz noktaya taşıdı. Bugün burada, tamamı 2015 yılı sonunda teslim alınacak 3.2 milyar dolarlık 40 adet Yeni Nesil Boeing 737-800 yatırımımızın 25.’si, bu yılın da 11.’i Boeing’i olan Sevde Nil D.’yi teslim almaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bu yılın 12. ve son Boeing’i olan Yağmur A.’yı da önümüzdeki günlerde filomuza katarak, bu yılı 2.58 filo yaş ortalaması ile tamamlayacağız” dedi.

Pegasus’un, 25. Boeing’i Çorum’dan 6 yaşındaki Sevde Nil Demir’in 26. Boeing’i de İstanbul’dan 9 yaşındaki Yağmur Aydın’ın isimlerini taşıyacak.

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Sevde Nil, Uçağı Birlikte Karşıladı

Seattle’dan ilk misafirleri ile Türkiye’ye gelen Sevde Nil D.’yi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve uçağa adını veren 6 yaşındaki Sevde Nil Demir karşıladı. Pistte su takları ile karşılanan Pegasus’un 25. Boeing’inin tescil kodu, tam adı Ali İsmail Sabancı olan Ali Sabancı’nın baş harfleri; TC-AIS’den oluşuyor.

Sevde Nil D., Pegasus’un Yenilenen Kabin İçi Tasarımına Sahip İlk Boeing 737-800’ü Oldu

Pegasus’un yeni Boeing 737-800’ü Sevde Nil D. yenilenen kabin içi dizaynı ile filonun en tarz uçaklarından biri. “737 Boeing Sky Interior”, misafirlere bambaşka bir uçuş tecrübesi yaşatmak için tasarlandı. Karşılama girişi, ayırt edici ve pozitif bir tecrübeye kapı açarken, yeni kabin içi tasarımı, daha da geniş bir görünüm ve ferahlık hissi sunuyor. LED ışıklandırma genişlik hissinde büyük bir rol oynarken, baş üstü dolapları da arttırılmış kapsitesi ile daha fazla el bagajına olanak tanıyor. Misafir hizmet ünitelerindeki ışıklar halojenden, LED’e dönüşürken, her üniteye bir hoparlör yerleştirlerek üniteler kullanıcı dostu hale getiriliyor. Kabin ekibi kontrol ekranları LCD dokunmatik hale getirilerek, misafir rahatlığı kadar kabin ekibine de hız ve kolaylık sağlanıyor. Tüm bu yeni iç özellikleriyle Sevde Nil D. Pegasus’un gençleşen filosuna yeni bir soluk getiriyor.







Yenilenen, en yeni Boeing 737-800 oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
boeing bu uçağın motorunun egsoz kısmına tadilat yapmış.takat da değişiklik yok ama diğer uçaklara göre % 2 daha az yakıt yakıyor.meraklı olanlar varsa bu uçağın nozul kısmının diğer uçaklardan farklı olduğunu görecekler.bu bir hava yolu için süper bir tasarruf bence..yolun açık olsun Pegasus..yeni uçağında hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
almatıya ucacagiz duyorsunuz baku ye de ucun daha ucuza gıtseydik keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TEK KELİME İLE ''HELAL OLSUN'' GERİSİ HİKAYE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çalışan kazanır pegasusu tebrik ediyorum şirket kurup sonra da ekip yok diye uçuramayan zavallılar da havacılık öğrensin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Helal olsun Ali Sabanciya adam ne dedikodu ne laf yapiyor sadece icraat yapiyor kim nederse desin pegasus her yonuyle profesyonel yonetilen bir sirket.Boeing737 tek gecerim butun sirketlerde 737 encok para kazandiran ucak.THY de bile kar getiren operasyonlar 737de diger tipler anca kendi masrafini karsiliyor.Ali Sabancinin bile secimi 737ise nekadar dogru oldugu belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PEGASUS'UN YENI UCAGI, ONCELIKLE PEGASUS BASTA OLMAK UZERE TUM TURK SIVIL HAVACILIGINA VE MILLETIMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000