27 Nisan 2012, Cuma 11:01:05

"YENİ NESİL UÇUŞ DENEYİMİNİ YAŞAYIN"

Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile tanıştırarak Türkiye’de havacılığı değiştiren Pegasus Hava Yolları, yeni imaj reklamları ile herkesi yeni nesil uçuş deneyimini yaşamaya davet ediyor.
  • Uzun zamandır bu sütunlarda yürütülen THY-Pegasus tartışmalarını izliyorun.Lütfen Elma ile Armutları birbirine karıştımayalım.Her iki havayoluda ayrı kulvarlarda yürüyen ve asla birbirleri ile kıyaslanamayacak iki ayrı şirket.Ne Pegasus THY'ye herhangi br hatta rakip olabilir,(özellikle dış hatlarda ve bazılarının belirttiği gibi uzun hatlarda)nede THY Pegasusla.Her iki şirketin konsepti farklı,müşteri profili farklı hedefleri farklı.Belki bazıları kendini veya şirketini THY ile kıyaslamak ve hatta ondan daha iyi olduğunu görmek ve/veya göstermek isteyebilir ama elma başkadır,armut başka.Bilmem anlatabildim mi? Herkese sevgiler..................
  • Pegasus ile (zorunlu olmadığı sürece) uçmam. En büyük yalanları UÇUZLUK yalanı. Ek ödentiler verilen fıyatlarda yok sonradan ekleniyor. Oturduğum ülkeden Pegasus, hem THY dan daha pahalı hem de uzun bekleme gerektiren bağlantıyla uçuyor. Bu arada suyu çayı, yemek ve ikramı da unutmayalım.
  • Reklam mükemmel,verilmek istenen mesajı çok net veriyor
  • Bir ozel havayolunun TK yi silkemesi hayaldi gercek oldu. Alt tarafi bir havayolunda mudur yada bilmem ne olup milletin parasiyla saltanat surenlerin makam arabasina binenlerin yurtdisinda keyif catanlarin sonu birer birer gelecek. Tesekkurler Ali bey. Cekemeyen Pegasus ile ucmasinda, calismasinda bukadar basit.
  • Bayrağımın Taşıyıcısı çıkıp da "Yaş ortalaması 1'in altında olan 2 B737-900ER'den oluşan 180 uçaklık filomuzla bla bla bla..." diye bir reklam yapsa, malum PR ekibi burada nasıl bir yaygara yapar acaba? Havacılık sektörü kalpazanlığı "cin"lik sananların barınamayacağı bir sektördür...
Yönetmenliğini Walky-Talky’nin üstlendiği ve Rafineri tarafından hazırlanan 50 saniyelik reklam filminde, Türkiye’nin en yeni uçak filosu, kesintisiz genişleyen uçuş ağı ve yüksek zamanında kalkış ortalaması ile uygun fiyata kaliteli uçma imkanı sunan Pegasus’un misafirlerine sunduğu bu fırsatların altı çizilerek, yepyeni bir uçuş deneyimine açık davet gerçekleştiriliyor.

Çekimleri 3 günde tamamlanan reklam filmi ile Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu olarak tüm dünyada öne çıkan Pegasus’u bu sıralamaya yerleştiren etkenleri net bir şekilde özetlediklerini ifade eden Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, “2005 yılında; 14 uçaklık filomuz ve 5,39 yaş ortalamasına sahip Boeing 737-800’lerimizle 6 destinasyona haftada 112 tarifeli uçuş gerçekleştiren bir havayolundan, yaş ortalaması 2,75 olan ve 36 Boeing 737-800’den oluşan 44 uçaklık filoya sahip, 24 ülkede toplam  52 destinasyona haftada 1.544 tarifeli uçuşu %94’lük zamanında kalkış ortalaması ile gerçekleştiren bir havayoluna dönüştük. Kısa sürede gerçekleşen bu büyüme bize Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu olma ünvanını kazandırdı. Bu büyümeyi sağlarken en büyük desteği hiç şüphesiz ki tüm uçuşlarında bizi tercih eden değerli misafirlerimizden aldık. Kendilerinin verdiği bu desteğe layık bir marka olmak ve uygun fiyata en kaliteli uçuş deneyimini, yani kısaca yeni nesil uçuş deneyimini yaşatmak için kesintisiz çalışıyoruz. Bu yeni reklam filmimiz ile çalışmalarımızı kendileri ile en etkili şekilde paylaşma fırsatı yakalamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

3,2 milyar USD liste fiyatlı 40 adet yeni nesil Boeing 737-800 siparişi ile Türk özel havacılık sektörünün en büyük çaplı yatırımını gerçekleştirerek ilk 30 uçağını teslim alan Pegasus, kalan siparişlerinden 4’ünün 2012 yılı içinde ve devamını da 2013 yılı sonuna kadar filosuna katmış olacak.

Pegasus’un yeni nesil Boeing 737-800’lerden oluşan filosunun tüm ihtişamıyla ve Türkiye’de bir ilk yaratan sisteminin misafirlerine sunduğu yenilikleri gözler önüne seren reklam filmi, internet, TV ve sinema reklamlarıyla destekleniyor.

İŞTE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE TV'DE VE AIRPORTHABER'DE DE YAYINLANAN O REKLAM

"YENİ NESİL UÇUŞ DENEYİMİNİ YAŞAYIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Uzun zamandır bu sütunlarda yürütülen THY-Pegasus tartışmalarını izliyorun.Lütfen Elma ile Armutları birbirine karıştımayalım.Her iki havayoluda ayrı kulvarlarda yürüyen ve asla birbirleri ile kıyaslanamayacak iki ayrı şirket.Ne Pegasus THY'ye herhangi br hatta rakip olabilir,(özellikle dış hatlarda ve bazılarının belirttiği gibi uzun hatlarda)nede THY Pegasusla.Her iki şirketin konsepti farklı,müşteri profili farklı hedefleri farklı.Belki bazıları kendini veya şirketini THY ile kıyaslamak ve hatta ondan daha iyi olduğunu görmek ve/veya göstermek isteyebilir ama elma başkadır,armut başka.Bilmem anlatabildim mi? Herkese sevgiler..................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus ile (zorunlu olmadığı sürece) uçmam. En büyük yalanları UÇUZLUK yalanı. Ek ödentiler verilen fıyatlarda yok sonradan ekleniyor. Oturduğum ülkeden Pegasus, hem THY dan daha pahalı hem de uzun bekleme gerektiren bağlantıyla uçuyor. Bu arada suyu çayı, yemek ve ikramı da unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Reklam mükemmel,verilmek istenen mesajı çok net veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir ozel havayolunun TK yi silkemesi hayaldi gercek oldu. Alt tarafi bir havayolunda mudur yada bilmem ne olup milletin parasiyla saltanat surenlerin makam arabasina binenlerin yurtdisinda keyif catanlarin sonu birer birer gelecek. Tesekkurler Ali bey. Cekemeyen Pegasus ile ucmasinda, calismasinda bukadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bayrağımın Taşıyıcısı çıkıp da "Yaş ortalaması 1'in altında olan 2 B737-900ER'den oluşan 180 uçaklık filomuzla bla bla bla..." diye bir reklam yapsa, malum PR ekibi burada nasıl bir yaygara yapar acaba? Havacılık sektörü kalpazanlığı "cin"lik sananların barınamayacağı bir sektördür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000