05 Şubat 2010, Cuma 14:38:02

YABANCI PİLOT ALIMLARI MASAYA YATIRILACAK

Fikir Fırtınası bu hafta da havacılık gündeminin öne çıkanlarını masaya yatıracak.
  • The FTO shall ensure that before being admitted to the course the applicant has sufficient knowledge of Mathematics, Physics and English to facilitate an understanding of the theoretical knowledge instruction content of the course. The required level of English shall be in accordance with Appendix 1 to JAR–FCL 1.200
  • Sivil Havacılık ne zamandan beri matematik, fizik,ingilizce ve psikomotor testleri yapıyor ? JAR FCL 1 de kayıt olma kriterleri kaçıncı madde ? Bilgilendirir misiniz ?
  • Pilot lisansi alacak kisiler daha okula basvurmadan Sivil Havaciligin yapacagi Matematik,Fizik,Ingilizce ve psikomotor testlerinden gecirilmezse adamlar bal gibi yabanci pilot alir,JAR FCL 1 i acin okuyun bakalim okula kaydolma kriterleri nelermis?Sen yoldan gelen geceni Ingilizce My name is.... diyemeyen , lise mezunu adami okula kaydedersen o adamlar da gider yabanci pilot alir.Herkes cenesini kapasin sapkasini onune alsin dusunsun!
  • tam cehennem fıkrası gibi işte,Türkler birbirini düdüklerken yabancı kokpitte çubuk tüttürüyor.asker sivil kavga edin,bu kadar pilot açığı varken işsiz kalırsınız böyle.ha artık asker kökenliler de TK ya giremiyor,herkese geçmiş olsun.
  • baska bir ulkede bu kadar cok sıkandal olsa konu ile alaklı bakanda giderdi genel müdür de ama bizde...biz havacılıkta cok geliştik derler...işsiz (T)turk pilotu dolu iken level 4 diyenler bu günlerin hazırlığını yapıyordu demekki bekleyin bunlar iyi gunlerimiz sevgili turk pilotları... daha cok gçreceüiniz var...ne mutlu yunanız diyene gunleri yakın.
  • saga sola çok atacagına sende oku pilot ol deel mi ooolum bak artık çok kolaylaştı pilot olmak biraz para ver biraz ders çalış sende ögrenirsin artık maymunlara bile verecekler lisansı ayaga düştü nasıl olsa meslek....
  • Her kaptan cocugu pilot olursa mulakatlarda DLR testi ve Ingilizce testi yerine devrecilik konusursa daha cooook kaptan ve FO ihrac ederiz cook!
  • Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım! Acayip analiz etmişsin ve her söylediğin doğru,açıkcası ben özel bir şirkette f/o olarak görev yapmaktayım ve sol yanımda ki koltuk sahibi Cpt. dan daha bilgiliyim:)yahu bi insan hiç mi ingilizce konuşamaz ya yuh diyorum böylelerine!Acil durum olsa yandık valla billaa...gelsin gelsin ülkemize yabancılar gelsin, gelsinler de kalkınalım,belki bazı kişiler birşeyler öğrenir...
  • Gelenlerde zaten bulbul gibi turkce konusuyorlar. Benim onlarin dilini konustugum gibi.(benimki onlarinkindenden dahaBiyi
  • Yabanci dil bilen birde baba bulsak bir iki tane cokcada dil konusabiliriz demi kocum....

Haftanın öne çıkan konularının masaya yatırıldığı Fikir Fırtınası’nda bu hafta da önemli konular detaylarıyla ele alınacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün medya açılımı ne anlama geliyor? Havacılık sektöründe olan bitenlerin medya ile paylaşılması SHGM’ye nasıl artılar sağlayacak?

Türkiye’deki pilot ihtiyacı neden iç kaynaklardan sağlanamıyor? Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ‘ikinci pilota izin yok’ dese de Türkiye’de ikinci pilotlar nasıl uçuyor?

Pilot broker şirketleri nasıl çalışıyor? Pilotlar hangi şartlarda broker şirketleriyle anlaşıyor?

Türk Hava Yolları, dar gövdeli uçak tercihini neden Boeing 737 NG’den yana kullandı?

Pegasus Havayolları, Kırgızistan’da operasyonlarına neden başlayamıyor? 1 Kasım 2009’da faaliyete geçecek Kırgız Pegasus adlı şirket neden hala uçuşlarına başlayamadı?

Sefa İnan, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası saat 21:00’den itibaren Airport TV’de...

YABANCI PİLOT ALIMLARI MASAYA YATIRILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
The FTO shall ensure that before being admitted to the course the applicant has sufficient knowledge of Mathematics, Physics and English to facilitate an understanding of the theoretical knowledge instruction content of the course. The required level of English shall be in accordance with Appendix 1 to JAR–FCL 1.200

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sivil Havacılık ne zamandan beri matematik, fizik,ingilizce ve psikomotor testleri yapıyor ? JAR FCL 1 de kayıt olma kriterleri kaçıncı madde ? Bilgilendirir misiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pilot lisansi alacak kisiler daha okula basvurmadan Sivil Havaciligin yapacagi Matematik,Fizik,Ingilizce ve psikomotor testlerinden gecirilmezse adamlar bal gibi yabanci pilot alir,JAR FCL 1 i acin okuyun bakalim okula kaydolma kriterleri nelermis?Sen yoldan gelen geceni Ingilizce My name is.... diyemeyen , lise mezunu adami okula kaydedersen o adamlar da gider yabanci pilot alir.Herkes cenesini kapasin sapkasini onune alsin dusunsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tam cehennem fıkrası gibi işte,Türkler birbirini düdüklerken yabancı kokpitte çubuk tüttürüyor.asker sivil kavga edin,bu kadar pilot açığı varken işsiz kalırsınız böyle.ha artık asker kökenliler de TK ya giremiyor,herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
baska bir ulkede bu kadar cok sıkandal olsa konu ile alaklı bakanda giderdi genel müdür de ama bizde...biz havacılıkta cok geliştik derler...işsiz (T)turk pilotu dolu iken level 4 diyenler bu günlerin hazırlığını yapıyordu demekki bekleyin bunlar iyi gunlerimiz sevgili turk pilotları... daha cok gçreceüiniz var...ne mutlu yunanız diyene gunleri yakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saga sola çok atacagına sende oku pilot ol deel mi ooolum bak artık çok kolaylaştı pilot olmak biraz para ver biraz ders çalış sende ögrenirsin artık maymunlara bile verecekler lisansı ayaga düştü nasıl olsa meslek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her kaptan cocugu pilot olursa mulakatlarda DLR testi ve Ingilizce testi yerine devrecilik konusursa daha cooook kaptan ve FO ihrac ederiz cook!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım! Acayip analiz etmişsin ve her söylediğin doğru,açıkcası ben özel bir şirkette f/o olarak görev yapmaktayım ve sol yanımda ki koltuk sahibi Cpt. dan daha bilgiliyim:)yahu bi insan hiç mi ingilizce konuşamaz ya yuh diyorum böylelerine!Acil durum olsa yandık valla billaa...gelsin gelsin ülkemize yabancılar gelsin, gelsinler de kalkınalım,belki bazı kişiler birşeyler öğrenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gelenlerde zaten bulbul gibi turkce konusuyorlar. Benim onlarin dilini konustugum gibi.(benimki onlarinkindenden dahaBiyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yabanci dil bilen birde baba bulsak bir iki tane cokcada dil konusabiliriz demi kocum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000