20 Mart 2010, Cumartesi 13:05:08

VE PEGASUS UÇAĞINA KAVUŞTU

Pegasus Havayolları, fabrika çıkışlı 7’inci Boeing 737-800 uçağını İstanbul'a getirdi.
  • DİLARA HANIM HOŞ GELDİN İYİ Kİ GELDİN.
  • Bu 40 uçak alımı ne zamana kadar tamamlanacak bilen var mı?.Ya da yılda kaç uçak.?!
  • çok tşk ediyorum. bilmiyordum öğrenmiş oldum.
  • evet 737-800 kısa menzilli bir uçak. Bu uçak bazı ülkelere iniş kalkış yaparak ülkemize gelmiştir.
  • ucak abd den geliyor evet ama duraklamali olarak geliyor canadanin uc taraflarinda bir havaalnina inip oradan full yakitla direk istanbula kadar ucaibliyor fakat yolcu ile bunu yapamaz. boş oldugu için ucak sorun olmuyor. yoksa imkansiz menzili yetişmez.seattle yani boeing fabrikasi abd nin en batisinda oradan canadanin en dogu sahiline gidiyor oradan da yakjit ikmali ile istanbula..
  • Merhaba ya cevap: 737-800 den daha küçük uçaklar bile Amerikedan uçarak gelebiliyor,Dünya Haritasına baktığınız zaman göreceksiniz Amerikanın kuzeyinde ,Görland ve İzlanda ile İngiltere birbirine çok yakın buralarda havaalanları var ve aralarındaki mesafe ona göre ayarlanmış kısa menzilli uçaklar bile gelebiliyor.Bu uçak yolcusuz geldiği için tam yakıt yükünü alıyor ve çıkabildiği en yüksek irtifaya çıkıyor,ve genelde o bölgede rüzgarlar batıdan doğuya doğru estiğinden iki iniş yaparak çok rahat gelebilir.
  • sürekli ucan bir öğrenciyim.hostes olmak istiyorum benim sorum şu; 737-800 tipi ucak kısa menzilli bir ucak değil mi ?yani Abd-Türkiye arası nasıl uçabiliyor. yanılmıyorsam başta thy,delta,american air lince gibi firmalar uzun menzilli 330-340-777 gönderiyorlar. bu ucak gemi ile mi geldi anlayamadım ?
  • taht savaşların yapıldığı,makam savalarının yapıldığı,torpili olmayan adamların işe girilmesi zor olan,üst alt ilişkisi çok garip olan pegasus ailesine aas nin hayırlı olmasını diliyorum.. cennet mahallesi eşittir pegasus benim için:) Nadir ve Mete başrollerde,yerdekiler zaten Allaha emanet..Uçucuların yarısı Nurçin Hanım'ın Thy den eski kankileri (40-50)yaş grubu bye bye
  • hadi Nadir kim tutar seni.ya sen ya Mete nasılsa uSA den uçak almak sizin göreviniz !! Di mi
  • Bakın bakalım uçağı kim getirmeye gitti!! Başrolde ya Mete dir ya Nadir.. Bu sefer ki Nadir.Eeee Amerikaya gidileck orda 3-5 gün kalınacak. Bu tür uçuşlar öyle herkese verilir mi!! Bir bakın allengirli uçulan hangi meydan gittiler bugüne kadar.. hangi problemli meydanda ön saflarda yer aldılar !! Nerde gazzeteci bekliyorsa nerde medya varsa nerde avanta ucuş varsa bunlar ön plandadır.. tencere kapak misali Pegasus da bir çok makam sahibi birbirini tamamlıyor. maşallah tezgahı kurmuşlar gayet güzel nasipleniyorlar.Aslında patron Ali bey bu taraklarda bezi olmayan ve aslında bunları farketmesi gereken bir yapıya sahip biri ama ne yazık o da bu tezgahı göremiyor.

Pegasus Havayolları, 24 uçaklık Boeing 737-800 siparişini 40 uçağa çıkardı. Uçakların 6’sı sipariş tarihinden itibaren birer birer filoya dahil edildi. Pegasus Havayolları’nın 40 uçaklık siparişinin 7’ncisi de bugün İstanbul'a getirerek filoya kattı.

ABD'nin Seattle kentinden İstanbul’a gelen uçak, bugün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na teker koydu.

TC-AAS kuyruk tescilini alan Boeing 737-800 tipi uçağa Dilara adı verilirken, yeni gelen uçakla birlikte Pegasus Havayolları’nın filosundaki uçak sayısı 20’ye yükseldi.

©AirportHaber.com ÖZEL

VE PEGASUS UÇAĞINA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
DİLARA HANIM HOŞ GELDİN İYİ Kİ GELDİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu 40 uçak alımı ne zamana kadar tamamlanacak bilen var mı?.Ya da yılda kaç uçak.?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok tşk ediyorum. bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet 737-800 kısa menzilli bir uçak. Bu uçak bazı ülkelere iniş kalkış yaparak ülkemize gelmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucak abd den geliyor evet ama duraklamali olarak geliyor canadanin uc taraflarinda bir havaalnina inip oradan full yakitla direk istanbula kadar ucaibliyor fakat yolcu ile bunu yapamaz. boş oldugu için ucak sorun olmuyor. yoksa imkansiz menzili yetişmez.seattle yani boeing fabrikasi abd nin en batisinda oradan canadanin en dogu sahiline gidiyor oradan da yakjit ikmali ile istanbula..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba ya cevap: 737-800 den daha küçük uçaklar bile Amerikedan uçarak gelebiliyor,Dünya Haritasına baktığınız zaman göreceksiniz Amerikanın kuzeyinde ,Görland ve İzlanda ile İngiltere birbirine çok yakın buralarda havaalanları var ve aralarındaki mesafe ona göre ayarlanmış kısa menzilli uçaklar bile gelebiliyor.Bu uçak yolcusuz geldiği için tam yakıt yükünü alıyor ve çıkabildiği en yüksek irtifaya çıkıyor,ve genelde o bölgede rüzgarlar batıdan doğuya doğru estiğinden iki iniş yaparak çok rahat gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sürekli ucan bir öğrenciyim.hostes olmak istiyorum benim sorum şu; 737-800 tipi ucak kısa menzilli bir ucak değil mi ?yani Abd-Türkiye arası nasıl uçabiliyor. yanılmıyorsam başta thy,delta,american air lince gibi firmalar uzun menzilli 330-340-777 gönderiyorlar. bu ucak gemi ile mi geldi anlayamadım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
taht savaşların yapıldığı,makam savalarının yapıldığı,torpili olmayan adamların işe girilmesi zor olan,üst alt ilişkisi çok garip olan pegasus ailesine aas nin hayırlı olmasını diliyorum.. cennet mahallesi eşittir pegasus benim için:) Nadir ve Mete başrollerde,yerdekiler zaten Allaha emanet..Uçucuların yarısı Nurçin Hanım'ın Thy den eski kankileri (40-50)yaş grubu bye bye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hadi Nadir kim tutar seni.ya sen ya Mete nasılsa uSA den uçak almak sizin göreviniz !! Di mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın bakalım uçağı kim getirmeye gitti!! Başrolde ya Mete dir ya Nadir.. Bu sefer ki Nadir.Eeee Amerikaya gidileck orda 3-5 gün kalınacak. Bu tür uçuşlar öyle herkese verilir mi!! Bir bakın allengirli uçulan hangi meydan gittiler bugüne kadar.. hangi problemli meydanda ön saflarda yer aldılar !! Nerde gazzeteci bekliyorsa nerde medya varsa nerde avanta ucuş varsa bunlar ön plandadır.. tencere kapak misali Pegasus da bir çok makam sahibi birbirini tamamlıyor. maşallah tezgahı kurmuşlar gayet güzel nasipleniyorlar.Aslında patron Ali bey bu taraklarda bezi olmayan ve aslında bunları farketmesi gereken bir yapıya sahip biri ama ne yazık o da bu tezgahı göremiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000