28 Nisan 2009, Salı 16:10:47

VE ORTAKLIK RESMİLEŞTİ

Pegasus Havayolları’nı bünyesinde bulunduran ESAS Holding, Almanya Federal Kartel Ofisi’nin hisse devrini onaylamasıyla Air Berlin’in en büyük hissedarı oldu.
  • "Çakma Mick" hı, tuttum bunu? ;)
  • Karsimizda cakma bir Michael O'Leary var.. Olmaya calisiyor ama olamiyor. Jean giyiyor olmuyor. (Dogal durmuyor) koyu takim giyip yakayi aciyor , sampanya patlatiyor, bu defa hedeften uzaklasiyor.. Sosyal statusu sinkafli konusmaya elvermiyor. konussa da agizinda igreti duruyor. sikayet eden yolcuya donup "seni 50 EUR a bilmemnereden tasimisiz, daha ne otuyorsun" diyemiyor.. refund isteyene xtir cekemiyor. yani anlayacaginiz ne Isa ne Musa meselesi. Eger bir gun Mick'in Aer ingusa yaptigini yapmaya kalkip THY ye sulanirsa avucunu yalar. neden mi? cok basit .. THY kendine yol arayan zararda bir sirket degildir de ondan.. Kendisine yol cizmesi gereken cakma Mick'imizdir. iki serit ortasinda gidilmez . gidilirse kotu olur..
  • pegasusu takip edin..thy den daha büyük filoya sahip air berlinin büyük hissesini alan,yakında amerikan çakması tkyıda alır..takip edin,YAKINDA ;)
  • SİZLERE EKMEK TEKNENİZİ ADIM ADIM GELİŞTİRMEYE ÇALIŞAN PATRONUNUZA YAKIŞIR BİR KELİMENİZ YOKMU .. SON DÖNEMLERDE HAVACILIĞA GİRMESE SİZLER SİMİT BİLE SATMA YETENEĞİNE SAHİP DEĞİLDİNİZ.. NE OLUR BİRAZ DAHA GÜZEL KELİMELER SEÇİNİZ..BU ŞİRKETTE ÇALIŞTIĞINIZ BELLİ..HAYIRLI İŞLER
  • Laleli liboş en azından senin ağlak,yumuşakca fırdöndü efendin gibi başkalarının mızıkasını çalmıyorlar.herhalde USA mızıkası tatlı geldi bir türlü buraya dönmüyor.anladığım kadarı ile sende mızıka seviyorsun git yanınada sana öğretsin çalma sını ne de olsa duayen sayılır.Hele onun elinde yetişme kanada da yaşayan haham var bak ne güzel çalıyor.hadi canm sen de git hadi Hv.Ord.Prof.Doç.Dr
  • Ooo, bakıyorum da, Bremen'den sonra Berlin de kendine mızıkacılar bulmaya karar vermiş galiba. :) İlk üyelerini de bulmuşlar çoktan. Bakalım "Berlin Mızıkacılarının" diğer üç üyesi kimler olacak? ;)
  • kimse merak etmesin.. ali beydeki bu zeka ve fikirler olduğu sürece her zaman heryerde söz sahbi kendisi olucaktır. türkiyedn başlicek olan transit uçuşlr herkesimin faydasına olucağına inanıyorum. teşekkürer ali bey herkes bir yere giderken mutlaka wwflypgs.com u iyaret edick zamannla..
  • Lütfen yanlis haber yazmayin, Air Berli^n'in en büyük hissedari %19,9 hisse ile Hannover merkezli TUI Holding. Daha sonra ESAS holding geliyor %15,5 ile. Bir sikretin sadece %15'ine sahip olmak ile onu almayi birakin, söz sahibi bile zor olursunuz. Hele birde Cin Ali'nin karsisinda yasli Kurt Hunold varsa.. Cooooook zor....
  • ne oldu böyle? nerde eski taşfırın lionsu? bir anda oldun light lionsu!
  • oldum olasi, sonun da SA harfleri bulunan her markaya güvendim.simdi air berlin in en büyük hissedari oldugunuza göre,söz sizde demektir.ne olur ali bey su münih ten izmir e direkt seferler koyun.hele yaz aylarinda her gün sefer yapin izmir e.koltuklariniz bos ucmayacaktir.bizi lufthansa ve thy tekelinden kurtarin.

Esas Holding, Air Berlin’in resmen yüzde 15.3 hissesini satın aldı ve en büyük hissedarı oldu.

 

İsviçre bankası UBS ile Air Berlin hisselerinin yüzde 15.3’ünü satın almak üzere sözleşme imzalayan ESAS Holding, Almanya Federal Kartel Ofisi’nin hisse devrini onaylamasının ardından en büyük hissedar oldu.

 

Hisse devrinin 27 Nisan 2009 itibariyle onaylanmasıyla en büyük hissedar olan Esas Holding’i Air Berlin Yönetim Kurulu’nda bundan sonra Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı temsil edecek.

 

Bir çok kez satın alma ve birleşmelere sıcak baktıklarını açıkladıklarını hatırlatan Ali Sabancı,  “Türkiye’de de olması gereken konsolidasyon Avrupa’da ve dünyanın bir çok yerinde yaşanıyor. Dünya genelinde havayolu firmaları maliyetlerini azaltmak ve ağlarını genişletmek için çok yoğun bir şekilde birleşmeler yapmaya başladı. 2009 Türkiye için de belli ki zor geçecek ve sadece ciddi yönetilen kurumlar ayakta kalabilecek. ESAS Holding olarak Türkiye ötesine baktık. Yaptığımız yatırımın AB ülkeleri arasında olmasına dikkat ettik.  AB içindeki Almanya’nın ana ülke konumu yanında Air Berlin’in gücü, yönetim kadrosu bizlere cesaret verdi’ diye konuştu. 

 

ESAS Holding, 124 uçağı ile kıta Avrupa’sının beşinci büyük, Almanya’nın ikinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin’in en büyük ortakları arasına girdi.

VE ORTAKLIK RESMİLEŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
"Çakma Mick" hı, tuttum bunu? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Karsimizda cakma bir Michael O'Leary var.. Olmaya calisiyor ama olamiyor. Jean giyiyor olmuyor. (Dogal durmuyor) koyu takim giyip yakayi aciyor , sampanya patlatiyor, bu defa hedeften uzaklasiyor.. Sosyal statusu sinkafli konusmaya elvermiyor. konussa da agizinda igreti duruyor. sikayet eden yolcuya donup "seni 50 EUR a bilmemnereden tasimisiz, daha ne otuyorsun" diyemiyor.. refund isteyene xtir cekemiyor. yani anlayacaginiz ne Isa ne Musa meselesi. Eger bir gun Mick'in Aer ingusa yaptigini yapmaya kalkip THY ye sulanirsa avucunu yalar. neden mi? cok basit .. THY kendine yol arayan zararda bir sirket degildir de ondan.. Kendisine yol cizmesi gereken cakma Mick'imizdir. iki serit ortasinda gidilmez . gidilirse kotu olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasusu takip edin..thy den daha büyük filoya sahip air berlinin büyük hissesini alan,yakında amerikan çakması tkyıda alır..takip edin,YAKINDA ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZLERE EKMEK TEKNENİZİ ADIM ADIM GELİŞTİRMEYE ÇALIŞAN PATRONUNUZA YAKIŞIR BİR KELİMENİZ YOKMU .. SON DÖNEMLERDE HAVACILIĞA GİRMESE SİZLER SİMİT BİLE SATMA YETENEĞİNE SAHİP DEĞİLDİNİZ.. NE OLUR BİRAZ DAHA GÜZEL KELİMELER SEÇİNİZ..BU ŞİRKETTE ÇALIŞTIĞINIZ BELLİ..HAYIRLI İŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Laleli liboş en azından senin ağlak,yumuşakca fırdöndü efendin gibi başkalarının mızıkasını çalmıyorlar.herhalde USA mızıkası tatlı geldi bir türlü buraya dönmüyor.anladığım kadarı ile sende mızıka seviyorsun git yanınada sana öğretsin çalma sını ne de olsa duayen sayılır.Hele onun elinde yetişme kanada da yaşayan haham var bak ne güzel çalıyor.hadi canm sen de git hadi Hv.Ord.Prof.Doç.Dr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ooo, bakıyorum da, Bremen'den sonra Berlin de kendine mızıkacılar bulmaya karar vermiş galiba. :) İlk üyelerini de bulmuşlar çoktan. Bakalım "Berlin Mızıkacılarının" diğer üç üyesi kimler olacak? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimse merak etmesin.. ali beydeki bu zeka ve fikirler olduğu sürece her zaman heryerde söz sahbi kendisi olucaktır. türkiyedn başlicek olan transit uçuşlr herkesimin faydasına olucağına inanıyorum. teşekkürer ali bey herkes bir yere giderken mutlaka wwflypgs.com u iyaret edick zamannla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen yanlis haber yazmayin, Air Berli^n'in en büyük hissedari %19,9 hisse ile Hannover merkezli TUI Holding. Daha sonra ESAS holding geliyor %15,5 ile. Bir sikretin sadece %15'ine sahip olmak ile onu almayi birakin, söz sahibi bile zor olursunuz. Hele birde Cin Ali'nin karsisinda yasli Kurt Hunold varsa.. Cooooook zor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne oldu böyle? nerde eski taşfırın lionsu? bir anda oldun light lionsu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oldum olasi, sonun da SA harfleri bulunan her markaya güvendim.simdi air berlin in en büyük hissedari oldugunuza göre,söz sizde demektir.ne olur ali bey su münih ten izmir e direkt seferler koyun.hele yaz aylarinda her gün sefer yapin izmir e.koltuklariniz bos ucmayacaktir.bizi lufthansa ve thy tekelinden kurtarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000