03 Mart 2009, Salı 17:26:27

"UÇUR BENİ PEGASUS"

Pegasus Havayolları dünyada 6 milyonun üstünde kullanıcısı olan mikroblog sitesi Twitter.com üzerinde düzenlediği kampanyayla Türkiye’de bir ilke imza atıyor.
  • uçakları genç ama personel için iyi diyemicem (kabin)müşteriden müşteriye farklı davranıyolar.pilotları da iyi pgs ile uçarken bi kez rotar yaptım o da pist yogunlugundan ondada zaten pek sorun olmadı bu kadar kusur kadı kızındada olur.hemşerim iyi çalışıyor...
  • eminmisin ist daki hosteslerin hangi biri İngilizceyi konuşabiliyor:))))) neredeyse her ay eleman alıyorsunuz nasıl tecrübeli oluyorlar üç günde çok ilginç?
  • nasıl süpermi cevap 1... uçakların bakımı zamanında yapılıyo.2... personelin maaşları zamanında veriliyo.3...zamanında kalkış yüzde 90.4... filosu dünyanın en iyi uçaklarından 737 lerden kurulu.5...tecrübeli pilot ve hosteslerden kurulu. daha saymaya gerek yok.sabiha gökçenin babası pegasustur bunu herkes bilmelidir
  • Çok güZel hareket diyenler :) BENCE GÜZEL Bİ HAREKET PEGASUS HERKESİN İLK'İ OLMUŞTUR VE OLMAYA DEVAM EDİCEKTİR. UÇMAYAN KALMAYACAK. MODERN Bİ ŞEKİLDE UZAK MESAFELERİ YAKINLAŞTIRICAK. Ali bey'in söylediği gibi 3,5 havayolu şirketi kalıcak. Bunun için çalışıyoruz ve kaliteden, zamanında kalkıştan ödün vermiyoruz... Herkese sevgiler saygılar.
  • basarilar tabii de, "en süper havayolu" nasil oluyor çok merak ettim
  • türkiyenin en süper ve en hızlı havayoluna yeni kampanyasında başarılar.
  • Moscow_Lions kafan yine iyi galiba asiri votka dan koc ile sabanciyi karistirmisin
  • Turkiyenin 1 numarali hava yolu sirketi pegasusa sonsuz basarilar diliyorum..Ali Koc bey,cani yuretken sizi tebrik ediyorum.Profesyonel ekibiniz,isini bilen teknisyenleriniz,tum ekibinizle TURKIYE'ye ornek teskil ediyorsunuz..Herkesin Pegasusdan ogrenecek coook seyi var.

Pegasus, www.twitter.com/ucurbenipegasus adresi üzerinde düzenlediği yarışma ile her gün 3 kişiye uçak bileti kazandırıyor.

5 Mart’ta başlayacak kampanyada gün içinde farklı saatlerde www.twitter.com/ucurbenipegasus adresinden sorulacak sorulara doğru cevap veren 1., 50., 100. kişiler bedava yurtiçi uçak bileti kazanacaklar. Yarışma www.twitter.com‘da ucurbenipegasus kullanıcısı takibine alan herkese açık.

Pegasus

"UÇUR BENİ PEGASUS"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
uçakları genç ama personel için iyi diyemicem (kabin)müşteriden müşteriye farklı davranıyolar.pilotları da iyi pgs ile uçarken bi kez rotar yaptım o da pist yogunlugundan ondada zaten pek sorun olmadı bu kadar kusur kadı kızındada olur.hemşerim iyi çalışıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eminmisin ist daki hosteslerin hangi biri İngilizceyi konuşabiliyor:))))) neredeyse her ay eleman alıyorsunuz nasıl tecrübeli oluyorlar üç günde çok ilginç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nasıl süpermi cevap 1... uçakların bakımı zamanında yapılıyo.2... personelin maaşları zamanında veriliyo.3...zamanında kalkış yüzde 90.4... filosu dünyanın en iyi uçaklarından 737 lerden kurulu.5...tecrübeli pilot ve hosteslerden kurulu. daha saymaya gerek yok.sabiha gökçenin babası pegasustur bunu herkes bilmelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok güZel hareket diyenler :) BENCE GÜZEL Bİ HAREKET PEGASUS HERKESİN İLK'İ OLMUŞTUR VE OLMAYA DEVAM EDİCEKTİR. UÇMAYAN KALMAYACAK. MODERN Bİ ŞEKİLDE UZAK MESAFELERİ YAKINLAŞTIRICAK. Ali bey'in söylediği gibi 3,5 havayolu şirketi kalıcak. Bunun için çalışıyoruz ve kaliteden, zamanında kalkıştan ödün vermiyoruz... Herkese sevgiler saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
basarilar tabii de, "en süper havayolu" nasil oluyor çok merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkiyenin en süper ve en hızlı havayoluna yeni kampanyasında başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Moscow_Lions kafan yine iyi galiba asiri votka dan koc ile sabanciyi karistirmisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiyenin 1 numarali hava yolu sirketi pegasusa sonsuz basarilar diliyorum..Ali Koc bey,cani yuretken sizi tebrik ediyorum.Profesyonel ekibiniz,isini bilen teknisyenleriniz,tum ekibinizle TURKIYE'ye ornek teskil ediyorsunuz..Herkesin Pegasusdan ogrenecek coook seyi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000