17 Nisan 2011, Pazar 10:50:47

UÇAKLAR HANGİ YÖNTEMLE ALINIYOR?

Uçak kiralama şirketi GECAS Pegasus Hava Yolları'nı 'Sale and lease-back' yöntemi ile finanse etmeye devam ettiklerini açıkladı.
  • Arkadaslar ben nisanin besinde erzincan aktarmali fransaya geldim inise 15 dakika vardi ucak inis icin alcaliyordu o anda nerdeyse ucak dusuyordu Sartre ucaklarina binmeyin turk hava yolu pahali ama guvenli pilotlari var tecrubeli
  • Tebrikler :)
  • ağrıya uçmayacakmısınız ali beg allah rızası için yeter bu thy dan kurtarın bızı çok pahalı :((
  • Pegasus savunucusu arkadas sana ve web sayfalarina degil yasadiklarima inanmayi tercih ederim
  • Rötar yazmamak diye bir durum yoktur. Rötarı hem pilot yazar, hem de handling firması. Sonuçta pilot yazmamış olsa da (ki birkaç dakikanın dışına çıkıldığında pilot mutlaka yazar) geçikme kayıtlara girer. Sonuçta, bu oran kapı kapatma saatini limit dışı aşan tüm gecikmelerin oranıdır. Bu limit havayolunun uygulamasına göre 5-15 dk arasındadır.
  • baba bana uçak al - Peki oğlum :)
  • daha once de yazdim.Web deki rakamlara inanmayin.SAW da ucak 30 dk rotar yemis monitorlerde gorunmuyor.Dolayisiyla ucak rotarsiz kalkmis gorunuyor.Benim basima iki kez geldi.Rotari yazmazsan gorunmez zaten
  • her zaman geç kalkmıyor diğer firmalar gibi aynı buda normal havacılık bu. hem gecikmelerde kural var o kurallara göre bilet paranızı iade edip bedava uçuruyorlar hatta bazen ücretsiz bilet hakkıda veriyorlar. hakkını yemeyin firmanın
  • 1. www.flypgs.com sitesine girip üst menüden FLY WITH PEGASUS seçeneğinden ON TIME PERFORMANS şıkkını seçerseniz - Geçen hafta (10-16 Nisan 2011) 1447 uçuşta % 95.16, - Geçen ay (1-31 Mart 2011) 5761 uçuşta % 93.4 olarak ZAMANINDA KALKIŞ PERFORMANSI'nı görebilirsiniz. 2. Bu tablolara rağmen, siz PEGASUS'a zamanında uçamıyor diyorsanız, - Ya, her 100 uçuştan, gecikme yaşanabilen 4-5 uçuşa rasgeldiniz, - Ya da, başka şeyler amaçlıyorsunuz. EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM.
  • Kıdem Tazminatı filan vermem. Paralar bana lazım. HARAM filan da anlamam. Para, para, para, para...
Uçak kiralama şirketi General Electric Capital Aviation Services (GECAS) Pegasus Hava Yolları'nı 'Sale and lease-back' yöntemi ile finanse etmeye devam ettiklerini açıkladı.

Nisan ayında Pegasus Hava Yolları'na fabrika çıkışlı dört adet Boeing 737-800 NG uçağı teslim edilecek. Pegasus, filosundaki 33 Adet Boeing 737-800 uçak sayısını yıl sonuna kadar 40'a yükseltmeyi planlıyor.

Pegasus Hava Yolları, Sabancı Ailesi'nin sahip olduğu ESAS Holding AŞ'nin bir yan kuruluşu ve 17 ülkede 100 noktaya sefer düzenliyor.

Bu arada şirket, bu ay 4 uçaklık teslimattan ilk ikisini filosuna eklemiş, bir uçağına Mira bir diğer uçağına ise Hande ismini vermişti.
UÇAKLAR HANGİ YÖNTEMLE ALINIYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Baba erzincanli ~ 11 yıl önce
Arkadaslar ben nisanin besinde erzincan aktarmali fransaya geldim inise 15 dakika vardi ucak inis icin alcaliyordu o anda nerdeyse ucak dusuyordu Sartre ucaklarina binmeyin turk hava yolu pahali ama guvenli pilotlari var tecrubeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ağrıya uçmayacakmısınız ali beg allah rızası için yeter bu thy dan kurtarın bızı çok pahalı :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus savunucusu arkadas sana ve web sayfalarina degil yasadiklarima inanmayi tercih ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rötar yazmamak diye bir durum yoktur. Rötarı hem pilot yazar, hem de handling firması. Sonuçta pilot yazmamış olsa da (ki birkaç dakikanın dışına çıkıldığında pilot mutlaka yazar) geçikme kayıtlara girer. Sonuçta, bu oran kapı kapatma saatini limit dışı aşan tüm gecikmelerin oranıdır. Bu limit havayolunun uygulamasına göre 5-15 dk arasındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
baba bana uçak al - Peki oğlum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha once de yazdim.Web deki rakamlara inanmayin.SAW da ucak 30 dk rotar yemis monitorlerde gorunmuyor.Dolayisiyla ucak rotarsiz kalkmis gorunuyor.Benim basima iki kez geldi.Rotari yazmazsan gorunmez zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her zaman geç kalkmıyor diğer firmalar gibi aynı buda normal havacılık bu. hem gecikmelerde kural var o kurallara göre bilet paranızı iade edip bedava uçuruyorlar hatta bazen ücretsiz bilet hakkıda veriyorlar. hakkını yemeyin firmanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. www.flypgs.com sitesine girip üst menüden FLY WITH PEGASUS seçeneğinden ON TIME PERFORMANS şıkkını seçerseniz - Geçen hafta (10-16 Nisan 2011) 1447 uçuşta % 95.16, - Geçen ay (1-31 Mart 2011) 5761 uçuşta % 93.4 olarak ZAMANINDA KALKIŞ PERFORMANSI'nı görebilirsiniz. 2. Bu tablolara rağmen, siz PEGASUS'a zamanında uçamıyor diyorsanız, - Ya, her 100 uçuştan, gecikme yaşanabilen 4-5 uçuşa rasgeldiniz, - Ya da, başka şeyler amaçlıyorsunuz. EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıdem Tazminatı filan vermem. Paralar bana lazım. HARAM filan da anlamam. Para, para, para, para...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000