14 Kasım 2012, Çarşamba 08:48:58

UÇAK SAATİNİ ŞAŞIRINCA HAVALİMANINDA KALDILAR!

Pegasus’un cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 00.25’te Ercan-İzmir seferini yapacak uçağı için bilet alan yolculardan bir kısmı zaman yanılgısına düşüp pazar akşamı havaalanına gidince Ercan’da kaldı
  • Daha gunu ve saati anlamayan insanlarla ayni havayi soluyoruz daha ne diyeyim
  • ÜZÜLÜYORMUŞ GİBİ YAPSAMDA İYİ OLMUŞ ACENTELERDEKI BINLERCE ÇALIŞAN İNSANA İŞ KAPISI OLAN BILETLERI INTERNETTEN ALINCA BÖYLE OLUYOR ACENTE OLSAYDI BUNU BILETLEYEN 10 KERE ANLATIRDI SAATI AMA OLMAZ ILLA BILETLERI INTERNETTEN ALDIM HAVASINI ATICAK BENIM YURDUMUN HERŞEYDE GERI KALIP BILGISAYAR HAVASI ATMAYA ÇALIŞAN INSANIM
  • 30 Yolcu uçağı kaçırıyor,170 yolcu uçuyor nasıl oluyorda elindeki uçakların en büyüğü 189 yolcu kapasiteli olan bir firma 200 kişiye bilet satıyor?Yoksa ayaktamı götürüyor :))
  • Olay KKTC de ki acentanın tarihi yanlış vermesinden kaynaklanmıştır. Hata yolcularda değildir. 30 kişide mi hata yaptı ?

Ercan Havalimanı'nda önceki gece ilginç bir olay yaşandı. Tatil için Kıbrıs'a gelen bir grup turist, uçak saatini karıştırınca havalimanında mahsur kaldı.

Önceki gece meydana gelen ilginç olayda, yaklaşık 30 kişiden oluşan yolcu grubunun tamamına yakını internet üzerinden Pegasus'un 11 Kasım Pazar günü saat 00.25’te kalkacak Ercan-İzmir uçağı için bilet aldı.

Zaman yanılgısına düşen bazı yolcular Gündem Kıbrıs'ta yer alan habere göre; uçaklarının cumartesi gününü pazara bağlayan gece değil de pazarı pazartesiye bağlayan gece kalkacağı düşüncesiyle pazar akşamı Ercan Devlet Havalimanı’na gitti. Uçaklarının yaklaşık 24 saat önce uçtuğunu öğrenen yolcular şaşkına döndü.

Zaman yanılgısına düşen yolcular, gecenin ilerleyen saatlerinde başka bir uçak bulamayınca havalimanında beklemek zorunda kaldı.

Yaşadıkları ilginç olay karşısında şaşkınlıklarını ifade eden yolcuların bazıları, biletlerini pazar günü gün içerisinde aldıklarını iddia etti.

Olayla ilgili görüşlerini açıklayan Pegasus bilet satışında bir yetkili, hatanın kendilerinden kaynaklanmadığını ve bu nedenle yolcuların havalimanında kaldığını, 170 yolcunun söz konusu seferler İzmir'e seyahat ettiğini açıkladı.

UÇAK SAATİNİ ŞAŞIRINCA HAVALİMANINDA KALDILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Daha gunu ve saati anlamayan insanlarla ayni havayi soluyoruz daha ne diyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenteci ~ 11 yıl önce
ÜZÜLÜYORMUŞ GİBİ YAPSAMDA İYİ OLMUŞ ACENTELERDEKI BINLERCE ÇALIŞAN İNSANA İŞ KAPISI OLAN BILETLERI INTERNETTEN ALINCA BÖYLE OLUYOR ACENTE OLSAYDI BUNU BILETLEYEN 10 KERE ANLATIRDI SAATI AMA OLMAZ ILLA BILETLERI INTERNETTEN ALDIM HAVASINI ATICAK BENIM YURDUMUN HERŞEYDE GERI KALIP BILGISAYAR HAVASI ATMAYA ÇALIŞAN INSANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mhehe ~ 11 yıl önce
yıl 2012 bro millet niye yerinden kalkıp size gelip daha fazla fiyata bilet alsın ki? internetten 1 dakika da alınabiliyor. acenta interneti bilmeyen 70 yaş üstü insanlar içindir.
bılet satıs personelı ~ 11 yıl önce
yıl 2012 haklısınız sız yerınızden kalkıp zahmet edıp acentaya gelmeyın. nasıl olsa hava lımanı ıcerısındekı sıcak hava sızı sabaha kadar yenı arkadaslıklar kurmanızı saglayacaktır.arkadaslar kahvenız benden olsun :)))))
bilet satış personeline ~ 11 yıl önce
o zaman ilk yazıya şunu ekleyeyim. acentalar yaş>70 ve IQ
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Canım ülkemin her köşesini bu komisyoncu zihniyet sarmış. Havadan para kazanıyorsunuz.
sanal pilot ve adını bıle yazamayan mmeee ~ 11 yıl önce
sizin gibi akıllılardan çok gelıyor benım ofısıme yalvarark yanlış aldım duzeltın dıye
GÖZTEPELİ ~ 11 yıl önce
30 Yolcu uçağı kaçırıyor,170 yolcu uçuyor nasıl oluyorda elindeki uçakların en büyüğü 189 yolcu kapasiteli olan bir firma 200 kişiye bilet satıyor?Yoksa ayaktamı götürüyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overbook ~ 11 yıl önce
1 overbook olmuş ne var yani :)
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
IATA havayollarına %5 overbook imkanı tanıyor. 189 kişide 9 overbook yapabilirler. Bu 30 ve 170 rakamları net rakamlar olmayabilir.
Kanun = Hukuk ? ~ 11 yıl önce
Overbook uygulaması yasaldır ama bence hukuka uygun değildir.
Rezervasyon ~ 11 yıl önce
Olay KKTC de ki acentanın tarihi yanlış vermesinden kaynaklanmıştır. Hata yolcularda değildir. 30 kişide mi hata yaptı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta mı?? ~ 11 yıl önce
internetten almışlar bileti diyorlar.. arti bilet uzerindeki tarihi formuyorlar mi? ornek..14.11.2012 00:25 sizce hangi tarihtir ? bunu anlayamacak kadar zeka yoksa bu grupta pegasusu kimse suclmasın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000