03 Ekim 2012, Çarşamba 15:34:33

TÜRK ŞARAPLARI HAVACILARI MEST ETTİ

Avrupa’nın bir numaralı uçak bileti arama ve karşılaştırma motoru Skyscanner’ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği En İyi Havayolu Şarapları Ödülleri’nin sonuçları belli oldu.
  • Saarplari pegasus secmiyor ki, iris ekspres secip yukluyor ... Bence de burada turk sarap ureticisini ve kavaklidereyi kutlamak lazim ...
  • Sayın Ziya Tarkan Kozan, Şili havayollarının listede olmaması hiç de manidar değil, çünkü bu anket Avrupa içinde yapılmış. Saynı somalier, Pegasus'un koltukları dar, son dakika biletleri pahallı ama uçaklar bakımsız değil. Aksine uçakların 2'si hariç tümü yeni ve teknik bakımları çok iyi. Zaten bir yorumcunun yazdığı gib şarapların kalitesi için de Pegasus'un değil Kavvaklıdere'nin kutlanması lazım.
  • Vatandaş'ın yorumuna istinaden: Birincisi onu söyleyen fransız kralı değil, kralın eşi kraliçe Marie-Antoinette. İkincisi Pegasus'un şarabı parayla satıyor olabileceğini hakikaten düşünemediniz mi? İlginç bir beyinsiniz.
  • PEGASUS YOLCUYA SU VERMİYOR ŞARABI NASIL VERİYOR ANLAMADIM. VIP YOCUSUDAMI VARMIŞ PEGASUSUN. BU FRANSIZ KRALININ HİKAYESİNE DÖNMÜŞ. DEMİŞLER EFENDİM HALK YİYECEK EKMEK BULAMIYOR NE YAPALIM DEMİŞLER KRALDA EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ. PEGASUSUNKİDE BUNA BENZEMİŞ SU YERİNE ŞARAP DAĞITIYOR DEMEK Kİ.
  • En iyi sarap bedava Sarap.!!!!!!!!!!!!!! Herhalde Pegasus,Easyjet,Ryanair,Transavia o küçücük siseyi 5 ve 8 euro arasi satiyordur. THY Air France Aegean bedava.
  • Abe, bizim uranın Çeribaşı darzı şaraplarının dadını iiçbişi dutmaz. Aarbi göpek öldüren şerefsizim... ;)
  • 2 tane sili sarabi var, sili bayrak tasiyicisi LAN havayollarinin listede olmamasi manidar.. sili ve arjantin-mendoza bolgesi saraplari sahiden dunyaya fark atar, ziya tarkan kozan
  • Daracik koltukları,bakımsız uçakları,abartı pahalı son dakika biletleriyle tipik bir ucuzcu havayolunun reklam amaçlı yaptıgı açılımlar. Sinekten yağ çıkarıp ,5 liralık sandviçin yanına en iyi şarabı vermek gibi bı tezatla baş basa kalmış havayolu
  • Helal olsun
  • PEGASUS VERMİŞ OLDUGU ŞARAPLAR DÜNYA KALİTESİNDE 5 OLAMAZ ANCAK 1. OLUR

Tanınmış şarap uzmanı Tom Cannavan’ın liderliğinde, 12 şarap uzmanı ve uluslararası seyahat eden yolculardan oluşan jüri ekibi; kırmızı şarap kategorisinde Thomson Havayolları’nı, beyaz şarapta ise Lufthansa’yı birinci seçti. Pegasus her iki kategoride de ilk 5’e girerek Türk şaraplarının kalitesini gözler önüne serdi.

Seyahat etmek isteyenlere 1000’i aşkın havayolunun milyonlarca noktası için en ucuz uçak bileti alternatiflerini, karşılaştırmalı olarak sunan Skyscanner’ın düzenlediği En İyi Havayolu Şarapları Ödülleri, Avrupa’nın önde gelen havayollarının, uçuş sırasında servis ettiği en iyi şarapları belirledi. Saygın şarap uzmanı Tom Cannavan’ın liderliğinde, 12 şarap uzmanı ve uluslararası seyahat eden yolculardan oluşan jüri, kör tadım yaparak Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinin ekonomi sınıfında ikram ettiği 21 şarabı, 10 puan üzerinden değerlendirdi.

Kırmızı şarap kategorisinde, Avrupa’nın en büyük beşinci havayolu şirketi olan Thomson Havayolları, Finca La Linda, Cabernet Sauvignon 2011 şarabı ile birinci olurken, ikinci sırayı İskandinav Havayolları’nın ikram ettiği Backhouse Pinot Noir şarabı aldı. Pegasus Havayolları ise Kavaklıdere Angora 2011 ile üçüncülüğe yerleşti.

Beyaz şarap kategorisinde Peter&Peter Riesling, Mosel şarabı ile Lufthansa birinci sırada yer alıyor. KLM Havayolları ikinci, easyJet ise üçüncü sırada gelirken, Kavaklıdere Çankaya 2011 ile Pegasus Havayolları dördüncü sıraya yerleşerek beyaz şarap kategorisinde de istikrarını korudu.

Pegasus ve KLM Her İki Kategoride de Dereceye Girdi!

Pegasus ve KLM, hem beyaz hem de kırmızı şarap kategorilerinde dereceye girerek, istikrarlı bir kalite tablosu çizdi. KLM, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen oylama da göz önünde bulundurulduğunda, her iki sene boyunca, her iki kategoride de ilk beşe girebilen tek havayolu oldu.

Tanınmış şarap uzmanı Tom Cannavan sonuçlar hakkında “Tüm ekip olarak; önde gelen havayolu şirketleri tarafından ikram edilen şarapların büyük çoğunluğunun kaliteli olduğu konusunda hemfikiriz. Genel olarak, uçakta servis edilen şarapların standardı beni etkiledi. Sonuçlar, eğer özenle seçilirse, havayollarının müşterilerine kaliteli ve lezzetli şaraplar ikram edebileceğini ortaya koyuyor. Yolculara, önceden adını duymamış oldukları bir şaraba şans vermelerini tavsiye ediyorum. Çıkan sonuçlara göre, şu an uçuşlarda ikram edilen şaraplar tadıldığında, iyi bir şaraba denk gelme ihtimali de çok yüksek” diye konuştu.

TÜRK ŞARAPLARI HAVACILARI MEST ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Saarplari pegasus secmiyor ki, iris ekspres secip yukluyor ... Bence de burada turk sarap ureticisini ve kavaklidereyi kutlamak lazim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HG ~ 12 yıl önce
Sayın Ziya Tarkan Kozan, Şili havayollarının listede olmaması hiç de manidar değil, çünkü bu anket Avrupa içinde yapılmış. Saynı somalier, Pegasus'un koltukları dar, son dakika biletleri pahallı ama uçaklar bakımsız değil. Aksine uçakların 2'si hariç tümü yeni ve teknik bakımları çok iyi. Zaten bir yorumcunun yazdığı gib şarapların kalitesi için de Pegasus'un değil Kavvaklıdere'nin kutlanması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıt Çıt ~ 12 yıl önce
Vatandaş'ın yorumuna istinaden: Birincisi onu söyleyen fransız kralı değil, kralın eşi kraliçe Marie-Antoinette. İkincisi Pegasus'un şarabı parayla satıyor olabileceğini hakikaten düşünemediniz mi? İlginç bir beyinsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 12 yıl önce
PEGASUS YOLCUYA SU VERMİYOR ŞARABI NASIL VERİYOR ANLAMADIM. VIP YOCUSUDAMI VARMIŞ PEGASUSUN. BU FRANSIZ KRALININ HİKAYESİNE DÖNMÜŞ. DEMİŞLER EFENDİM HALK YİYECEK EKMEK BULAMIYOR NE YAPALIM DEMİŞLER KRALDA EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ. PEGASUSUNKİDE BUNA BENZEMİŞ SU YERİNE ŞARAP DAĞITIYOR DEMEK Kİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WINE ~ 12 yıl önce
En iyi sarap bedava Sarap.!!!!!!!!!!!!!! Herhalde Pegasus,Easyjet,Ryanair,Transavia o küçücük siseyi 5 ve 8 euro arasi satiyordur. THY Air France Aegean bedava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cingen Ali ~ 12 yıl önce
Abe, bizim uranın Çeribaşı darzı şaraplarının dadını iiçbişi dutmaz. Aarbi göpek öldüren şerefsizim... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 12 yıl önce
2 tane sili sarabi var, sili bayrak tasiyicisi LAN havayollarinin listede olmamasi manidar.. sili ve arjantin-mendoza bolgesi saraplari sahiden dunyaya fark atar, ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Somalier ~ 12 yıl önce
Daracik koltukları,bakımsız uçakları,abartı pahalı son dakika biletleriyle tipik bir ucuzcu havayolunun reklam amaçlı yaptıgı açılımlar. Sinekten yağ çıkarıp ,5 liralık sandviçin yanına en iyi şarabı vermek gibi bı tezatla baş basa kalmış havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALAYI YALAN ~ 12 yıl önce
PEGASUS VERMİŞ OLDUGU ŞARAPLAR DÜNYA KALİTESİNDE 5 OLAMAZ ANCAK 1. OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000