22 Eylül 2011, Perşembe 15:10:07

"TÜRK HAVACILIĞINI PEGASUS DEĞİŞTİRDİ"

Pegasus Hava Yolları CEO ve Genel Müdürü Sertaç Haybat, Pegasus'un başarısını anlattı...
  • pegasusun başarılarını canı gönülden tebrik ediyorum
  • istemeyen uçmasın pegasus ile bu kadar basit zorlamı size bilet satıyorlar ?En azından ucu acık politikalar uygulamıyorlar.Sundukları hizmetlerde belli en azından bir standartları var.1kg fazla bagajın ücretini alması bile bir standarttır.Otobüs bile artık fazla parçanın ücretini alıyor.189 yolcu ile bir almanya seferi düşünün her 1 kg opsiyon X 5 EURO hesaplayın zor değil.İnsanların işine gelmiyor tabii bu durum ama göz edersen senden iyisi yok.Pegasus ailesine başarılar.
  • Neredeyse yolcunun uçakta teneffüs ettiği hava için bile para isteyecek kadar paragöz ve çıkarcı bir şirketin uçağıyla uçulmaz. Bunlar masraf kısmak için her türlü emniyet önlemini göz ardı ederler. Allah korusun bir acil durum olsa da oksijen maskesi kullanmak zorunda kalsan bunlar oksijenin faturasını da gönderirler eve. İş başvurusunda bulunanlardan ücret alınması da yasak güya ama bunları denetleyen yok. Gayet güzel paraları cebe indiriyorlar. İnsanların umutlarını sömüren canlarını da sömürür. Bedava bile uçursa kesinlikle dönüp bakmayacağım bir şirket..
  • abi uçmayın şu uçan beygirle.bilet,su,ikram,bagaj derken.digerlerinden pahalıya geliyor.bilet üçretleri ile şu beygiri sulamayın..
  • Aslında "Üzeyir"in de denemez artık. Malum, "Berlin Mızıkacıları"na dahil olacak kendisi de. Arızalı uçakların Alamanlara iteleneceğine mi sevinsem, yoksa o uçaklarla yine insanların -ve çoğu da memleketimin insanı- taşınacağına mı üzülsem, yoksa işlerine geldiğinde "40 uçaklık filomuz var, biz ikinciyiz" diyenlerin işlerine gelmediğinde hemen çamura yatmasına mı gülsem, bilemedim...
  • yolcudan 1 kilo fazlasının parasını istemek ne kadar dogru pegasusun amacı yolcu memnuniyeti asla değil parayı nasıl alırım diye amaçları var gücünüz misafirlerinizden sıkıştığı anda başka yapcak bişesi kalmayarak onlardan aldığınız paradır ben bir yer hizmeti olarak asla binmeyeceğim bir şirkettir çok çıkarcı ve paracısınız
  • Kendinde misin? :D Türkiye'de tüm zamanların tartışmasız en iyi şirketini böyle mi karalamaya kalkıyorsun? Keza Pegasus'un 320'si yok filoda, İzAir desen bir derece.
  • Serbest piyasa var. Başka şirketler de var. İsterseniz otobüs de var. Kimse sizi zorla bindirmiyor. İsterseniz THY ile isterseniz Emirates'in FirstClass'ı ile uçabilirsiniz. İsterseniz Batman Petrol'ün otobüslerine de binin. Kimse size zorla Pegasus'a binin demiyor.
  • burada birçok kişi yorum yazarken sanıyorum işin siyasi boyutu ile ilgileniyor o yüzden siyah- beyaz kimseyi ilgilendirmiyor. Ben yorum yazarken konuya odaklanıyorum hiçbir zaman siyasi düşünmüyorum ve düşüneni de sevmem.Yurdumuzun şu anki durumuna baktığımız zaman gereksiz noktalarla gerilim yaratacağımıza asgaride de olsa karşı tarafı alkışlamayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum, ama ben anlamam ben karalarım diyorsanız da saygı duyarım
  • Ekim ayından itibaren ANADOLUJET ile SUNEXPRESS kademeli olarak birleşiyor.2012 yılında ANADOLUJET uçaklarının en az 15 tanesi SUNEXPRESS geçiyor.İÇ ve DIŞ hatlarda ortak uçuşlar başlıyor.Bakalım sonrası ne olacak.Ucuz biletler geliyor.Saygılarımla
Pegasus Hava Yolları CEO ve Genel Müdürü Sertaç Haybat, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk low cost havayolu şirketi olarak, bu yıl 8.’si düzenlenen 2011 Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’nde bir konuşma yaptı.

Londra Sofitel Heathrow Hotel’de 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen kongrenin son günü olan 21 Eylül’de gerçekleşen “Karlılığı arttıran iş modelleri” oturumunda konuşan Haybat, low cost havayolu modelinin Türkiye’de ilk temsilcisi olarak, sektörün ve modelin gelişimini değerlendirdi.
 
Sertaç Haybat, “Pegasus kalabalık bir piyasada low cost modelini nasıl başarıyla hayata geçirdi?” başlıklı konuşmasında, Pegasus’un büyümesinde etken olan temel taşları sıraladı. Haybat “Türkiye’de havacılığı değiştiren Pegasus olarak, 2011 yılında iç hatlardaki payımızı yüzde 23’e yükselttik. 2.4 yaş ortalaması ve Boeing 
737-800’den oluşan toplam 40 uçaklık genç filomuz ile haftada ortalama 1.544 uçuş gerçekleştiren Pegasus’un gücü misafirlerinden gelmektedir. Bizi tercih eden yolcularımız bizim büyümemizdeki en büyük faktördür. Onlar bizi seçtiği sürece bu büyüme hız kesmeyecek' dedi.
 
Bu yıl 8.’si düzenlenen Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’ne sektörü temsilen 400 üst düzey yönetici ve ortak katıldı. 
"TÜRK HAVACILIĞINI PEGASUS DEĞİŞTİRDİ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusun başarılarını canı gönülden tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istemeyen uçmasın pegasus ile bu kadar basit zorlamı size bilet satıyorlar ?En azından ucu acık politikalar uygulamıyorlar.Sundukları hizmetlerde belli en azından bir standartları var.1kg fazla bagajın ücretini alması bile bir standarttır.Otobüs bile artık fazla parçanın ücretini alıyor.189 yolcu ile bir almanya seferi düşünün her 1 kg opsiyon X 5 EURO hesaplayın zor değil.İnsanların işine gelmiyor tabii bu durum ama göz edersen senden iyisi yok.Pegasus ailesine başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neredeyse yolcunun uçakta teneffüs ettiği hava için bile para isteyecek kadar paragöz ve çıkarcı bir şirketin uçağıyla uçulmaz. Bunlar masraf kısmak için her türlü emniyet önlemini göz ardı ederler. Allah korusun bir acil durum olsa da oksijen maskesi kullanmak zorunda kalsan bunlar oksijenin faturasını da gönderirler eve. İş başvurusunda bulunanlardan ücret alınması da yasak güya ama bunları denetleyen yok. Gayet güzel paraları cebe indiriyorlar. İnsanların umutlarını sömüren canlarını da sömürür. Bedava bile uçursa kesinlikle dönüp bakmayacağım bir şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abi uçmayın şu uçan beygirle.bilet,su,ikram,bagaj derken.digerlerinden pahalıya geliyor.bilet üçretleri ile şu beygiri sulamayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aslında "Üzeyir"in de denemez artık. Malum, "Berlin Mızıkacıları"na dahil olacak kendisi de. Arızalı uçakların Alamanlara iteleneceğine mi sevinsem, yoksa o uçaklarla yine insanların -ve çoğu da memleketimin insanı- taşınacağına mı üzülsem, yoksa işlerine geldiğinde "40 uçaklık filomuz var, biz ikinciyiz" diyenlerin işlerine gelmediğinde hemen çamura yatmasına mı gülsem, bilemedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcudan 1 kilo fazlasının parasını istemek ne kadar dogru pegasusun amacı yolcu memnuniyeti asla değil parayı nasıl alırım diye amaçları var gücünüz misafirlerinizden sıkıştığı anda başka yapcak bişesi kalmayarak onlardan aldığınız paradır ben bir yer hizmeti olarak asla binmeyeceğim bir şirkettir çok çıkarcı ve paracısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendinde misin? :D Türkiye'de tüm zamanların tartışmasız en iyi şirketini böyle mi karalamaya kalkıyorsun? Keza Pegasus'un 320'si yok filoda, İzAir desen bir derece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Serbest piyasa var. Başka şirketler de var. İsterseniz otobüs de var. Kimse sizi zorla bindirmiyor. İsterseniz THY ile isterseniz Emirates'in FirstClass'ı ile uçabilirsiniz. İsterseniz Batman Petrol'ün otobüslerine de binin. Kimse size zorla Pegasus'a binin demiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burada birçok kişi yorum yazarken sanıyorum işin siyasi boyutu ile ilgileniyor o yüzden siyah- beyaz kimseyi ilgilendirmiyor. Ben yorum yazarken konuya odaklanıyorum hiçbir zaman siyasi düşünmüyorum ve düşüneni de sevmem.Yurdumuzun şu anki durumuna baktığımız zaman gereksiz noktalarla gerilim yaratacağımıza asgaride de olsa karşı tarafı alkışlamayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum, ama ben anlamam ben karalarım diyorsanız da saygı duyarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ekim ayından itibaren ANADOLUJET ile SUNEXPRESS kademeli olarak birleşiyor.2012 yılında ANADOLUJET uçaklarının en az 15 tanesi SUNEXPRESS geçiyor.İÇ ve DIŞ hatlarda ortak uçuşlar başlıyor.Bakalım sonrası ne olacak.Ucuz biletler geliyor.Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000