25 Şubat 2010, Perşembe 19:21:21

TÖSHİD NE GÖRÜŞECEK?

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği, yarın özel gündemle toplanıyor. Özel gündemin konuları masaya yatırılacak. İşte Airporthaber’in edindiği özel gündemin konuları.
  • vallahi izzet bey işinibilir değme insanlara taş çıkartır merak etmeyin beyler karşınızda çok dürüst işini bilen ve personelinikollayan bir yönetici var havacılık camiasının bir numaralı adamı çok ahkam kesenleri görduk hepsi fos çıktı tebrikler mustafa
  • ÇALIŞTIRDIKLARI TÜM PERSONELİ SENDİKAYA UYE YAPMA KARARI ALACAKLARDIR.
  • Nasıl daha çok yabancı pilot alıp, paraları cukkalarız diye konuşacaklardır

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği yönetimi yarın saat 16.00’de TÖSHİD’in Dünya Ticaret Merkezi’ndeki binasında başkan İzzet Tükenmez’in başkanlığında toplanacak. Toplantının gündemini de Airporthaber öğrendi. Gelen bilgilere göre Pegasus Havayolları’na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından kesilen ceza toplantının ilk gündem maddesi.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ceza konusunda şakası olmadığının altının çizileceği toplantıda havayolu şirketlerinin diğer sorunları da gündeme getirilecek.

 

Gümrük vergileri ve işlemlerinin şirketlere doğurduğu sıkıntılarında gündeme getirileceği toplantıda yolculardan alınan 15 euroluk alan vergisi tartışılacak.

TÖSHİD NE GÖRÜŞECEK?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
vallahi izzet bey işinibilir değme insanlara taş çıkartır merak etmeyin beyler karşınızda çok dürüst işini bilen ve personelinikollayan bir yönetici var havacılık camiasının bir numaralı adamı çok ahkam kesenleri görduk hepsi fos çıktı tebrikler mustafa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇALIŞTIRDIKLARI TÜM PERSONELİ SENDİKAYA UYE YAPMA KARARI ALACAKLARDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl daha çok yabancı pilot alıp, paraları cukkalarız diye konuşacaklardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000