10 Kasım 2015, Salı 11:33:09

THY durdurdu Pegasus uçuyor

Rus Metrojet Hava Yolları’nın Şarm El Şeyh - St. Petersburg seferini yapan uçağının terör örgütü İŞİD tarafından düşürüldüğü yönündeki iddiaların ardından THY bu kente yaptığı uçuşları iptal ederken Pegasus Havayolları seferlerine ara vermedi.
  • Su bile parayla su !
  • Mogodişu, Kabil, Mezar-ı Şerif de tehlikeli ve THY uçuyor. İnişte ve kalkışta füze riski var. SSH'da böyle bir risk yok. Arap laçkalığı önlendiğinde sorun ortadan kalkıyor.
  • hayatlarında paradan başka bir şeye inanmayan insanların yapacagı şeydir bu pegasusta onu yapıyor binen biner binmeyen binmez
  • Bir yerde güvenlik sorunu var ve bir şirket ben takmam bunu uçarım derse cesur yürek olunmaz örnek tailwind libya savaşında uçagı libya bırakıp kaçmak zorunda kaldı kulağa küpe
  • Pegasusun 2016 bütçesi onaylandı Ali bey ama hatırladığım kadarıyla orada size yada sonradan çark edenlere ayrılan bir rakam yok
  • Başlık sanki biraz uygun olmamış. Aslında teröre meydan okuma kahramanlık taslama falan yok. Sadece olaylardan dolayı oraya uçan havayolu sayısı azalınca biletlerin aşırı derecede pahalanmasından faydalanma fırsatı doğdu, Ali uyanık' ta bu pası gol yağmuruna çeviriyor diyelim. Risk mi? Onun da hesabını yapmışlardır. Akmaz-kokmaz-bulaşmaz bir siyaset izlediği için düşman edinmeden malı götürüyor o kadar. Pegasus' un uçağına bomba koymazlar. Güdümlü roketle hava sahasında vurulması ise farklı bir şey. O zaman tüm havayollarının başka rotalar seçmesi lazım. Devlet havayollarının derdi.de bu işte ne veririsen elinle o gelir seninle. Ne yaptıklarını onlar da çok iyi biliyor. IŞİD' i doğurdu beslediler şimdi de Putin ve Obama amcalarından tırsıp cami avlusuna terk ettiler. Kendilerinden intikam alınır diye korkan THY yöneticilerinin ağababaları bölgeden tırıs tırıs kaçıyorlar. Vatandaşlar mı? Kimin umrunda ki?
  • Neden Pegasus'a doğru böyle bir yancılık yapıldığını anlayamıyorum ve doğru da bulmuyorum. Tarafsızlık, objektiflik böyle olmuyor maalesef. Başka bir havayolu firması da var aynı yöne ve arap yarımadasına hız kesmeden uçan. Rotasını değiştirip sorunsuz uçmaya devam ediyor. Burada tek taraflı haberciliği kınamak gerekir.
  • Cok ayip yolcunun biri ilacini kullanmak icin suy istedi ve o kisiden para istediler yuhhhhh yani.Istediginiz kadar reklam yapsaniz yinede herkes PGS sirketinin ne kadar kotu ve insafsiz bir yonetiminin oldugunu bilio.aslinda bu havayoluna binerek kole sistemini ayakda tutuyonuz amma tabiki herkes vijdanin yerine cuzdanina bakio.
  • kimse gitmezse pgs ucmaz.risk var herkes riski alıyor.şirketlerde yolcularda.sadece ekiplerin fikrini kimse sormuyor....
  • Flare chaff yüklü haberib yok

Rus Metrojet Hava Yolları’nın Şarm El Şeyh - St. Petersburg seferini yapan uçağının terör örgütü İŞİD tarafından düşürüldüğü yönündeki  iddiaların ardından THY bu kente yaptığı uçuşları iptal ederken Pegasus Havayolları seferlerine ara vermedi.

Metrojet Havayolları uçağının IŞİD tarafından vurulduğu iddiaları sonrası birçok havayolu şirketi Şarm El Şeyh’e yaptığı uçuşları iptal etme kararı aldı. THY de önce uçuşların sadece gündüz yapılacağını açıkladı ancak sonrasında uçuşların 16 Kasım’a kadar durdurulduğunu bildirdi.

THY, Şarm El Şeyh kentindeki güvenlik problemi nedeniyle uçuşlarını durdurduğunu açıklarken bu kente uçan Pegasus Havayolları’ndan herhangi bir iptal haberi gelmedi. Haftanın 4 günü Şarm El Şeyh’e uçan Pegasus Havayolları uçakları gece saat 23:25’te Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı seferlerine devam ederken bilet fiyatları ise talebin az olması sebebiyle tek yönde 185 TL’ye kadar düştü.

Pegasus Havayolları’nın Şarm El Şeyh seferlerine devam etmesinin güvenlik açısından riskli olduğu belirtilirken şirketten henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Olay sonrası THY başta olmak üzere Lufthansa ve Air France olmak üzere bazı havayolu şirketleri Şarm El Şeyh uçuşlarını durdurma kararı almıştı.

©AirportHaber

THY durdurdu Pegasus uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Water ~ 8 yıl önce
Su bile parayla su !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asmerk ~ 8 yıl önce
evinde çeşmeden akan suya para vermiyor musun ?
Mogodişu ~ 8 yıl önce
Mogodişu, Kabil, Mezar-ı Şerif de tehlikeli ve THY uçuyor. İnişte ve kalkışta füze riski var. SSH'da böyle bir risk yok. Arap laçkalığı önlendiğinde sorun ortadan kalkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
hayatlarında paradan başka bir şeye inanmayan insanların yapacagı şeydir bu pegasusta onu yapıyor binen biner binmeyen binmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız ~ 8 yıl önce
Bir yerde güvenlik sorunu var ve bir şirket ben takmam bunu uçarım derse cesur yürek olunmaz örnek tailwind libya savaşında uçagı libya bırakıp kaçmak zorunda kaldı kulağa küpe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sigorta? ~ 8 yıl önce
Uçağı alıp gelmek belki orada bırakmaktan karlı değildir. Ne dersiniz?
bütçe 2016 ~ 8 yıl önce
Pegasusun 2016 bütçesi onaylandı Ali bey ama hatırladığım kadarıyla orada size yada sonradan çark edenlere ayrılan bir rakam yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 8 yıl önce
Başlık sanki biraz uygun olmamış. Aslında teröre meydan okuma kahramanlık taslama falan yok. Sadece olaylardan dolayı oraya uçan havayolu sayısı azalınca biletlerin aşırı derecede pahalanmasından faydalanma fırsatı doğdu, Ali uyanık' ta bu pası gol yağmuruna çeviriyor diyelim. Risk mi? Onun da hesabını yapmışlardır. Akmaz-kokmaz-bulaşmaz bir siyaset izlediği için düşman edinmeden malı götürüyor o kadar. Pegasus' un uçağına bomba koymazlar. Güdümlü roketle hava sahasında vurulması ise farklı bir şey. O zaman tüm havayollarının başka rotalar seçmesi lazım. Devlet havayollarının derdi.de bu işte ne veririsen elinle o gelir seninle. Ne yaptıklarını onlar da çok iyi biliyor. IŞİD' i doğurdu beslediler şimdi de Putin ve Obama amcalarından tırsıp cami avlusuna terk ettiler. Kendilerinden intikam alınır diye korkan THY yöneticilerinin ağababaları bölgeden tırıs tırıs kaçıyorlar. Vatandaşlar mı? Kimin umrunda ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonymous ~ 8 yıl önce
Neden Pegasus'a doğru böyle bir yancılık yapıldığını anlayamıyorum ve doğru da bulmuyorum. Tarafsızlık, objektiflik böyle olmuyor maalesef. Başka bir havayolu firması da var aynı yöne ve arap yarımadasına hız kesmeden uçan. Rotasını değiştirip sorunsuz uçmaya devam ediyor. Burada tek taraflı haberciliği kınamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Cok ayip yolcunun biri ilacini kullanmak icin suy istedi ve o kisiden para istediler yuhhhhh yani.Istediginiz kadar reklam yapsaniz yinede herkes PGS sirketinin ne kadar kotu ve insafsiz bir yonetiminin oldugunu bilio.aslinda bu havayoluna binerek kole sistemini ayakda tutuyonuz amma tabiki herkes vijdanin yerine cuzdanina bakio.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hay ~ 8 yıl önce
suyunuza
sen hala ordamisin ~ 8 yıl önce
dostum biz o bolumu geceli 6 sene oluyor. alis anla artik bu budur. bomba dioz guvenlik dioz tehlike dioz sen su diosun
yolcu ~ 8 yıl önce
kimse gitmezse pgs ucmaz.risk var herkes riski alıyor.şirketlerde yolcularda.sadece ekiplerin fikrini kimse sormuyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Flare chaff yüklü haberib yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000