10 Şubat 2011, Perşembe 12:06:37

TASSA'NIN İSTEĞİ NE OLDU?

Havayolları Kabin Memurları Derneği Tassa Antalya şubesi, havayollarının kabin hizmetleri müdürleriyle bir araya geldi.
  • aferim talat kimsenin yapmadığını yapmışsın. bu bir başlangıç devamı gelmeli.
  • Ben böyle birşeyi daha önceden hatırlamıyorum,Antalya ya bence bu konuda destek olunmalı,tabi yemek bahane ne konuşulduğu önemli,en azından demek sorunlarımız olsa görüşülebiliyor,buna bakmak lazım,daha fazla ayrıntı verilemez mi?
  • camii de okula dönmesin... aman şube başkanı merkez başkanının izinden gitme
  • Önümüzdeki yıl derneğe fitness center'da yaptırıcaklarmış, fin hamamıda yaptır başkan çok önemli :)))
  • yahuu Tassa bu gune kadar memuruna ne yaptiki kalem defter dagitmaktan baska..yogun calisiyorlarmis..Tassa k gecmeyin yahuu...
  • Şube başkanının çalışmaları gözden kaçmamalı. kendisi güzel işler yapıyor. antalya şube, şube olmasına rağmen doğru yolda. aferim talat, devam...
  • Birlikten kuvvet doğar...
  • Nasıl bakarsak öyle görürüz...
  • Birlikten kuvvet doğar...
  • BENDE AİDATLAR NERDE TOPLANIYORDU DİYE MERAK EDİYORDUM! ARKADAŞLAR BENİ AYDINLATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM! Bİ KERE BAŞKANINIZ KİMİN PARASINI KİMDEN SAKINIYOR! NE CİMRİLİĞİ?
Önemli konuların ele alındığı öğle yemeğinde bir araya gelen Kabin Hizmetleri Müdürleri ve temsilcileri,TASSA Antalya Şubesinin davetiyle biraraya geldi.
Yemekte TASSA-Havayolları Kabin Memurları Derneği Antalya şubesi adına Başkan Talat Özçelik bir konuşma yaptı.Özçelik yaptığı konuşmada, “Ne kadar yoğun çalışssak da bazen bu şekilde biraraya gelmenin her yönden çok büyük bir önemi vardır” dedi. Özçelik derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, derneğin Antalya’da bulunan bütün havayollarının katılımıyla daha güçlü bir yapıya kavuşması gerektiğini belirtti.

Yemekte, Onur Air adına eğitim kontrol kabin Amirleri Tülay Çoban ve Gülay Şahin Tüzün, Pegasus Havayolları adına Kabin Hizmetleri Müdür yardımcısı Cenk Durmuşlu ve eğitim kontrol kabin amiri İpek Demirkıran, Sun Eexpress adına Kabin Ekipleri Grup Müdürü Ferah Erkan, KEGM yardımcısı Nazan Karabacak ve İstanbul Sun Express Kabin Ekipleri Grup Müdür Yardımcısı Gökhan Beyaz, Freebird Havayollarını temsilen Kabin Hizmetleri Müdür Yardımcıları Ebru Öözdemir ve Tuğba Kınaca ve birçok temsilci yer aldı.

Sun Express Kabin Ekipleri Grup Başkanı Ferah Erkan; derneğin kendisini ifade etmede yetersiz kaldığını belirterek; öncelikle bütün havayollarının bu çatı altında temsil edilmesinin anlamlı olduğunu,Türkiye'de artık kabin memuru seçerken, her havayolunun aslında aynı kriterler çerçevesinde alım yapmalarının gerekliliğini vurguladı. Erkan, sektörde bu şekilde bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu,havacılıkta birlikte paylaşılacak ve destek alınacak birçok konunun olduğunu vurguladı.

Onur Air adına konuşan Tülay Çoban da, “Kabin Hizmetleri Müdürümüz Tülay Bulut derneğin, varolması ve güçlenmesinin herkesin yararına sosyal bir sorumluluk olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden bizler kabin memurlarından önce üye olduk ve bunun arkadaşlarımıza örnek teşkil etmesini istedik. Burada hep beraber bir arada olmak çok güzel bir proje,aslında zaman olsa daha sık bir araya gelebilsek” dedi.
Pegasus Havayollarından Kabin Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cenk Durmuşlu ise, derneğin geçmişte ve son zamanlarda yaptığı projelerin önemine değinerek, bunların üyelere de tam olarak aktarılması gerekliliğine vurgu yaptı.

Freebird Kabin Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ebru Özdemir ve Tuğba Kınacı ise en kısa sürede üyelik çalışmalarına başlayabileceklerini belirterek, “ Böyle bir organizasyonda olmak ve birşeyler yapabilmek güzel birşey umarım bizimde bir katkımız olur ve TASSA ailesini büyütürüz” dediler.


TASSA'NIN İSTEĞİ NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
aferim talat kimsenin yapmadığını yapmışsın. bu bir başlangıç devamı gelmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben böyle birşeyi daha önceden hatırlamıyorum,Antalya ya bence bu konuda destek olunmalı,tabi yemek bahane ne konuşulduğu önemli,en azından demek sorunlarımız olsa görüşülebiliyor,buna bakmak lazım,daha fazla ayrıntı verilemez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
camii de okula dönmesin... aman şube başkanı merkez başkanının izinden gitme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önümüzdeki yıl derneğe fitness center'da yaptırıcaklarmış, fin hamamıda yaptır başkan çok önemli :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahuu Tassa bu gune kadar memuruna ne yaptiki kalem defter dagitmaktan baska..yogun calisiyorlarmis..Tassa k gecmeyin yahuu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şube başkanının çalışmaları gözden kaçmamalı. kendisi güzel işler yapıyor. antalya şube, şube olmasına rağmen doğru yolda. aferim talat, devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birlikten kuvvet doğar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl bakarsak öyle görürüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birlikten kuvvet doğar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BENDE AİDATLAR NERDE TOPLANIYORDU DİYE MERAK EDİYORDUM! ARKADAŞLAR BENİ AYDINLATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM! Bİ KERE BAŞKANINIZ KİMİN PARASINI KİMDEN SAKINIYOR! NE CİMRİLİĞİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000