16 Şubat 2012, Perşembe 17:50:43

TASSA'DA BİR İLK YAŞANDI...

Sky Havayolları Kabin Hizmetler Müdürü Nilgün Uyan’ın Başkan seçilmesiyle Tassa tarihinde bir ilk yaşandı ve bir Kabin Hizmetleri Müdürü ilk kez başkan seçildi.
  • Kis aylari gelince Sky Havayollari maaslari odememeye basladiginda Nilgun Hanim TASSA BAskani gibi mi yoksa Sky Kabin Hizmetler Muduru gibi mi ? Davranacak??? Bu olmamis.Haklarimizi bir bir devrediyoruz ne uzucu...
  • Kafaları allak bullak eden bir haber şekli..Konuyu bilmeyen herkes gerçekte TASSA Başkanının seçildiğini sanar....Başkan nasıl seçiliyorsa?:)) TASSA tüzüğüne göre Genel Kurul sonuçlandıktan sonra üyeler kendi aralarında görev taksimi yapıldıktan sonra resmiyet kazanır, yoksa göreve gelecek listenin Başkan ı önceden prezante edilmez ve prezante edildiği zaman da tüm asil yönetim kurulu üyeleri prezante edilir..İdari görevli kişiler Dernek Yönetim Kurulunda olamazlar..v.s. v.s....gerisi ve kılık kıyafetle ilgili yorumlar gereksiz teferruattır yaniii ayrıntıdır ama gereksizinden...Birileri bilinçli olarak dikkatleri başka yönlere çekmiş gibi mi acaba....
  • Nilgün hanım cesaretinizle duruşunuzla harikasınız.Beklentimiz uçuş hosteslerinin toplum neznindeki imajını süratle düzeltip meslek etiğine uymayan kişileri meslek grubunuzdan uzak tutup çok zor şartlarda çalışan dürüst insanların hakları için mücadele etmenizdir. Bu yolda sonuna kadar sizinleyiz.. Çok kaliteli bir yönetiminiz var yolunuz açık olsun...İlk iş olarak maaşlara el atmanız dileklerimle....
  • TASSA VE KABİN HİZMETLERİNDE GÖREV YAPAN KİŞİLERİN DAVRANIŞ VE GÖRSEL OLARAKTA KABİN MEMURLARINA ÖRNEK OLMASI GEREKİR.AKSİ TAKDİRDE KENDİSİNDE BULUNMAYAN KRİTERLERİ DİĞERLERİNDEN TALEP ETMEK ÇOK SAÇMA OLUR.
  • Ya şu kilo almışsın diyenlere acayip gıcık oluyorum.
  • tassa başkanı ,hem işveren pozisyonunda olan bir kişi hemde çalışanların haklarını koruyan bir derneğin başkanı nasıl olabiliyor. istifa etmesi gerekmiyormu.ben tassa başkanı şeçilince başhostes yardımcılığından istifa etmiştim.böyle olması gerekiyor.başarılar diliyorum.
  • SKY HAVAYOLLARI OLARAK MADEM TASSA YA BUKADAR DESTEK VERİYORSUNUZ,NEDEN MADDİ OLARAK SIKINTIYA GİRDİĞİNİZDE ÖNCE HOSTESLERİN MAAŞINA GÖZ DİKİP ONLARAI ÜCRETSİZ İZNE ÇIKARTIYORSUNUZ?
  • TASSA YA DESTEK VERDİĞİN KADAR TALPAYA ÜYE OLAN KAPTANLARINA DA DESTEK VERSENİZ OLMAZMIYDI.2002 YILINDA AYT TALPAYA GİDEN TÜM PİLOTLARIN ARAÇ PLAKALARINI İSTERKEN HANGİ DÜŞÜNCEYLE HAREKET EDİYORDUNUZ? AMAN KAPTANLAR ÖRGÜTLENMESİNDE HOSTESLER ÖRGÜTLENSİN NASILSA UÇAĞI HOSTESLER UÇURMUYOR..SİZE BİR ZARARLARI DOKUNMAZ...
  • İNŞALLAH KABİN EKİPLERİNİN SORUNLARINI KİŞİSEL ÇIKARLARINI ÖN PLANDA TUTMADAN KORUYABİLİRSİN.ON YIL ÖNCESİNE GÖRE OLDUKÇA FAZLA KİLO ALMIŞSIN AMAN DİKKAT!
  • Nilgün hanımın böyle bir konumu fazlasıyla hakettiğini ve başkanlık kariyerinde bizlerinde destegi ile çok başarılı olacağına inanıyorum. çok sevildiğini unutma Nilgün hanım bizler yanındayız ))
Genel Kurul'da konuşan SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, TASSA ya destek sözü verdiğini ve tüm havayolu şirketlerinin bu tür derneklere destek çıkması gerektiğini ifade ederek, 'maddi ve manevi tüm desteğimi sürdüreceğim' dedi.


 
Tassa Havayolları Kabin Memurları Derneği 3. olağan genel kurul toplantısı dün Sky Havayolları merkez binasında gerçekleştirildi. Tüm havayollarından 150'ye yakın kişinin katıldığı genel kurulda Sky Havayolları Kabin Hizmetleri Müdürü Nilgün Uyan sağlanan büyük çoğunlukla başkan seçildi. Böylece Tassa tarihinde ilk kez bir Kabin Hizmetler Müdürü başkan seçilmiş oldu. 
 
Sky Havayolları Merkez Binası konferans salonunda düzenlenen genel kurulda, Sky Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü,  dernek çalışmalarına göstermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı plaket aldı. Görgülü "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonrada Sky Havayolları olarak Tassa Havayolları Kabin Memurları Derneğine elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

 
Tassa tarihinin ilk Kabin Hizmetler Müdürü olarak başkan seçilen SKY Havayolları Kabin Hizmetler Müdürü Nilgün Uyan "Şirket ismi ayırmaksızın herkesi bir çatı altında toplayıp, daha güzel projelere imza atacağız. Bundan sonrası içinde kabin memurlarının Tassa'ya olan desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Genel Kurul'da Divan Başkanlığı görevini yürüten Sefa İnan'a da TASSA adına Pegasus Kabin Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy tarafından bir plaket takdim edilerek emeği için teşekkür edildi.

Genel Kurul yenilen yemeğin ardından sona erdi.















TASSA'DA BİR İLK YAŞANDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
Kis aylari gelince Sky Havayollari maaslari odememeye basladiginda Nilgun Hanim TASSA BAskani gibi mi yoksa Sky Kabin Hizmetler Muduru gibi mi ? Davranacak??? Bu olmamis.Haklarimizi bir bir devrediyoruz ne uzucu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kafaları allak bullak eden bir haber şekli..Konuyu bilmeyen herkes gerçekte TASSA Başkanının seçildiğini sanar....Başkan nasıl seçiliyorsa?:)) TASSA tüzüğüne göre Genel Kurul sonuçlandıktan sonra üyeler kendi aralarında görev taksimi yapıldıktan sonra resmiyet kazanır, yoksa göreve gelecek listenin Başkan ı önceden prezante edilmez ve prezante edildiği zaman da tüm asil yönetim kurulu üyeleri prezante edilir..İdari görevli kişiler Dernek Yönetim Kurulunda olamazlar..v.s. v.s....gerisi ve kılık kıyafetle ilgili yorumlar gereksiz teferruattır yaniii ayrıntıdır ama gereksizinden...Birileri bilinçli olarak dikkatleri başka yönlere çekmiş gibi mi acaba....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nilgün hanım cesaretinizle duruşunuzla harikasınız.Beklentimiz uçuş hosteslerinin toplum neznindeki imajını süratle düzeltip meslek etiğine uymayan kişileri meslek grubunuzdan uzak tutup çok zor şartlarda çalışan dürüst insanların hakları için mücadele etmenizdir. Bu yolda sonuna kadar sizinleyiz.. Çok kaliteli bir yönetiminiz var yolunuz açık olsun...İlk iş olarak maaşlara el atmanız dileklerimle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TASSA VE KABİN HİZMETLERİNDE GÖREV YAPAN KİŞİLERİN DAVRANIŞ VE GÖRSEL OLARAKTA KABİN MEMURLARINA ÖRNEK OLMASI GEREKİR.AKSİ TAKDİRDE KENDİSİNDE BULUNMAYAN KRİTERLERİ DİĞERLERİNDEN TALEP ETMEK ÇOK SAÇMA OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya şu kilo almışsın diyenlere acayip gıcık oluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tassa başkanı ,hem işveren pozisyonunda olan bir kişi hemde çalışanların haklarını koruyan bir derneğin başkanı nasıl olabiliyor. istifa etmesi gerekmiyormu.ben tassa başkanı şeçilince başhostes yardımcılığından istifa etmiştim.böyle olması gerekiyor.başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SKY HAVAYOLLARI OLARAK MADEM TASSA YA BUKADAR DESTEK VERİYORSUNUZ,NEDEN MADDİ OLARAK SIKINTIYA GİRDİĞİNİZDE ÖNCE HOSTESLERİN MAAŞINA GÖZ DİKİP ONLARAI ÜCRETSİZ İZNE ÇIKARTIYORSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TASSA YA DESTEK VERDİĞİN KADAR TALPAYA ÜYE OLAN KAPTANLARINA DA DESTEK VERSENİZ OLMAZMIYDI.2002 YILINDA AYT TALPAYA GİDEN TÜM PİLOTLARIN ARAÇ PLAKALARINI İSTERKEN HANGİ DÜŞÜNCEYLE HAREKET EDİYORDUNUZ? AMAN KAPTANLAR ÖRGÜTLENMESİNDE HOSTESLER ÖRGÜTLENSİN NASILSA UÇAĞI HOSTESLER UÇURMUYOR..SİZE BİR ZARARLARI DOKUNMAZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İNŞALLAH KABİN EKİPLERİNİN SORUNLARINI KİŞİSEL ÇIKARLARINI ÖN PLANDA TUTMADAN KORUYABİLİRSİN.ON YIL ÖNCESİNE GÖRE OLDUKÇA FAZLA KİLO ALMIŞSIN AMAN DİKKAT!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nilgün hanımın böyle bir konumu fazlasıyla hakettiğini ve başkanlık kariyerinde bizlerinde destegi ile çok başarılı olacağına inanıyorum. çok sevildiğini unutma Nilgün hanım bizler yanındayız ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000