18 Aralık 2012, Salı 14:05:41

SON DAKİKA! PEGASUS KAÇ UÇAK SİPARİŞ ETTİ?

Pegasus Havayolları 75'i kesin 25'i opsiyonlu 100 uçak sipariş verdi.
  • ben de her Türk vatandaşı gibi çok memnun oldum ama sipariş vermek filonun 100 + 40 olacağı anlamına gelmiyor. sipariş edilen uçaklar TC kuyruklu ve Bayraklı olacak mı yoksa uçak sırası sonradan satılacak mı vs.vs. yani sadece sipariş birşey ifade etmiyor. Vaad edilmesi gereken şey şu. PGS 40 uçakla şuanki hatlarını koruyup doldurabiliyor 140 uçak ile bunu yapabilecek mi? 140 uçak 10 yıl sonra PGS filosunda olacak mı aslında benim bilmek istediğim bu. uçakların 12 milyar dolar olması 100 tane olması az yakıt yakması değil. saygılarımla
  • Gerçekten güzel olaylar özel havayollarınında bir yerlere gelmesi gerekmektedir.
  • 75 ucagi kulanmaz PGS cogunu kendi leasing sirketinden kiralik verir.
  • bu siteye sirf yorumlari okumak icin giriyorum,ve cok guluyorum. dunyanin hicbiryerinde yoktur, havalimani kavgasi yapan, yok saw soyle yok ataturk havalimani boyle, yok pegasus soyle yok pegasus boyle, yok thy boyle , yok onur air boyle soyle oyle, bilmem ne... ((::. Elin milleti onerici yorum yapar, bizim milletin derdi ise, birbirinin kuyusunu kazmak. gelisirsiniz gelisirsiniz bu kafs ile.
  • elindeki 40 yada 41 tam emin degilim, 737 ucagini satacagini dusunursek filoyu yinede 120% buyutecek. cesur bir hamle tebrik ederim. pegasus ta wet lease yapacak operasyonel altyapi olmadigina gore kiralik ucaklarini geri verecek, sahibi olduklarini satacaktir sanirim.
  • simülator yapmayıp hta ile pilot secimi yapan mı zeki oluyor sen bir beyinsizissin arkadaşım neyse anlamadığın için işine gelmiyor sendemi yalaka takunyacısn yoksa..))
  • bence bu yapisi ile pegasus icin bu kadar ucak sadece türkiye base yapilirsa biraz bol gelir , ya türk havayollari ile bir pasta kapma yarisina girecek , yada air berlinde hissesini büyütecek, ( air berlin+etihad +pegasus anlasmasina büyük ortak olacak ) , gerci air berlinin finansal, almanya 'da azalan rekabet gücü baska bir hikaye. su bir gercekki bu artan koltuk sayisi ile sunexpress, onur, vb. sirketler icin durumu dahada zorlasacak gibi gözüküyor. bugün atilan imza ile türkiyede bir tane si devlet destekli olan 2 tane ucak sirketi kalacak.
  • helal olsun..ama komık yorumlar var..arkadaslar 100 tane ucagı olan adam konduracak yeri hesap etmemiş olabilirmi sizce?? sizin derdiniz bu mu..hay allahım ya komik insanlar yorum yazıyor gercekten de:):)100 ucagı FINDIK kadar beyniyle almadıgına gore FINDIK kadar beyniyle de sirket yonetmedigi icin herseyi planlamıştır herhalde.dert etme bosver..
  • Motor tipi olarak hangisini tercih ettiler acaba??
  • Bir şirketin gercek sahibi yada gercek patronu varsa böyle doğru yatırımlar yapiliyor. Bravo Ali Sabanci

Pegasus Havayolları, 75 A320Neo sipariş etti. 12 milyar dolar değerindeki siparişin 58'i Airbus 320, 17'si A321Neo olduğu bildirildi.

Pegasus'un 25 de opsiyonlu sipariş ettiği kaydedildi. 

SON DAKİKA! PEGASUS KAÇ UÇAK SİPARİŞ ETTİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

meraklı ~ 11 yıl önce
ben de her Türk vatandaşı gibi çok memnun oldum ama sipariş vermek filonun 100 + 40 olacağı anlamına gelmiyor. sipariş edilen uçaklar TC kuyruklu ve Bayraklı olacak mı yoksa uçak sırası sonradan satılacak mı vs.vs. yani sadece sipariş birşey ifade etmiyor. Vaad edilmesi gereken şey şu. PGS 40 uçakla şuanki hatlarını koruyup doldurabiliyor 140 uçak ile bunu yapabilecek mi? 140 uçak 10 yıl sonra PGS filosunda olacak mı aslında benim bilmek istediğim bu. uçakların 12 milyar dolar olması 100 tane olması az yakıt yakması değil. saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERDAR ~ 11 yıl önce
Gerçekten güzel olaylar özel havayollarınında bir yerlere gelmesi gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEO ~ 11 yıl önce
75 ucagi kulanmaz PGS cogunu kendi leasing sirketinden kiralik verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eco-kanada ~ 11 yıl önce
bu siteye sirf yorumlari okumak icin giriyorum,ve cok guluyorum. dunyanin hicbiryerinde yoktur, havalimani kavgasi yapan, yok saw soyle yok ataturk havalimani boyle, yok pegasus soyle yok pegasus boyle, yok thy boyle , yok onur air boyle soyle oyle, bilmem ne... ((::. Elin milleti onerici yorum yapar, bizim milletin derdi ise, birbirinin kuyusunu kazmak. gelisirsiniz gelisirsiniz bu kafs ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
elindeki 40 yada 41 tam emin degilim, 737 ucagini satacagini dusunursek filoyu yinede 120% buyutecek. cesur bir hamle tebrik ederim. pegasus ta wet lease yapacak operasyonel altyapi olmadigina gore kiralik ucaklarini geri verecek, sahibi olduklarini satacaktir sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx e cevap ~ 11 yıl önce
simülator yapmayıp hta ile pilot secimi yapan mı zeki oluyor sen bir beyinsizissin arkadaşım neyse anlamadığın için işine gelmiyor sendemi yalaka takunyacısn yoksa..))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
bence bu yapisi ile pegasus icin bu kadar ucak sadece türkiye base yapilirsa biraz bol gelir , ya türk havayollari ile bir pasta kapma yarisina girecek , yada air berlinde hissesini büyütecek, ( air berlin+etihad +pegasus anlasmasina büyük ortak olacak ) , gerci air berlinin finansal, almanya 'da azalan rekabet gücü baska bir hikaye. su bir gercekki bu artan koltuk sayisi ile sunexpress, onur, vb. sirketler icin durumu dahada zorlasacak gibi gözüküyor. bugün atilan imza ile türkiyede bir tane si devlet destekli olan 2 tane ucak sirketi kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY ve Pegasus ayrı kulvarlarda yol alan iki farklı şirket.Hala neden bu ikisinin aynı torbaya kondurulup rekabete etmelerinden bahsediliyor anlamıyorum.
budur..!! ~ 11 yıl önce
helal olsun..ama komık yorumlar var..arkadaslar 100 tane ucagı olan adam konduracak yeri hesap etmemiş olabilirmi sizce?? sizin derdiniz bu mu..hay allahım ya komik insanlar yorum yazıyor gercekten de:):)100 ucagı FINDIK kadar beyniyle almadıgına gore FINDIK kadar beyniyle de sirket yonetmedigi icin herseyi planlamıştır herhalde.dert etme bosver..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engine ~ 11 yıl önce
Motor tipi olarak hangisini tercih ettiler acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı yatirim ~ 11 yıl önce
Bir şirketin gercek sahibi yada gercek patronu varsa böyle doğru yatırımlar yapiliyor. Bravo Ali Sabanci

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000