01 Temmuz 2014, Salı 00:00:13

ŞOK ŞOK ŞOK. HANGİ ŞİRKET KAPISINA KİLİT VURDU?

Ercan Havalimanı merkezli HAVAŞ ve Kıbrıs Hava Yolları ortaklığındaki CAS (Cyprus Airport Service) bütün faaliyetlerini aniden durdurma kararı aldı. CAS’ın hizmet verdiği tüm şirketler büyük kaos yaşadı. Yolcuların işlemleri güçlükle yapılabildi. İşte detaylar.
  • Bu bir sendikacı buran atakan filimidir aynı filimi kthy kapanırkende gördük haydi atakan bıravo sana doymadın değilmi
  • Hedef neydi ? Birilerini zengin etmek... Başardılarda
  • Sayın hükümet ve değerli yönetim kurulu üyeleri. Artık bir yerlerinize kına yakarsınız.
  • Bu işte sorumlu arıyorsanız ben size yazıyım. Biri KTHY hissedarı kayyum diğeri de yönetim kurulu üyesi güvenç cantaş. Bu ikisi cas şirketini bitirdiler.
  • Şu konuda açıklama yapabilecek var mı? Öncelikle gerçekten üzücü bir durum, bir sürü insan ekmeğinden oldu sevdiği işinden oldu. Şimdi kara kara iş arayacak duracak. Bunu yaşayanlar bilir, geçmişte bizler gibi... Cas ticari bir şirket, hizmet aldığı hava yolları da öyle. Adamlar belli başlı sebeplerden dolayı vazgeçmiş hizmet almaktan tercihini başka şirkette kullanmış, bildirimini de yapmış. Buraya kadar her şey normal değil mi? Milli iradesine laf söyleyenler, Devlet ile bu işin ilgisi tam olarak nedir merak ediyorum. Devlet mi kapattı şirketi tek taraflı. Cas ' ın elinde şirket kalmamış adam sözleşmeleri fesih etmeyip ne yapsın. Tüm hakları da ödeyecekler. O zaman soruyorum nerede yanlış var. Ortada bir uğultu var manasız o oldu hükümet yaptı yok demokrat yok ctp nedir ama bu? Yazın da bilelim ne yapılsaydı ayakta dururdu şirket. Pegasus ya da thy ye baskımı yapılmalıydı nedir yani konu? Ya da devlet mi dedi thy ve pgs diğer şirkete gitsinler bizde kapatalım cas ı?
  • kağıtta yazanlar veya insanlara aktarılanları bırakın. KTHY ye ne olduysa hangi oyunlara geldiyse şimdi de öyle olacak. şöyle ki ; CAS da toplam maaşı 2700 - 3500 lira olan daha üst kademe çalışanlar var ( karşı değilim alsınlar tabi emek hiçbirşeyle ödenemez) , CAS ın ortağı havaş ercan havaalanı ihalesine ilgi göstermiş ama taşyapıya kaptırmıştır, 2015'te ercan havaalanında yapısal olarak büyümeler gerçekleştirilecek(miş) yani kapasite büyüyecek bu daha çok yolcu/uçak/yerhizmeti/para demek. olacak olan şu şu an CAS battı. herkes işten durdurulacak. birkaç ay sonra belki de daha az zaman sonra HAVAŞ , CASın tamamını satın alacak. duran personele de 1500 tl ye tekrar çalışmak isteyenler gelsin diyecek. bu kadar açık ve net. oyunlar büyük. KTHY nin slot ları gitti, ne diye? elimizden herşeyi oyunlarla almaya devam etsinler. size her sunulanı olduğu gibi kabul etmeyin sorgulayın mantığınızdan süzün. işin ucunda büyük paralar dönüyor. ercan deyip geçmeyin ne çizmesizler ağa oldu burda..
  • Demokrat Partinin beceriksiz üyeleri geldikleri gün şirketi rezil ettiler. Sayın Cantaş rahatmısınız şimdi ? Patronunuzun dediği oldumu ?
  • Dikkat edin pgs için kalan tek havayolu diyor, demekki neymiş , bu işi layıkıyla yapamamışsınız !
  • Eyy cahiller ordusu , ne çalışma izninden bahsediyosunuz :) siz önce dua edin de mesleki ahlaka sığmayan , etik olmayan , sırf pgs ye kızdınız diye , uçakları yerde kalsın diye kasti olarak aniden çalışmayı bırakarak pgs den tazminat davası açılmasın tarafınıza! Ayıptır onca insanı mağdur etmek ! Siz bu kafayla gittiğiniz sürece girdiginiz her şirket batar maalesef çünkü ne yanlışınızı kabul ediyorsunuz ne de yeniliğe ayak uydurup mesleki açıdan kendinizi yetiştirebiliyor ne de doğru düzgün iş yapıyorsunuz ? Çok iyi çalışıyordunuz da neden her şirket sizden vazgeçti ? Kendinize günah keçisi aramayın ltf !
  • cahil insanlar topluluguna cevaben ; Yurt disinda maasini alan bir insan bu memlekette gelip calisabilir. Ancak guluyorum sizlere :)

Ercan Havalimanı merkezli HAVAŞ ve Kıbrıs Hava Yolları ortaklığındaki CAS (Cyprus Airport Service) bütün faaliyetlerini aniden durdurma kararı aldı. CAS’ın hizmet verdiği tüm şirketler büyük kaos yaşadı. Yolcuların işlemleri güçlükle yapılabildi. 

KKTC Ercan Havalimanı’nda Pegasus Havayolları, Corendon Havayolları ve Freebird Havayolları gibi şirketlere handling hizmeti veren CAS, bütün faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Kararın neden alındığı bilinmezken Pegasus Havayolları ile Corendon Havayolları CAS’ın aldığı bu karar sonrasında perişan oldu.

Yaklaşık 170 çalışanı bulunan CAS’ın birkaç gündür personelin iş akdini feshetmeye başladığı kaydedildi.

Ani kararla çalışmaları durdurma kararı alan CAS’ın hizmet verdiği Pegasus Havayolları ile Corendon Havayolları uçaklarının yolcu hizmetlerini terminal işletmecisi T&T Airport ile İstanbul Handling’in gayretleri ile gerçekleştirildiği kaydedildi.

Büyük kaos yaşanan iş durdurma kararından sonra Pegasus Havayolları’nın İstanbul Handling ile anlaşma sağladığı kaydedildi.



©Airporthaber.com

ŞOK ŞOK ŞOK. HANGİ ŞİRKET KAPISINA KİLİT VURDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu bir sendikacı buran atakan filimidir aynı filimi kthy kapanırkende gördük haydi atakan bıravo sana doymadın değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hedef ~ 10 yıl önce
Hedef neydi ? Birilerini zengin etmek... Başardılarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalsın ~ 10 yıl önce
Sayın hükümet ve değerli yönetim kurulu üyeleri. Artık bir yerlerinize kına yakarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlu ~ 10 yıl önce
Bu işte sorumlu arıyorsanız ben size yazıyım. Biri KTHY hissedarı kayyum diğeri de yönetim kurulu üyesi güvenç cantaş. Bu ikisi cas şirketini bitirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl? ~ 10 yıl önce
ne şekilde bitirdiler. İcraatları ne oldu. Hedefleri neydi?
Ne olmalıydı ~ 10 yıl önce
Şu konuda açıklama yapabilecek var mı? Öncelikle gerçekten üzücü bir durum, bir sürü insan ekmeğinden oldu sevdiği işinden oldu. Şimdi kara kara iş arayacak duracak. Bunu yaşayanlar bilir, geçmişte bizler gibi... Cas ticari bir şirket, hizmet aldığı hava yolları da öyle. Adamlar belli başlı sebeplerden dolayı vazgeçmiş hizmet almaktan tercihini başka şirkette kullanmış, bildirimini de yapmış. Buraya kadar her şey normal değil mi? Milli iradesine laf söyleyenler, Devlet ile bu işin ilgisi tam olarak nedir merak ediyorum. Devlet mi kapattı şirketi tek taraflı. Cas ' ın elinde şirket kalmamış adam sözleşmeleri fesih etmeyip ne yapsın. Tüm hakları da ödeyecekler. O zaman soruyorum nerede yanlış var. Ortada bir uğultu var manasız o oldu hükümet yaptı yok demokrat yok ctp nedir ama bu? Yazın da bilelim ne yapılsaydı ayakta dururdu şirket. Pegasus ya da thy ye baskımı yapılmalıydı nedir yani konu? Ya da devlet mi dedi thy ve pgs diğer şirkete gitsinler bizde kapatalım cas ı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olayın içinden ~ 10 yıl önce
kağıtta yazanlar veya insanlara aktarılanları bırakın. KTHY ye ne olduysa hangi oyunlara geldiyse şimdi de öyle olacak. şöyle ki ; CAS da toplam maaşı 2700 - 3500 lira olan daha üst kademe çalışanlar var ( karşı değilim alsınlar tabi emek hiçbirşeyle ödenemez) , CAS ın ortağı havaş ercan havaalanı ihalesine ilgi göstermiş ama taşyapıya kaptırmıştır, 2015'te ercan havaalanında yapısal olarak büyümeler gerçekleştirilecek(miş) yani kapasite büyüyecek bu daha çok yolcu/uçak/yerhizmeti/para demek. olacak olan şu şu an CAS battı. herkes işten durdurulacak. birkaç ay sonra belki de daha az zaman sonra HAVAŞ , CASın tamamını satın alacak. duran personele de 1500 tl ye tekrar çalışmak isteyenler gelsin diyecek. bu kadar açık ve net. oyunlar büyük. KTHY nin slot ları gitti, ne diye? elimizden herşeyi oyunlarla almaya devam etsinler. size her sunulanı olduğu gibi kabul etmeyin sorgulayın mantığınızdan süzün. işin ucunda büyük paralar dönüyor. ercan deyip geçmeyin ne çizmesizler ağa oldu burda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üyeler ~ 10 yıl önce
Demokrat Partinin beceriksiz üyeleri geldikleri gün şirketi rezil ettiler. Sayın Cantaş rahatmısınız şimdi ? Patronunuzun dediği oldumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dikkat edin pgs için kalan tek havayolu diyor, demekki neymiş , bu işi layıkıyla yapamamışsınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eyy cahiller ordusu , ne çalışma izninden bahsediyosunuz :) siz önce dua edin de mesleki ahlaka sığmayan , etik olmayan , sırf pgs ye kızdınız diye , uçakları yerde kalsın diye kasti olarak aniden çalışmayı bırakarak pgs den tazminat davası açılmasın tarafınıza! Ayıptır onca insanı mağdur etmek ! Siz bu kafayla gittiğiniz sürece girdiginiz her şirket batar maalesef çünkü ne yanlışınızı kabul ediyorsunuz ne de yeniliğe ayak uydurup mesleki açıdan kendinizi yetiştirebiliyor ne de doğru düzgün iş yapıyorsunuz ? Çok iyi çalışıyordunuz da neden her şirket sizden vazgeçti ? Kendinize günah keçisi aramayın ltf !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
cahil insanlar topluluguna cevaben ; Yurt disinda maasini alan bir insan bu memlekette gelip calisabilir. Ancak guluyorum sizlere :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000