12 Eylül 2008, Cuma 08:16:17

Sabancı'dan Futura açıklaması

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkam Ali Sabancı, Futura Havayolu ile ilgilenip ilgilenmedikleri veya hangi boyutta ilgilenecekleri konusunun önümüzdeki haftalarda netleşeceğini bildirdi.
  • alı bey sizle akıllı ve geleceği iyi hesaplayan birisiniz. sizler başka uçak firmalarını değilde onurair'i alın. iç hat ve dışhatlarda işinize çok yarar. çünkü yeşilkoy sılotları çok fazla uçtuğunuz noktalara anadolu ve avrupa yakasına çiftaraflı uçarsınız. yeterincede dışhat izinleri var. yinede sözümün başında söğlediğim gibi siz doğrusunu bilirsiniz. karstan sevgiler.
  • ARKADAŞLAR,ONUR MONUR DİYORSUNUZ AMA ŞURASIDA GERÇEKK Kİ BUGÜNE KADAR HANGİ ÖZEL ŞİRKETİN SAHİBİ KENDİ ŞİRKETİ İÇİN OTURUPTA 10 TANE BOEING 737-800 ISMARLADI VE BUNLARIN BİLDİĞİM KADARI İLE 5 TANESİ GELDİ 6NCISI İSE BİRKAÇ AYA KADAR GELECEKMİŞ.BORU DEĞİL BUNLAR ARKADAŞLAR.YİNE DUYDUĞUM KADARI İLE 850 MİLYON DOLAR PARA.ONUR DEDİĞİNİZ ŞİRKET NE KADAR?SORARIM SİZE.ALİ DİYORSUNUZ AMA ADAMI TAKDİR ETMEK GEREKİR.DEDİĞİNİ YAPIYOR.ONUR HAVA YOLLARINIDA CİDDE SEFERLERİNDEKİ ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN ALINMADIĞI SÖYLENİYOR.YANİ CİDDE SEFERLERİ HARİÇ DENMİŞ.ALİ SABANCI DA OLURSA BÜTÜN SEFERLER OLUR DEMİŞ.BİLMİYORUM ARTIK..BUNU DA DÜŞÜNMEK GEREKİR..
  • Bu yorumu bi koyun ve saklayim emi anacim Pegasusu birilerine kakalamak icin ugrastiklarini yakinda o kakalanmislarin ortaya cikip Pgt yi satin aldik demelerini bekleyin emi anacimmm cok uzak degil ... bekleyinnn
  • SAYIN ALI SABANCI BEY, SİZ SON DERECE GENC DINAMIK BIR INSANSINIZ ONCELIKLE ILK ADIMI DURDUGUNUZ ONUR AIR ALIMINI YAPIN DESTEKLIYORUM SİZİ..
  • Pegasus'u seversiniz veya sevmezsiniz sizin bileceğiniz bir konu ama bir şirketimizin böyle bir işe soyunmaya kalkması bile ülkemiz havacılığı için gurur verici bir olay bence.
  • sabancı holding bile zorlanır thy için, İZAİR'de çok ah aldılar... ama İZAİR den ayrılan kaptanlarda ak kaşık değil... bakalım sektörde kim gidecek kim kalacak, bu dönemde bişey almayın pegasus a sadece var olan yapınızı korumayı deneyin... yoksa satacak birşeyiniz kalmaz... umarım başarılı olursunuz...
  • RUMUZ HAYIRSIZ SAÇMALAMIŞ THY NASIL SATIN ALACAKSINIZ SİZ ÖNCE ELEŞTİRİYE AÇIK OLUN Kİ ELEŞTİREBİLESİNİZ.OHY İZAİR PGT KAÇ KİŞİ ÇIKARILDI İNSANLAR İŞLERİNDEN OLDU İÇERİDE KALANLARA YA BU MAAŞ YADA DIŞARI DENİLDİ SİZ ONLARDAN BİRİ OLSAYDINIZ ACABA YİNE BUNUMU DÜŞÜNÜRDÜNÜZ.KAPTANLAR NEDEN İSTİFA ETTİ. THY BİZİM MİLLİ HAVAYOLUMUZ SANIRIM FARKINDA DEĞİLSİNİZ GURUR DUYMALISINIZ BAYRAĞIMIZI TAŞIYOR THY ALMAK İÇİN PARA DEĞİL YÜREK İSTER
  • THY yi almaya gücü yetmez THY zaten milli havayolu şirketi bu beddua okumanı anlamadım ayrıca bu ne seviyesizlik farklı görüş olamayacak mı bu ülkede? Yaptığı açıklama ne derecede etikti Onur un alımı sırasında ''uçak kaza yaptı diye vazgeçtik'' alımın da ne aşamada olduğunu biliyoruz ayrıca da tüm bilet satış personelleri işten çıkartılmıştı onur air'in ondan sonra da geri çağırılmıştı insanlar gece gündüz çalıştırılmışlardı. Objektif bakalım diyorsunuz ama siz pegasus un gözlükleriyle bakıyorsunuz dünyaya
  • Yok artık, THY'yi de alırmış. ayrıca ne gerek var, ordan çıkanlar pegasusta zaten
  • BU NE ÇEKEMEMEZLİK . PEGASUS KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA. BİLMEYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM. FUTURA PEGASUS'UN KARDEŞ ŞİRKETİDİR. AER LINGUS TARAFINDAN KURULMUŞTUR İKİSİDE. EĞER PEGASUS İSTERSE FUTURA'YI DEĞİL THY'Yİ BİLE ALIR. ZORUNA GİDENİN NERESİNE GİDER BİLEMEM.

Sabancı, İspanyol havayolu şirketi Futura'nın satın alınacağına dair haberlere ilişkin yaptığı yazdı açıklamada, şunları kaydetti: "Futura, Avrupa merkezli birkaç havayolunu bünyesinde buluşturan bir havayoludur. Pegasus Havayolları bugüne kadar Futura'nın durumu hakkında bilgilenme amaçlı toplanti gerçekleştirmiştir. Ancak Futura Havayolu ile ilgilenip ilgilenmediğimiz ve eğer ilgilenirsek hangi boyutta ilgilendiğimiz konusu önümüzdeki haftalarda netleşecektir. Somut gelişmeler olduğunda tarafınıza net bilgi ileteceğiz  "İspanyol basınında, Futura'nın, Türk hava yolu şirketi Pegasus tarafından satın alınmasına ilişkin tarafların görüşmeye başladığı haberleri yer almıştı .

Sabancı'dan Futura açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

karslı ~ 16 yıl önce
alı bey sizle akıllı ve geleceği iyi hesaplayan birisiniz. sizler başka uçak firmalarını değilde onurair'i alın. iç hat ve dışhatlarda işinize çok yarar. çünkü yeşilkoy sılotları çok fazla uçtuğunuz noktalara anadolu ve avrupa yakasına çiftaraflı uçarsınız. yeterincede dışhat izinleri var. yinede sözümün başında söğlediğim gibi siz doğrusunu bilirsiniz. karstan sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmem ~ 16 yıl önce
ARKADAŞLAR,ONUR MONUR DİYORSUNUZ AMA ŞURASIDA GERÇEKK Kİ BUGÜNE KADAR HANGİ ÖZEL ŞİRKETİN SAHİBİ KENDİ ŞİRKETİ İÇİN OTURUPTA 10 TANE BOEING 737-800 ISMARLADI VE BUNLARIN BİLDİĞİM KADARI İLE 5 TANESİ GELDİ 6NCISI İSE BİRKAÇ AYA KADAR GELECEKMİŞ.BORU DEĞİL BUNLAR ARKADAŞLAR.YİNE DUYDUĞUM KADARI İLE 850 MİLYON DOLAR PARA.ONUR DEDİĞİNİZ ŞİRKET NE KADAR?SORARIM SİZE.ALİ DİYORSUNUZ AMA ADAMI TAKDİR ETMEK GEREKİR.DEDİĞİNİ YAPIYOR.ONUR HAVA YOLLARINIDA CİDDE SEFERLERİNDEKİ ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN ALINMADIĞI SÖYLENİYOR.YANİ CİDDE SEFERLERİ HARİÇ DENMİŞ.ALİ SABANCI DA OLURSA BÜTÜN SEFERLER OLUR DEMİŞ.BİLMİYORUM ARTIK..BUNU DA DÜŞÜNMEK GEREKİR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flymenn ~ 16 yıl önce
Bu yorumu bi koyun ve saklayim emi anacim Pegasusu birilerine kakalamak icin ugrastiklarini yakinda o kakalanmislarin ortaya cikip Pgt yi satin aldik demelerini bekleyin emi anacimmm cok uzak degil ... bekleyinnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekçi ~ 16 yıl önce
SAYIN ALI SABANCI BEY, SİZ SON DERECE GENC DINAMIK BIR INSANSINIZ ONCELIKLE ILK ADIMI DURDUGUNUZ ONUR AIR ALIMINI YAPIN DESTEKLIYORUM SİZİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sani ~ 16 yıl önce
Pegasus'u seversiniz veya sevmezsiniz sizin bileceğiniz bir konu ama bir şirketimizin böyle bir işe soyunmaya kalkması bile ülkemiz havacılığı için gurur verici bir olay bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 16 yıl önce
sabancı holding bile zorlanır thy için, İZAİR'de çok ah aldılar... ama İZAİR den ayrılan kaptanlarda ak kaşık değil... bakalım sektörde kim gidecek kim kalacak, bu dönemde bişey almayın pegasus a sadece var olan yapınızı korumayı deneyin... yoksa satacak birşeyiniz kalmaz... umarım başarılı olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIRAK ~ 16 yıl önce
RUMUZ HAYIRSIZ SAÇMALAMIŞ THY NASIL SATIN ALACAKSINIZ SİZ ÖNCE ELEŞTİRİYE AÇIK OLUN Kİ ELEŞTİREBİLESİNİZ.OHY İZAİR PGT KAÇ KİŞİ ÇIKARILDI İNSANLAR İŞLERİNDEN OLDU İÇERİDE KALANLARA YA BU MAAŞ YADA DIŞARI DENİLDİ SİZ ONLARDAN BİRİ OLSAYDINIZ ACABA YİNE BUNUMU DÜŞÜNÜRDÜNÜZ.KAPTANLAR NEDEN İSTİFA ETTİ. THY BİZİM MİLLİ HAVAYOLUMUZ SANIRIM FARKINDA DEĞİLSİNİZ GURUR DUYMALISINIZ BAYRAĞIMIZI TAŞIYOR THY ALMAK İÇİN PARA DEĞİL YÜREK İSTER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
THY yi almaya gücü yetmez THY zaten milli havayolu şirketi bu beddua okumanı anlamadım ayrıca bu ne seviyesizlik farklı görüş olamayacak mı bu ülkede? Yaptığı açıklama ne derecede etikti Onur un alımı sırasında ''uçak kaza yaptı diye vazgeçtik'' alımın da ne aşamada olduğunu biliyoruz ayrıca da tüm bilet satış personelleri işten çıkartılmıştı onur air'in ondan sonra da geri çağırılmıştı insanlar gece gündüz çalıştırılmışlardı. Objektif bakalım diyorsunuz ama siz pegasus un gözlükleriyle bakıyorsunuz dünyaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realist ~ 16 yıl önce
Yok artık, THY'yi de alırmış. ayrıca ne gerek var, ordan çıkanlar pegasusta zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRSIZ ~ 16 yıl önce
BU NE ÇEKEMEMEZLİK . PEGASUS KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA. BİLMEYENLER İÇİN SÖYLEYEYİM. FUTURA PEGASUS'UN KARDEŞ ŞİRKETİDİR. AER LINGUS TARAFINDAN KURULMUŞTUR İKİSİDE. EĞER PEGASUS İSTERSE FUTURA'YI DEĞİL THY'Yİ BİLE ALIR. ZORUNA GİDENİN NERESİNE GİDER BİLEMEM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000