30 Haziran 2010, Çarşamba 18:11:27

SABANCI: "NE OLDU DA BİZDEN DÖNDÜ BİLMİYORUM"

Pegasus Havayolları Yön. Krl. Bşk. Ali Sabancı, 12. ve 13. uçağını teslim alması üzerine düzenlediği basın toplantısında AirportTV ve AirportHaber'e KTHY ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulurdu.
  • Ben size gerçeği şöyle değeyim,KTHY Tc devleti ve Sivil havacılığın kurbanı oldu yani yanlılarına satıldı kazanan kim Murat Ersoy kımdir bu şahıs idda ediyorum altını kazıyın kaç kar ortğı çıkar altından
  • Sanatcılar yalanları gercegı ortaya cıkarmak ıcın kullanır , siyasetciler yalanları gerceği saklamak için kullanır.
  • Arkadaşım senin hayal gücün ne kadar genişmiş öyle, sen buralarda harcanıyorsun, yerinde olsam gider Hollywood'da film senaristliği yapardım.
  • olsun kımse farektmesın olan bıtenı. Ayrıca duydumkı Basına anlaşma imzalandı denmesıne ragmen atlas la anlasma olmamıs ayrıca maaslar Türkiye Cumhuriyeti tarafından odenecek dendıgı halde odenmemıs ustune usttun bu anlasma dakı uzlaşma sorunlarından Oturu Ulastırma bakanı arzusuyla KKTC ye yapılan maddı destek de sorunlar acıga cıkmıs bu yuzden KKTC de su an herseye zam ustune zammıs. Umarım duyduklarım sız bır fıkır verır sayın Ali bey.
  • departmanındakı bır kısı KTHY Genel Muduru Ahmet akpınarın cok yakınındaymıs. Kcuk bır tezgahla birileri KTHY bilet satış sistemdeki program yuklemelerı vesaıre altında girmiş şirkete şirketten para almış birde. Sonrada yolcu portfoyunu kar oranı ve tum gereklı bılgılerı atlas a sızdırmıs ve atlas alt yapısını hazırlar hazırlamaz Ulastırma bakanı sayesınde dugmeye basmıs.Aynı genel mudur yıne kalıcakmıs hatta dagıtacakmıs pılotları kı boylelıkle koltugu saglam olsun
  • Eger vermezsen canına okurum. Sonra bakmıs bakanlar birbirine ve tamam demişler. Ancak Ulaştırma Bakanı işin içine Pegasus girecek diye duyunca demişki sen kaşındın. Atlas ın artık hangi bakan başbakan yada grupla alakası var arastırmak gerek ama Ulastırma Bakanı gucunu ve yetkısını kullanarak Mıllı Havayolunu Atlasın kar etmesı adına mahvetmeyı bır yudum kahve ıcmek kadar rahatlıkla halletmıs. Yanı pegasusun sansı yok. Zaten Atlas havayollarını ticaret
  • Duyduğuma göre Atlas'ın bir şekilde kar etmesi adına tüm bu ortaklık mevzunu yaratmak amacı ile bir oyun tezgahlanmş. Bu tezgahda Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı varmış. Önce sahte bir borç yaratmak için Bilal Ekşi oturmuş koltuğa bir imza atmış şuraya şu kadar borcum var diye. Hiç bir karşılaştırması hesabı kitabı yok. Sonra KKTC Bakanları gitmiş. Denmişki arkadaşım bak senin bana borcun var öde . Sana ortak buldum. Atlas . Bunlara şirketi ver .
  • senin hiçbişeyden haberin olmazmı palavracı havada uçan sinekten haberin oluyorda ondanmı olmuyor sömürecektin sömüremedin yedrmediler sende vazcaydın dimi kerata seni aydın doğanın damadı olduğun nasaılda belli:):)
  • İlk defa biri doğru birşey yazmış. Hakikaten pegasusu allah korudu. Göreceksiniz. Pek yakında...
  • AtlasJET ile Pegasus'un konseptlerinin farklılığını bilmeyenler bile yorum yapıyor. Farkı görmek için bilet fiyatlarına bakın bir de... Adam 50 liraya bilet almış. First Class'ta uçmak istiyor. Adam gibi hizmet istiyorsan Pegasus'tan 50 liraya alacağına git THY'den 250 liraya al.
Pegasus Havayolları, bugün 12. ve 13. uçağını Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirdi.

Yeni uçakların gelmesi üzerine basın toplantısı yapan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Airport TV ve AirportHaber'e Kıbrıs Türk Hava Yolları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İŞTE SABANCI'NIN AÇIKLAMALARI:

SABANCI: "NE OLDU DA BİZDEN DÖNDÜ BİLMİYORUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben size gerçeği şöyle değeyim,KTHY Tc devleti ve Sivil havacılığın kurbanı oldu yani yanlılarına satıldı kazanan kim Murat Ersoy kımdir bu şahıs idda ediyorum altını kazıyın kaç kar ortğı çıkar altından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanatcılar yalanları gercegı ortaya cıkarmak ıcın kullanır , siyasetciler yalanları gerceği saklamak için kullanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım senin hayal gücün ne kadar genişmiş öyle, sen buralarda harcanıyorsun, yerinde olsam gider Hollywood'da film senaristliği yapardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olsun kımse farektmesın olan bıtenı. Ayrıca duydumkı Basına anlaşma imzalandı denmesıne ragmen atlas la anlasma olmamıs ayrıca maaslar Türkiye Cumhuriyeti tarafından odenecek dendıgı halde odenmemıs ustune usttun bu anlasma dakı uzlaşma sorunlarından Oturu Ulastırma bakanı arzusuyla KKTC ye yapılan maddı destek de sorunlar acıga cıkmıs bu yuzden KKTC de su an herseye zam ustune zammıs. Umarım duyduklarım sız bır fıkır verır sayın Ali bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
departmanındakı bır kısı KTHY Genel Muduru Ahmet akpınarın cok yakınındaymıs. Kcuk bır tezgahla birileri KTHY bilet satış sistemdeki program yuklemelerı vesaıre altında girmiş şirkete şirketten para almış birde. Sonrada yolcu portfoyunu kar oranı ve tum gereklı bılgılerı atlas a sızdırmıs ve atlas alt yapısını hazırlar hazırlamaz Ulastırma bakanı sayesınde dugmeye basmıs.Aynı genel mudur yıne kalıcakmıs hatta dagıtacakmıs pılotları kı boylelıkle koltugu saglam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eger vermezsen canına okurum. Sonra bakmıs bakanlar birbirine ve tamam demişler. Ancak Ulaştırma Bakanı işin içine Pegasus girecek diye duyunca demişki sen kaşındın. Atlas ın artık hangi bakan başbakan yada grupla alakası var arastırmak gerek ama Ulastırma Bakanı gucunu ve yetkısını kullanarak Mıllı Havayolunu Atlasın kar etmesı adına mahvetmeyı bır yudum kahve ıcmek kadar rahatlıkla halletmıs. Yanı pegasusun sansı yok. Zaten Atlas havayollarını ticaret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Duyduğuma göre Atlas'ın bir şekilde kar etmesi adına tüm bu ortaklık mevzunu yaratmak amacı ile bir oyun tezgahlanmş. Bu tezgahda Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı varmış. Önce sahte bir borç yaratmak için Bilal Ekşi oturmuş koltuğa bir imza atmış şuraya şu kadar borcum var diye. Hiç bir karşılaştırması hesabı kitabı yok. Sonra KKTC Bakanları gitmiş. Denmişki arkadaşım bak senin bana borcun var öde . Sana ortak buldum. Atlas . Bunlara şirketi ver .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin hiçbişeyden haberin olmazmı palavracı havada uçan sinekten haberin oluyorda ondanmı olmuyor sömürecektin sömüremedin yedrmediler sende vazcaydın dimi kerata seni aydın doğanın damadı olduğun nasaılda belli:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlk defa biri doğru birşey yazmış. Hakikaten pegasusu allah korudu. Göreceksiniz. Pek yakında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AtlasJET ile Pegasus'un konseptlerinin farklılığını bilmeyenler bile yorum yapıyor. Farkı görmek için bilet fiyatlarına bakın bir de... Adam 50 liraya bilet almış. First Class'ta uçmak istiyor. Adam gibi hizmet istiyorsan Pegasus'tan 50 liraya alacağına git THY'den 250 liraya al.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000