05 Kasım 2009, Perşembe 07:44:00

Sabancı, Cengiz Topel'e sıcak bakmadı...

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, önceki gün kısa adı KOSİAD olan Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği'nin konuğu oldu.
  • senin danışmanların mevkiin ali beyin aklından daha mı büyük senin 19 uçağın mı war da nerden ne yapılması gerektiğini söylüyorsun. yılda bir kere sen gideceksin diye bursadan sefer mi başlatılsın birazcık mantıklı düşün biryerden uçmak sadece patronun isteği ile olmuyor. her ile bir liman kurulsun her yere herkes uçsun ne güzel dimi. ama suya verdiğin 2 lira için 20 liralık da laf etmeyi bilirsin.
  • sayın Sabancı Bursa ya uçuş konusunda da , Bursa Sabiha Gökçene yakın diye mi düşünüyor acaba. İnsanlar oraya ulaşırken hep para hem zaman kaybediyorlar . Artın bir lütuf gösterinde Bursadan Yurt dışına direk uçun olmaz mı?
  • SAW zaten izmite istanbuldan daha yakın. Ne gereği var oraya uçmanın. Adam haklı. Sen kalk SAW ı yap 5 Km ötesine Cengiz Topeli... Aslında SAW yerine sadece cengiz topel olsa daha akıllıca.
  • Cengiz topel'i bilip bilmeden işkembe-i kübradan sallamayın önce gidip bir görün(tabii girebilirseniz ) ondan sonra ahkam kesin hangi şirket olsa kargo için bile olsa topel'e girmez.
  • Önce sabiha gökceni kimse kulanmak istemiyordu simdi herkez! Birde sirf ali sabanci mi var sorulacak? Önümüsdeki aylarda cok piyasada degisikler olabilir ve olucak. PGT yi büyük rekabet bekliyor..
  • Umarim bu yatirim bir sekilde baslar gene calismaya. Sanayinin gobeginde karayollarinin yaninda...daha ne olsun?

Kocaeli Sanayi Odası'nda "Türkiye'de Sivil Havacılığın Gelişimi ve Pegasus'un Sivil Havacılığa Katkıları" konulu sunum yapan Ali Sabancı'ya Arslanbey'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın sivil uçuşlara açılması hakkındaki görüşleri soruldu.

Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın olması dolayısıyla Cengiz Topel'in yolcu taşımacılığına açılmasına çekimser yaklaşan Sabancı, kargo taşımacılığına açılmasını ise incelemeye değer buldu.

(Kocaeli Gazetesi)

Sabancı, Cengiz Topel'e sıcak bakmadı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
senin danışmanların mevkiin ali beyin aklından daha mı büyük senin 19 uçağın mı war da nerden ne yapılması gerektiğini söylüyorsun. yılda bir kere sen gideceksin diye bursadan sefer mi başlatılsın birazcık mantıklı düşün biryerden uçmak sadece patronun isteği ile olmuyor. her ile bir liman kurulsun her yere herkes uçsun ne güzel dimi. ama suya verdiğin 2 lira için 20 liralık da laf etmeyi bilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın Sabancı Bursa ya uçuş konusunda da , Bursa Sabiha Gökçene yakın diye mi düşünüyor acaba. İnsanlar oraya ulaşırken hep para hem zaman kaybediyorlar . Artın bir lütuf gösterinde Bursadan Yurt dışına direk uçun olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW zaten izmite istanbuldan daha yakın. Ne gereği var oraya uçmanın. Adam haklı. Sen kalk SAW ı yap 5 Km ötesine Cengiz Topeli... Aslında SAW yerine sadece cengiz topel olsa daha akıllıca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cengiz topel'i bilip bilmeden işkembe-i kübradan sallamayın önce gidip bir görün(tabii girebilirseniz ) ondan sonra ahkam kesin hangi şirket olsa kargo için bile olsa topel'e girmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce sabiha gökceni kimse kulanmak istemiyordu simdi herkez! Birde sirf ali sabanci mi var sorulacak? Önümüsdeki aylarda cok piyasada degisikler olabilir ve olucak. PGT yi büyük rekabet bekliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarim bu yatirim bir sekilde baslar gene calismaya. Sanayinin gobeginde karayollarinin yaninda...daha ne olsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000