30 Kasım 2008, Pazar 08:14:50

Sabancı: "Bazılarına göre risk aldık"

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, kısa zaman içinde büyük aşama kaydettiklerini belirterek, '2015 yılına kadar 24 Boing uçağı siparişi vererek krizi fırsata dönüştürmeye çalışıyoruz' dedi.
  • Akıllı adama ne diyelim. devletin başında sizin gibileri olmalı. sizin batmanız size bağlı ekmek yiyenlerin yıkımı olur. siz var olun bizlerde ekmek yiyelim. kars gsa
  • işte sabancı markasının kendi ağzından,bizimde yıllardır anlatmak istediğimiz itirafı; FIRSATCILIK...

Sabancı, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin'i makamında ziyaretinde yaptığı konuşmada, 16 Kasım Pazar günü Hatay-KKTC'nin Ercan Havaalanı'na haftada 3 gün karşılıklı sefer başlattıklarını, doluluk oranının yüzde 80'i geçtiğini söyledi.

Sabiha Gökçen Havaalanı'na önemli bir hareketlilik getirdiklerini ifade eden Sabancı, şöyle devam etti: "Sabiha Gökçen'den 16 yurt dışı, 17 yurt içi hattında uçuş yaparak özel sektörde kısa zamanda bir numara olduk. Günde ortalama 100 sefer gerçekleştiriyoruz. Şu anda 14 uçağa sahibiz. Dünyada yaşanan ekonomik krizi bahane ederek yatırımları durdurmadık. 2015 yılına kadar 24 Boing uçağı siparişi vererek krizi fırsata dönüştürmeye çalışıyoruz. 1,8 milyar dolar yatırımla bazılarına göre risk aldık, bazılarına göre doğru zamanda doğru yatırım yaptık. Bunu gelecekte göreceğiz. Adım adım ilerliyor ve dikkatli davranıyoruz. Bu nedenle bazı rakiplerimiz bundan korkmaya başladı."

Sabancı: "Bazılarına göre risk aldık"

Yorumlar

KARS'LI ~ 15 yıl önce
Akıllı adama ne diyelim. devletin başında sizin gibileri olmalı. sizin batmanız size bağlı ekmek yiyenlerin yıkımı olur. siz var olun bizlerde ekmek yiyelim. kars gsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
işte sabancı markasının kendi ağzından,bizimde yıllardır anlatmak istediğimiz itirafı; FIRSATCILIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000