15 Aralık 2014, Pazartesi 08:35:43

RUSYA'DA SİS HAVA ULAŞIMINI ETKİLEDİ

Yaklaşık bin yolcu Krasnodar'da yaşanan yoğun sis nedeni ile havaalanında havalanamayan uçaklar nedeni ile beklemek zorunda kaldı. Ağır hava şartları nedeni ile Krasnodar havaalanına iniş yapacak 11 uçak değişik havaalanlarına yönlendirildi.
  • Krasnodara herkes inip kalkamaz buraya... Gercek pilotluk deneyimi ister inmek..O yuzden sivil kokenli pilotlar siz en iyisi Ankaraya ucun en guzeli veya Izmire...Krasnodar'a asker kokenli pilotlari bekliyoruz..

Basel Aero basın servisinden yapılan açıklamaya göre, bu uçakların üçü Anapa'ya, beşi Soçi'ye, ikisi Mineralnıe Vodı'ye ve birisi Samsun'a yönlendirildi. Bazı havayolları yolcularını Krasnodar'a otobüslerle getirdiler.

Krasnodar havaalanında uçaklar inemediği gibi 17 uçakta kalkış gerçekleştiremiyor. İstanbul'a gerçekleştirilecek olan birisi Pegasus diğeri Türk Havayolları'na ait iki uçuş ise iptal edildi.

Havaalanında uçuşu bekleyen yaklaşık bin yolcu havayolları şirketleri tarafından otellere yerleştirilerek sıcak yemek verildiği belirtildi.

Samsun’lu iş adamları da mahsur kaldı

Rusya pazarına Samsun’da üretilen ürünleri tanıtmak ve pazarlamak amacıyla, organize ettiği, “Krasnodar’da Samsun İş Günleri” ne katılan Samsunlu işadamları Krasnodar’daki olumsuz hava şartları nedeniyle şehirden ayrılamıyorlar.

Sis esareti devam ediyor

Öte yandan MSİ 08.50'de halen Krasnodar Havaalanı'nda sis nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Şu anda Havaalanı'na bekleyen Uçakların çoğu Moskova, biri Minsk, biri İstanbul, biri Nizhni Novgorod birisi de St. Petersburg seferi için bekliyor.

RUSYA'DA SİS HAVA ULAŞIMINI ETKİLEDİ

Yorumlar

Krasnodar'dan... ~ 9 yıl önce
Krasnodara herkes inip kalkamaz buraya... Gercek pilotluk deneyimi ister inmek..O yuzden sivil kokenli pilotlar siz en iyisi Ankaraya ucun en guzeli veya Izmire...Krasnodar'a asker kokenli pilotlari bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000