01 Mayıs 2012, Salı 14:20:03

RÖTAR MI O DA NE?

Atatürk Havalimanı’ndaki uçuşlarda rekor rötarlar yaşanırken Sabiha Gökçen’den uçan Pegasus Havayolları, zamanında kalkış performans rakamlarıyla dudak ısırtıyor.
  • Rötar yapmıyor derkan Pegasus'un rötar kriterlerini de açıklamanız gerekir. Uçağın kalkışını 2 saat iler attım diyor, yeni saatinde kalkınca bunu rötardan saymıyorlar. Birilerini övüp, diğerlerini döverken "elmayla armutu" birbirine karıştırmayın
  • pegasus'un en büyük rötarı bence kktc ercan meydanındadır sık sık ercan -ist,adana ,hatay vs ercandan heryere pegasusla uçuyorum ayda 4 kez ve herzaman pegasus'u tercih ediyorum ama herzaman ercan'da rötar oluyor sebeb olarak da teknik sebeb söyleniyor nedeni nedir teknik kadromu yetersiz yoksa eleman eksikliğimi var yetkililerin lütfen bu konuya özen göstermelerini rica ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum...
  • pegasusun rötar yapması tabi ki beklenemez..Sabiha gökçende bir uçağın kapısını kapıtıp kalkması heralde max 10 dk filandır...ama şunu da unutmamak lazım..sanırsam 100 uçak siparişi vardı...eğer bunlar gerçekleşirse...Sabiha gökçende şişecektir...tıpkı Atatürk Havalimanı gibi...Pegasus şu an sadece...elinde var olan avantaj ile reklam yapıyor...Şunu unutmamak lazım ülkemizde yapılan ya da yapılacak bütün havalimanlarının geleceği düşünülerek yapılması gerekmektedir..Havacılık her geçen yıl tüm dünya da olduğu gibi bizim ülkemizde de artmaya devam edicektir..
  • ben sana bir dava açıyımda gör bakalım nasıl oluyormuş hakaret etmek şirket yöneticilerine
  • pegasusla ilgili bir haberde dahi thy'ye verip veriştiriyorsunuz.bu ne hırs yahu?
  • Sayin Sabanci Dublin'e de bekliyoruz, en azindan yaz doneminde. Dolduracaginizdan eminim, hele birde Izmir, Antalya Bodrum baglantilarina uygun saate sefer koyarsaniz vallahi doldurursunuz 738leri.
  • cin ali acsin su sirketi borsaya artik hic olmazsa destek olalim ali kardesime hem biz hem ali kardesimiz kaznsin
  • bademlerin yonetmeye calistigi thy buraya kadar,ceosu bakkal,kalani cemaatci,sahte dindar,torpilli,partili guruhtan ne bekliyorsunuzki?
  • Ali Sabanciya tavsiyem, Ali bey sen sen ol, sirketi Rizeli, Rizeden gelmis, gecmis kim olursa olsun uzak tut.Thy nin hali ortada, bunlarin okumusuda ayni, okumamisida. Isleri ahbap dost iliskisi ile yurutuyorlar. Adama gore is sunduklari icin gelinen nokta icler acisi.
  • pegasus ta işi profesyoneller thy de torpilli hemşeriler yapıyor.bu sonuç gayet normal.helal ssana pegasus.

 

Atatürk Havalimanı’nda lodostan kaynaklanan rötarlar sebebiyle havayolu şirketleri saatler süren gecikmelerle operasyonlarını yürütürken Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan Pegasus Havayolları, Nisan ayı gecikme rakamlarıyla dosta düşmana adeta nispet yaptı.


Pegasus Havayolları, özellikle Nisan ayında lodosun etkili olduğu Atatürk Havalimanı’nda rekor düzeye ulaşan gecikmelerin yaşandığı dönemde yüksek zamanında kalkış performansıyla dikkat çekti.

Rakiplerinin rötarlı uçuşlarından yola çıkarak reklam kampanyaları da yapan Ali Sabancı’ya ait Pegasus Havayolları, Nisan ayında yüzde 91’in üzerinde kalkış performansı yakaladı. Ay boyunca gerçekleştirilen 7 bin 409 uçuşta yüzde 91’lik zamanında kalkış performansına ulaşan Pegasus Havayolları, rakiplerine açık ara fark attı.

Sabiha Gökçen merkezli uçuşlar gerçekleştiren Pegasus Havayolları’nın Mart ayındaki ortalaması ise yaklaşık yüzde 94’tü.


Airporthaber.com
 

 

RÖTAR MI O DA NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Kriter ~ 12 yıl önce
Rötar yapmıyor derkan Pegasus'un rötar kriterlerini de açıklamanız gerekir. Uçağın kalkışını 2 saat iler attım diyor, yeni saatinde kalkınca bunu rötardan saymıyorlar. Birilerini övüp, diğerlerini döverken "elmayla armutu" birbirine karıştırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
araştırın!!! ~ 12 yıl önce
pegasus'un en büyük rötarı bence kktc ercan meydanındadır sık sık ercan -ist,adana ,hatay vs ercandan heryere pegasusla uçuyorum ayda 4 kez ve herzaman pegasus'u tercih ediyorum ama herzaman ercan'da rötar oluyor sebeb olarak da teknik sebeb söyleniyor nedeni nedir teknik kadromu yetersiz yoksa eleman eksikliğimi var yetkililerin lütfen bu konuya özen göstermelerini rica ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ursameteor ~ 12 yıl önce
pegasusun rötar yapması tabi ki beklenemez..Sabiha gökçende bir uçağın kapısını kapıtıp kalkması heralde max 10 dk filandır...ama şunu da unutmamak lazım..sanırsam 100 uçak siparişi vardı...eğer bunlar gerçekleşirse...Sabiha gökçende şişecektir...tıpkı Atatürk Havalimanı gibi...Pegasus şu an sadece...elinde var olan avantaj ile reklam yapıyor...Şunu unutmamak lazım ülkemizde yapılan ya da yapılacak bütün havalimanlarının geleceği düşünülerek yapılması gerekmektedir..Havacılık her geçen yıl tüm dünya da olduğu gibi bizim ülkemizde de artmaya devam edicektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
36avukat 4 dava ~ 12 yıl önce
ben sana bir dava açıyımda gör bakalım nasıl oluyormuş hakaret etmek şirket yöneticilerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk1500 ~ 12 yıl önce
pegasusla ilgili bir haberde dahi thy'ye verip veriştiriyorsunuz.bu ne hırs yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci ~ 12 yıl önce
Sayin Sabanci Dublin'e de bekliyoruz, en azindan yaz doneminde. Dolduracaginizdan eminim, hele birde Izmir, Antalya Bodrum baglantilarina uygun saate sefer koyarsaniz vallahi doldurursunuz 738leri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sah ~ 12 yıl önce
cin ali acsin su sirketi borsaya artik hic olmazsa destek olalim ali kardesime hem biz hem ali kardesimiz kaznsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bademlerin yonetmeye calistigi thy buraya kadar,ceosu bakkal,kalani cemaatci,sahte dindar,torpilli,partili guruhtan ne bekliyorsunuzki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ali Sabanciya tavsiyem, Ali bey sen sen ol, sirketi Rizeli, Rizeden gelmis, gecmis kim olursa olsun uzak tut.Thy nin hali ortada, bunlarin okumusuda ayni, okumamisida. Isleri ahbap dost iliskisi ile yurutuyorlar. Adama gore is sunduklari icin gelinen nokta icler acisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadro ~ 12 yıl önce
pegasus ta işi profesyoneller thy de torpilli hemşeriler yapıyor.bu sonuç gayet normal.helal ssana pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000