04 Ekim 2012, Perşembe 13:53:48

REKABET KURUMU AÇIKLADI: ONUR AIR SATILDI

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air’in hisselerinin devrine ilişkin duyuru Rekabet Kurumu tarafından yapıldı. Hisse devri kimlere yapılacak, şirketin yeni sahibi kim olacak?
  • Kudret Tuncel' in eski çalışanıyım. İnançlı ve bir o kadarda mütevazi bir insan olduğunu belirtmek isterim. Onur Aır çalışanları memnun kalacaktır buna inanın, Saygılarımla...
  • yakisir kudret tuncel e
  • kudret tuncelin degil onur air almaya bakkal dükkanı işletmeye beyniyok bu işte bi iş var pis kokular geliyo burnuma
  • Hacı çalışanların 3 5 senelik biriken zamlarını farklarını yapılmadığı ssk. Pirimlerini getirsin oturtarak uçakla gidecek herhalde o. Air çalışanlarına. Allah sabır versin
  • Onur Air'in basinda bu sektorun en iyi ticaretcisi ve onun ekibi zaten var ustelik 20 yildir da bunu ispatlamislar ve biz avrupali tur operatorlerinin de saydigi bir ekip. Hoca'nin ticaretcisi de kim oluyormus? Ticaretcimi yoksa pastanecimi?
  • Yazık, Keşke tümü satılsaydı da, Şu yöneticiler baştan sona değişseydi. Şu durumdan daha kötü olması imkansız.
  • yaa su yorumlarınız da olmasa hakkaten gun gecmez gene kım ne sacmalıcak dıe gırp bakıyorum.sabancının kehanetı yok hoca yok saudıa bıtıyo bırbırınızı zarflamaktan baska yaptıgınız bısy yok yarası olanlar atıp tutuyo halen calısanlar tedırgın onlarda nasıl olsun ıstıyolarsa ole olcakmıs gıbı yazıyo velhasılı kelam cok bos ınsanlarız yaa bız turkler her konuda.... ıyı aksamlar
  • Onur Air de gidici bu durumda, A. Sabanci'nin kehaneti tutuyormu ne? Hollandali'nin ticaretcisi de daha once SHGM tarafindan Form 4 'u iptal edilen bir zat-i muhteremen olur ise saisrmayin.
  • hoca:)05 Ekim 2012, Cuma 12:36:45ben hollanda da yaşayan ama hollanda pasaportu olan 1 hoca tanıyorum:) ya onurdaki arkadaşlarda çok komik onları holladalılar yönetecekmiş:) = Tanıdıgınız hoca dogru, ancak hollandalı bir müdürde dogru , ay başında hep birlikte görecegiz, senin bahsettigin hollandalı hocanın ticaretcisi ay basında baslar ve diger yakın olanlar.slmr.
  • arkadaş tk senin galiba ha ? nedir bu sahiplenme duygun ? bir gün sen de elinde başvuru formuyla özel havayollarının kapısında sıraya gireceksin tıpkı öteki döküntüler gibi kaçarın yok gel efendi gibi laf et

İran, Azeri ve Arap asıllı derken Onur Havayolları’nın yeni sahibi belli oldu. Rekabet Kurumu, Onur Havayolları’nın satışına ilişkin kuruma ait internet sitesinden duyuru yayınladı. Hisse devrine ilişkin yapılan açıklamada “ Onur Air Taşımacılık A.Ş.'nin %7.2 hissesi ile Ten Tour Turizm Endüstri Tic. A.Ş 'nin %100 hissesi Kudret Tuncel, Mehdi Shams, Hüseyin Yavuz Baran, Dilay Akın, Mihran Aksak Uysal tarafından devralınacaktır” ifadeleri kullanıldı ve devir görüşe açıldı. Eğer rekabet kurallarına aykırı bir durum ortaya çıkmazsa Onur Havayolları, yaklaşık bir ay içinde yeni sahibine devredilecek.

Onur Havayolları’nın yüzde 51’inin sahibi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Enes Makine’nin kurucusu Kudret Tuncel olacak. Şirketin yüzde 49’u ise Dubai asıllı İngiliz Mehdi Shams’a devredilecek. 

1985 yılında kozmetik sanayii sektöründe aerosol, parfüm dolum ve kapatma makinaları üretimine başlayan Kudret Tuncel,  1996 yılında Enes Makine Sanayi’yi kurdu. 

Mehdi Shams ise  ABD, İngiltere, Almanya, Dubai, Çin ve İran’da ofisi bulunan Home Persian şirketinin sahibi olarak biliniyor.

Onur Havayolları’na ilk olarak Pegasus Havayolları talip olmuş, o günden sonra sık sık satılacağı söylentileri dolaşan şirketle ilgili çıkan haberler spekülasyondan öte gidememişti.
 

REKABET KURUMU AÇIKLADI: ONUR AIR SATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

MK. ~ 11 yıl önce
Kudret Tuncel' in eski çalışanıyım. İnançlı ve bir o kadarda mütevazi bir insan olduğunu belirtmek isterim. Onur Aır çalışanları memnun kalacaktır buna inanın, Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
za ~ 11 yıl önce
yakisir kudret tuncel e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aerosol ~ 11 yıl önce
kudret tuncelin degil onur air almaya bakkal dükkanı işletmeye beyniyok bu işte bi iş var pis kokular geliyo burnuma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hacı çalışanların 3 5 senelik biriken zamlarını farklarını yapılmadığı ssk. Pirimlerini getirsin oturtarak uçakla gidecek herhalde o. Air çalışanlarına. Allah sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticaretciye ~ 12 yıl önce
Onur Air'in basinda bu sektorun en iyi ticaretcisi ve onun ekibi zaten var ustelik 20 yildir da bunu ispatlamislar ve biz avrupali tur operatorlerinin de saydigi bir ekip. Hoca'nin ticaretcisi de kim oluyormus? Ticaretcimi yoksa pastanecimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolf ~ 12 yıl önce
Yazık, Keşke tümü satılsaydı da, Şu yöneticiler baştan sona değişseydi. Şu durumdan daha kötü olması imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok kelam az ıcraat ~ 12 yıl önce
yaa su yorumlarınız da olmasa hakkaten gun gecmez gene kım ne sacmalıcak dıe gırp bakıyorum.sabancının kehanetı yok hoca yok saudıa bıtıyo bırbırınızı zarflamaktan baska yaptıgınız bısy yok yarası olanlar atıp tutuyo halen calısanlar tedırgın onlarda nasıl olsun ıstıyolarsa ole olcakmıs gıbı yazıyo velhasılı kelam cok bos ınsanlarız yaa bız turkler her konuda.... ıyı aksamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 12 yıl önce
Onur Air de gidici bu durumda, A. Sabanci'nin kehaneti tutuyormu ne? Hollandali'nin ticaretcisi de daha once SHGM tarafindan Form 4 'u iptal edilen bir zat-i muhteremen olur ise saisrmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HOCA. ~ 12 yıl önce
hoca:)05 Ekim 2012, Cuma 12:36:45ben hollanda da yaşayan ama hollanda pasaportu olan 1 hoca tanıyorum:) ya onurdaki arkadaşlarda çok komik onları holladalılar yönetecekmiş:) = Tanıdıgınız hoca dogru, ancak hollandalı bir müdürde dogru , ay başında hep birlikte görecegiz, senin bahsettigin hollandalı hocanın ticaretcisi ay basında baslar ve diger yakın olanlar.slmr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim / rumuz ' a cevap ~ 12 yıl önce
arkadaş tk senin galiba ha ? nedir bu sahiplenme duygun ? bir gün sen de elinde başvuru formuyla özel havayollarının kapısında sıraya gireceksin tıpkı öteki döküntüler gibi kaçarın yok gel efendi gibi laf et

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000