05 Ağustos 2014, Salı 08:22:01

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, 26-31 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da düzenlenecek.
  • Pegasus hiç değilse yaz sezonu Alaçatı-Çeşmeyi sahiden uçursa...!

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, 26-31 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da düzenlenecek.’nin ana etkinliği olarak düzenlenecek kupa, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen windsurfçülerinin #rüzgaraşkına gerçekleştirecekleri heyecanlı yarışlara sahne olacak.

Pegasus Havayolları, ana sponsoru olduğu Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası ile sekiz yıldır windsurf sporunun Türkiye’de gelişmesine, Alaçatı’nın ve Türkiye’nin uluslararası alanda önde gelen windsurf merkezleri arasında yer almasına destek veriyor. Dünya çapında heyecanla takip edilen yarışların Türkiye ayağı olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, dünyanın dört bir yanından #rüzgaraşkına yarışacak windsurfçüleri 26-31 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da ağırlıyor.

Dünyanın en hızlı windsurfçüleri Alaçatı’ya geliyor

27 Mayıs’ta Costa Brava’da başlayan PWA Windsurf Dünya Kupası slalom yarışları bu yıl Erkekler kategorisinde 8, Kadınlar kategorisinde 5 ayaktan oluşuyor. Kupanın Erkekler kategorisinde 4., Kadınlar kategorisinde ise 2. Ayak slalom yarışları Alaçatı’da gerçekleştirilecek.

Sportworks tarafından 26 – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Pegasus Airlines Surf & Sound Festivali’nin ana etkinliği olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası yarışları ile izleyiciler efsanevi windsurfçüleri izlerken, festival alanındaki aktivitelerle de keyifli anlar yaşama fırsatı bulacak.

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar

ALAÇATI MEYDANI ~ 10 yıl önce
Pegasus hiç değilse yaz sezonu Alaçatı-Çeşmeyi sahiden uçursa...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000