10 Ağustos 2011, Çarşamba 08:00:51

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI BAŞLADI

Dünyanın en hızlı windsurf’çülerinin buluştuğu Pegasus PWA Windsurf Dünya Kupası’nın resmi açılışı yapıldı.
  • Yukarıdaki yazıda 2 kere mekan sahibi Çağla Kubat , 1 kere Sporcu olarak Çağla Kubat denmiş ama THY federasyon başkanı Nazlı İmre nin adı ve sponsor Ali Sabancı denmemiş hiç ,burada Kubat ın tesis reklamı var gibi sanki ( kesinlikle art niyetli yazmıyorum sadece yelkenciyim ve Alaçatı ile de alakam yok )

Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve Türkiye Yelken Federasyonu yetkililerinin katılımıyla start alan Açılış Korteji, ABD, Avustralya, Fransa ve İtalya başta olmak üzere 25 ülkeden yarışlara katılan efsanevi windsurf’çülerin ülkelerinin bayraklarıyla ve bando eşliğinde Alaçatı sokaklarından yürümesiyle devam etti.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası 25 ülkeden 82 sporcunun katılımı ve muhteşem Alaçatı rüzgarı ile başladı.

Çağla Kubat Windsurf Academy’de kayıt işlemlerinin ardından erkekler yarışı ile başlayan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda kuvvetli rüzgar muhteşem görüntüler sağladı. Erkeklerde Björn Dunkerbek ile Dünya Şampiyonluğu için mücadele eden Fransız Antoine Albeau şanssız bir yarış çıkarttı ve günü 9. olarak tamamladı. Türk Sporcularımızdan Bora Kozanoğlu 7.olurken, Enes Yılmazer günü 13. sırada bitirdi. Kadınlar kategorisinde Aruba’lı Tur lideri Sarah – Quita Offringa 1.ci olurken, Türk sporcumuz Lena Aylin Erdil büyük bir başarı göstererek 2. Sırayı elde etti. Çağla Kubat final yarışında şanssız bir düşüş yaşayarak ilk yarışta 6. Oldu.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nda yarışlar hergün saat 11:00’de başlayarak 13 Ağustos Cumartesi günü koşulacak final yarışları ile sona erecek.

Windsurf Dinamizmi Ruhu Hafta Boyunca Her Yerde

Pegasus PWA Windsurf Dünya Kupası ve Pegasus Surf’n Sound festivali, hafta boyunca renkli aktivite ve eğlencelere sahne olacak.

Hafta boyunca, Alaçatı merkezinde konumlandırılacak mobil sahnede çeşitli aktiviteler, sporcu söyleşileri ve imza günleri düzenlenecek.

Dünya’nın en ünlü windsurfçüleri ve değerli malzemelerini, güvenle Alaçatı’ya transfer eden Budget, yarış merkezinde çeşitli aktiviteler ile hem sporculara hem de seyircilere keyifli anlar yaşatacak.

BMW, X1 model araçlarıyla izleyicilere ücretsiz servis hizmeti sunarken, 11 Ağustos Perşembe akşamı festival BMW Sunset Party ile renklenecek.

12 Ağustos Cuma akşamı ise Redbull Night Ride Party ve ilk kez gece düzenlenecek Freestyle Windsurf Show ile eğlence devam edecek.

Kupanın bu yıl 5. kez evsahibi olan Pegasus, 12-13 Ağustos’ta gerçekleştirilecek aktivite, şov ve partilerle yükselen adrenaline, eğlence katacak.

Pegasus aktivite alanında Surf Simülatör’ü ve Paddleboard Challenge, yarışlar sırasında kendi surf yeteneklerini test etmek isteyenleri ağırlarken, bu aktivitelerin kazananlarını güzel ve sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

Pegasus Magical Move Contest ve Ultimate Party, ilerleyen saatlerde ılık kumlarda dans etmek isteyenleri müziğin ahenkli notaları arasına çekerken, Twilight Surfers ile gecenin karanlığı yeni bir renk kazanacak.

Şampiyona co-sponsoru Rowenta , bayanların kendilerini sahilde de güzel hissetmesi için kurulacak Rowenta Beauty Lounge’larda büyüleyici saç modelleri yaparken, 13 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek Rowenta Summer Dance Party ile hem eğlendirecek, hem de sürpriz hediyeler dağıtacak.

Pegasus Airlines Surf’n Sound 13 Ağustos Cumartesi günü ödül töreni sonrasında gerçekleşecek Power FM DJ Funky C performansı ile unutulmaz anılarla sona erecek.

Pegasus, PWA Windsurf Dünya Kupası’nın yakından takip etmek ve Surf’n Sound Festivali ile eğlencenin bir parçası olmak isteyen herkesi, 12 ve 13 Ağustos’ta Çağla Kubat Windsurf Academy’e bekliyor.

PWA WINDSURF DÜNYA KUPASI BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yukarıdaki yazıda 2 kere mekan sahibi Çağla Kubat , 1 kere Sporcu olarak Çağla Kubat denmiş ama THY federasyon başkanı Nazlı İmre nin adı ve sponsor Ali Sabancı denmemiş hiç ,burada Kubat ın tesis reklamı var gibi sanki ( kesinlikle art niyetli yazmıyorum sadece yelkenciyim ve Alaçatı ile de alakam yok )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000