01 Haziran 2011, Çarşamba 12:39:48

PORTCLINIC ÇITAYI YÜKSELTTİ

Atatürk Havalimanı sağlık hizmetlerini veren Portclinic, Dünya’nın en iyi havalimanı sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını ve her geçen gün hizmetlerine bir yenisini eklediklerini ifade etti.
  • havalimanlarında 7 24 hizmet alabilmemiz çok güzerl
  • Benim yakınlarım Tekerlekli sandelye hizmeti aldılar ve çok memnun kaldılar.
  • havalimanında biz çalışanlara yönelik gerçekleşen her türlü hizmet, bizleri sevindiriyor.
  • Binlerce acil vakaya nasıl yaklaştıklarını gördüm. İyisiniz ve devam .
  • Portclinik havacılık sektöründe sağlık hizmetlerininde 4/4 lük hizmet veriyor. Bizzat kendim şahidim. Teşekkür ederim.
  • eleştiri,insanoğlunun en kolay ve en acımasız yapabildiği öte yandan temel hakkı da olduğu bir kurum.Bu insanların hangi şartlarda,hangi koşullarda ve ne özveride bulunarak günde kaç yolcuya hizmet verdiğini bilmeden de eleştiri yapabilmek için birkaç saniyede olsa düşünmek gerekiyor sanırım!!!!
  • Raporunu unutmuş veya o raporun uçmak için gerekli olduğunu bilmeyen hasta yolculardan nekadar ücret talep ediliyor havalimanında merak ettim...
  • Havaalanında sağlık hizmetinin önceliği, uçuşa çıkmak üzere olan veya uçaktan inen insanların uçuşla ilgili hastalıklarına tıbbi destek vermek değil midir? Uçuş ekibi veya yolcuların, uçuş koşullarında kötüleşme potansiyeli taşıyan tıbbi durumlarına hemen orada havacılık tıbbı eğitimi olan uçuş doktorlarınca müdahale edilmelidir. Gönül isterdi ki, böyle bir sunumda diş hekimliği, obezite veya epilasyon gibi aksesuar konular değil, kaç tane uçuş doktorunun görev yaptığı açıklansaydı. 1 hafta önce by pass, glokom, mide ameliyatı olmuş, felç geçirmiş veya astımı, anemisi olan yolcular için hangi havacılık tıbbı uzmanı hangi tedbirleri öneriyor. Bunları bilmek isterdim. Sistemi bu yönde geliştirmek zor değil, ama önem verilmiyor ne yazık ki...
Atatürk Havalimanı Fatih Ergökmen Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda TAV, İSG, Pegasus, BTA, ATÜ, Kattenberg gibi firmalara OSGB hizmeti verdiklerini Marks&Spencer gibi dış firmalarla da çalıştıklarını belirten Portclinic Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güven, Atatürk Havalimanı’nın sağlık hizmetlerini "Dünya’nın en iyi sağlık hizmeti veren Havaalanı" haline getirmek istediklerini ifade etti.

Türk Hava Yolları ile engelli hastaları taşıma konusunda da anlaşmaları bulunduğunu anlatan ve uzun süredir bu hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade eden Güven, hasta taşımanın bir sağlık hizmeti olduğunu bildiklerini, bu işin mutlaka profesyonel ve eğitimli kişilerce yapılması gerektiğini belirtti.

Türkiye’de 50’ye yakın sağlık birimi olduğunu ifade eden Güven, bunlardan 5’inin Atatürk Havalimanı’nda olduğunu “Klinik, Sağlık Odası, Obezite ve Epilasyon Merkezi ve Diş Hizmetleri ” bütün bu merkezleri tamamlayan İlk Yardım Eğitim merkezleri olduğunu, bunların da İstanbul, İzmir ve Bodrum’da olduğunu dile getirdi.

“SON 4 SENEDE 10 KAT BÜYÜDÜK”
Stratejilerinde emin adımlarla yürüdüklerini belirten Güven en büyük desteğin de DHMİ’den aldıklarını belirtti. Son 4 senede 10 kat büyüdüklerini bunun nedeninin ise 31 havaalanında DHMİ’nin açtığı ihaleler olduğunu ve bu alanlara kaliteli sağlık hizmeti götürerek çıtayı yükselttiklerini belirtti.

Toplantı’da konuşan Diş Tabibi Mehmet Zahid Temizkan, Avrupa’nın aksine Türkiye’de ağız sağlığı konusunda çok bilinçsiz bir toplum olduğumuzu ifade etti. Diş sağlığı konusunda havalimanı personellerini bilinçlendirmek istediklerini, her personelin sağlıklı bir ağıza sahip olması için en az 6 ayda bir havalimanında işinden de geri kalmadan her türlü özelliğe sahip Portclinic Diş Sağlık Merkezi’ne uğramaları gerektiğini belirtti. Bir çok kişinin diş ağrısı çekmeden dişçiye gitmediğini belirten Temizkan, diş hastalıklarının kalp ve beyin’de hasarlara yol açtığını ve ihmal edilemeyecek en önemli organlardan biri olduğunu sözlerine ekledi.






PORTCLINIC ÇITAYI YÜKSELTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
havalimanlarında 7 24 hizmet alabilmemiz çok güzerl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim yakınlarım Tekerlekli sandelye hizmeti aldılar ve çok memnun kaldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havalimanında biz çalışanlara yönelik gerçekleşen her türlü hizmet, bizleri sevindiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Binlerce acil vakaya nasıl yaklaştıklarını gördüm. İyisiniz ve devam .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Portclinik havacılık sektöründe sağlık hizmetlerininde 4/4 lük hizmet veriyor. Bizzat kendim şahidim. Teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eleştiri,insanoğlunun en kolay ve en acımasız yapabildiği öte yandan temel hakkı da olduğu bir kurum.Bu insanların hangi şartlarda,hangi koşullarda ve ne özveride bulunarak günde kaç yolcuya hizmet verdiğini bilmeden de eleştiri yapabilmek için birkaç saniyede olsa düşünmek gerekiyor sanırım!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Raporunu unutmuş veya o raporun uçmak için gerekli olduğunu bilmeyen hasta yolculardan nekadar ücret talep ediliyor havalimanında merak ettim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanında sağlık hizmetinin önceliği, uçuşa çıkmak üzere olan veya uçaktan inen insanların uçuşla ilgili hastalıklarına tıbbi destek vermek değil midir? Uçuş ekibi veya yolcuların, uçuş koşullarında kötüleşme potansiyeli taşıyan tıbbi durumlarına hemen orada havacılık tıbbı eğitimi olan uçuş doktorlarınca müdahale edilmelidir. Gönül isterdi ki, böyle bir sunumda diş hekimliği, obezite veya epilasyon gibi aksesuar konular değil, kaç tane uçuş doktorunun görev yaptığı açıklansaydı. 1 hafta önce by pass, glokom, mide ameliyatı olmuş, felç geçirmiş veya astımı, anemisi olan yolcular için hangi havacılık tıbbı uzmanı hangi tedbirleri öneriyor. Bunları bilmek isterdim. Sistemi bu yönde geliştirmek zor değil, ama önem verilmiyor ne yazık ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000