22 Kasım 2011, Salı 12:10:10

PLANLAR, PROJELER, PARALAR VE SUÇLULAR...

Son günlerin en tartışmalı konularından biri olan İzAir'in durumunu AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık köşesine taşıdı...
İzAir bilindiği gibi tamamen şekil değiştirdi. Atatürk Havalimanı'ndaki bankoları bile Pegasus halini aldı. Air Berlin Turkey-Pegasus-İzAir üçlemesi son günlerin çarpıcı konularından biri haline geldi.
 
İzAir'in bu durumu özellikle İzmirlileri üzerken, Pegasus'u destekleyenler ise İzAir'in şekil değiştirmesini oldukça normal olarak tarif ediyor. Hatta kulislerde konuşulan konulardan biri de Ali Sabancı'nın İzAir'i almasının asıl nedeninin bu olduğu yönünde.
 
AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık da bu konunun üzerine giderek İzAir'in bu duruma gelmesinin neden-sonuç ilişkisini araştırdı. Deneyimli gazeteci, köşesinde çok çarpıcı noktalara değindi.
 
Kıdık, Ekrem Demirtaş ile Ali Sabancı'nın kapalı kapılar ardında neler konuştuğunu ve nelerin planlarının yapıldığını da açığa çıkardı.
 
Son günlerde yaptığı açıklamalarla İzAir'in durumundan rahatsız olan ve sert tepkiler gösteren İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekram Demirtaş'ın bu gelişmelerde aslında başrolde olduğu yönünde tespitlerde bulunan Kıdık'ın, adeta ezberleri bozacak cinsten olan köşesi okucuyuları da şaşırtacak gibi görünüyor.
 
Ekrem Demirtaş ve Ali Sabancı otelde iki gün boyunca hangi konuları görüştü?

Pazarlık yaptıkları ve bugünü planladıkları doğru mu?

Okuduğunuzda şoke olacağınız görüşmeden diğer ortakların haberi var mıydı?

Ali Sabancı'nın asıl planı neydi ve şu an uyguladığı projelerin yansıması nasıl gelişti?

Pilolar Vakfı'nın 1 milyon doları nereye gitti?

Hisse konularındaki karmaşa Ali Sabancı'ya avantaj mı sağladı?
 
İşte Ali Kıdık'ın gizli kalan tüm gerçekleri açığa vurduğu o köşesi...


PLANLAR, PROJELER, PARALAR VE SUÇLULAR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000