27 Nisan 2011, Çarşamba 10:41:56

PİLOTLAR MUTLULUKTAN UÇTU

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) üyeleri, 26 Nisan Pilotlar Günü’nü coşkuyla kutladı. Oylum Talu’nun sunduğu gecede pilotlar, Enbe Orkestrası’nın keyifli şarkılarıyla eğlendi.
  • kardeşim,çalışmanın bizde gecesi,gündüzü sıcağı ya da soğuğu olmazdı.ama görüyorum ki sen tam bir sivil zihniyette yazmışsın.senin çalışman için havayı erkenden aydınlatıp,ısıtacaklar mıydı?keşke askerlerden birşey kapsaydın bari..
  • senin gibi sivilden yetişmiş pilotlara 30 dereceden daha fazla yatış yapabilmeyi,senin gibi 200 saat uçuş yapıp lisansını alan ve kendini pilot sananlara airline da uçmayı öğretmek için,ve hala iniş kalkışları öğretebilmek için asker kökenli pilotlara kesinlikle ihtiyaç vardır.bende sivilden geldim.bu yorumu yakıştıramadım.anlamak mümkün değil.ne o uçmayı öğrenene kadar hocam diyordun,öğrenince ne oldu sana?hani derler ya,neyse burada yazamayacağım.senin gibi uygunsuzların zaten burada yani airline da işi olmamalı.sonuçta onlarda airline da askeri üniforma ile uçmuyorlar.yani en az senin kadar siviller ama senin benim gibi 100 tanesini arka cebinden çıkartır.hepsi bu arkadaşım..
  • Asker, sivil, kıravatlı, papyonlu, yabancı, yerli Türkiye'yi Dünyanın heryerinde başarıyla temsil eden TÜM PİLOTLARIN GÜNÜ tekrar kutlu olsun. Destek verenlerden de Allah razı, gazı olanlardan......
  • Sivil Havacılıktan bütün askerlerin eli ayağı çektirilmeli. Şu rezalete bak. Orda bir tane de uçuş okulu temsilcisi olsaydı. Ne alaka Hava Harp ten adamları getirdiniz oraya? Kim bunlar? Ne ifade ediyor? Adı üstünde kardeşim. Sivil havacılık. Askeri havacılık değil. Artık kışlanıza dönün, yeter yahu... Bu sektörde daha sivilin kaza kırımı yok. Bütün krımları askerler yaptı. Artık askerlerin sivil havacılıkta işi bitmiştir.
  • BU GECEDE HAVA HARP OKULU ÖĞRENCİLERİNİN NE İŞİ VAR,BABALARIMI T.H.Y DA ACABA.YADA T-41 FİLO ÖZENDİRME UÇUŞLARI TALPA GECELERİNDE Mİ YAPILIYOR... PİLOTLAR GÜNÜ HERKESE KUTLU OLSUN..DAHA DÜZGÜN DAHA KALİTELİ KOKPİT EKİPLERİ GELSİN ŞİRKETLERE Kİ MESLEĞİN ONURUNU BİRAZ OLSUN KURTARALIM AYAK ALTINDAN. TORPİLLİ,TANIDIK,PARALI,SSO,NAVİGATOR,DÖNER KANATÇI ,BİRDE JANDARMA BAŞÇAVUŞLAR OLMASIN ARTIK BU İŞİN İÇİNDE.AKADEMİK KARİYERİ OLAN DÜZGÜN İNSANLAR OLSUN..BU İŞİ AŞK İÇİN YAPANLAR OLSUN...
  • Öncelikle tüm pilotların pilotlar gününü kutlarım, kontrolörlerinde bu özel geceye ve mutluluğa ortak olup geceye davet edilmesi çok güzel olmuş hatta kıbrıstan CTATCA başkanı Sn. İzzet Derkan'ı da aralarında görmek biz Kıbrıslı havacları yürekten sevindirmiştir.Sevgiler..
  • Ya bu pilotlar gününü de fırsat bilip şu asker sivil konusunu açtınız ya pes yani.Kaleyi görünce affetmiyorsunuz. Pilotlar günü diyor,Mehmet Fesa Evrensev'in ilk uçuşu diyor,rahmetli de sivil pilottu zaten ondan bugünü ilan etmişler.Bu kafatasçılığı bırakın bence işinize bakın, yönetici olursanız o zaman asker kökenlileri gazlarsınız. Eminim ki yaparsınızda zaten....
  • Ali Sabancı bey; Madem lideriniz Sertaç Haybat o halde plaketi sen neden alıyosun? Bay Showman
  • niye sadece kravatlara takildiniz anlamadim resimleri dogru incelerseniz dress code kuralina bayanlarinda uymadigini ve hatta kot pantolonla geldigini gorebilirdiniz
  • ALI BEY COK AYIP BIR DAHA YAPMAYINIZ LUTFEN

İlk Türk pilotu Mehmet Fesa Evrensev’in Türk semalarındaki ilk uçuş gününü pilotlar günü ilan eden TALPA, bu günü Yeşilköy Polat Renaissance Hotel’de görkemli bir törenle kutladı.
 
Törene DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, TALPA eski Başkanları Ali Ziya Yılmaz ve Tuna Gürel, TATCA Başkanı Birol Bilgin, Fesa Evrensev’in kızı İlhan Şahin, Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, Türk Hava Yolları Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Asaf Bora ve çok sayıda pilot katıldı.

Atatürk Havalimanı'ndaki yoğun trafik nedeniyle Ali İsmet Öztürk'ün akrobasi uçuşu yapamadığı gece kokteyl ile başladı. Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı gecede kokteylin ardından yemeğe geçildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Özacar, tüm pilotların bu özel gününü kutladı. Daha sonra Türk Sivil Havacılığı ve TALPA'nın dünden bugüne geldiği noktayı anlatan bir barkovizyon gösterisi sunuldu. Barkovizyon gösterisinin ardından geceye katkı sağlayan Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları ve FER Gayrimenkul'e gecenin onuruna plaket verildi.

Türk Hava Yolları adına plaket alan Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora, "Hem kendimin hem de tüm iş arkadaşlarımın pilotlar günü kutlu olsun" dedi.

Pegasus Havayolları adına plaket alan Ali Sabancı ise "Ben 6 yıldır havacılık sektöründeyim. Bu süre içerisinde birşey öğrendim. Bizim bir tane liderimiz var o da Sertaç Haybat. Ama çok sayıda genel müdürümüz var. Her pilot bizim için şirketin genel müdürüdür" şeklinde konuştu, salondan büyük alkış koptu.

Plaket töreninin ardından TALPA Yönetim Kurulu Üyeleri gecenin anısına aile fotoğrafı çektirdi.

Davetliler daha sonra, Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nın sergilediği performansla gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

İŞTE TALPA TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN O GECENİN GÖRÜNTÜLERİ:



































PİLOTLAR MUTLULUKTAN UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim,çalışmanın bizde gecesi,gündüzü sıcağı ya da soğuğu olmazdı.ama görüyorum ki sen tam bir sivil zihniyette yazmışsın.senin çalışman için havayı erkenden aydınlatıp,ısıtacaklar mıydı?keşke askerlerden birşey kapsaydın bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin gibi sivilden yetişmiş pilotlara 30 dereceden daha fazla yatış yapabilmeyi,senin gibi 200 saat uçuş yapıp lisansını alan ve kendini pilot sananlara airline da uçmayı öğretmek için,ve hala iniş kalkışları öğretebilmek için asker kökenli pilotlara kesinlikle ihtiyaç vardır.bende sivilden geldim.bu yorumu yakıştıramadım.anlamak mümkün değil.ne o uçmayı öğrenene kadar hocam diyordun,öğrenince ne oldu sana?hani derler ya,neyse burada yazamayacağım.senin gibi uygunsuzların zaten burada yani airline da işi olmamalı.sonuçta onlarda airline da askeri üniforma ile uçmuyorlar.yani en az senin kadar siviller ama senin benim gibi 100 tanesini arka cebinden çıkartır.hepsi bu arkadaşım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Asker, sivil, kıravatlı, papyonlu, yabancı, yerli Türkiye'yi Dünyanın heryerinde başarıyla temsil eden TÜM PİLOTLARIN GÜNÜ tekrar kutlu olsun. Destek verenlerden de Allah razı, gazı olanlardan......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil Havacılıktan bütün askerlerin eli ayağı çektirilmeli. Şu rezalete bak. Orda bir tane de uçuş okulu temsilcisi olsaydı. Ne alaka Hava Harp ten adamları getirdiniz oraya? Kim bunlar? Ne ifade ediyor? Adı üstünde kardeşim. Sivil havacılık. Askeri havacılık değil. Artık kışlanıza dönün, yeter yahu... Bu sektörde daha sivilin kaza kırımı yok. Bütün krımları askerler yaptı. Artık askerlerin sivil havacılıkta işi bitmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU GECEDE HAVA HARP OKULU ÖĞRENCİLERİNİN NE İŞİ VAR,BABALARIMI T.H.Y DA ACABA.YADA T-41 FİLO ÖZENDİRME UÇUŞLARI TALPA GECELERİNDE Mİ YAPILIYOR... PİLOTLAR GÜNÜ HERKESE KUTLU OLSUN..DAHA DÜZGÜN DAHA KALİTELİ KOKPİT EKİPLERİ GELSİN ŞİRKETLERE Kİ MESLEĞİN ONURUNU BİRAZ OLSUN KURTARALIM AYAK ALTINDAN. TORPİLLİ,TANIDIK,PARALI,SSO,NAVİGATOR,DÖNER KANATÇI ,BİRDE JANDARMA BAŞÇAVUŞLAR OLMASIN ARTIK BU İŞİN İÇİNDE.AKADEMİK KARİYERİ OLAN DÜZGÜN İNSANLAR OLSUN..BU İŞİ AŞK İÇİN YAPANLAR OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle tüm pilotların pilotlar gününü kutlarım, kontrolörlerinde bu özel geceye ve mutluluğa ortak olup geceye davet edilmesi çok güzel olmuş hatta kıbrıstan CTATCA başkanı Sn. İzzet Derkan'ı da aralarında görmek biz Kıbrıslı havacları yürekten sevindirmiştir.Sevgiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya bu pilotlar gününü de fırsat bilip şu asker sivil konusunu açtınız ya pes yani.Kaleyi görünce affetmiyorsunuz. Pilotlar günü diyor,Mehmet Fesa Evrensev'in ilk uçuşu diyor,rahmetli de sivil pilottu zaten ondan bugünü ilan etmişler.Bu kafatasçılığı bırakın bence işinize bakın, yönetici olursanız o zaman asker kökenlileri gazlarsınız. Eminim ki yaparsınızda zaten....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali Sabancı bey; Madem lideriniz Sertaç Haybat o halde plaketi sen neden alıyosun? Bay Showman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
niye sadece kravatlara takildiniz anlamadim resimleri dogru incelerseniz dress code kuralina bayanlarinda uymadigini ve hatta kot pantolonla geldigini gorebilirdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALI BEY COK AYIP BIR DAHA YAPMAYINIZ LUTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000