29 Ocak 2014, Çarşamba 11:30:02

PEGASUS'UN YENİ ADRESLERİ BELLİ OLDU

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen çıkışlı Frankfurt ve Madrid hatlarını da açıyor.
  • Pegasus izmir dış hatlarda yeni yerlere uçmalı sunexpressin uçmadığı yerlere . İngiltere italya rusya cok iyi olur
  • POLONYA seferlerini de başlatsalar çok karlı çıkarlar
  • Prag ucuslari bekliyoruz. Istanbul- Prag arasinda sadece THY ucuyor ve bu tekelin bitmesini dort gozle bekliyoruz.
  • Arkadaşlar ben genellikle THY veya Atlajeti tercih ediyorum ama bir kaç kere pegasus ile gitmişliğim Var. Bana göre pegasusta hatalı olan şey yiyecek ve içeceklerin paralı olması. Bakın Onur Air bu uygulamadan çıktı ve müşteri portföyü biraz daha genişledi. Eğer sen iyi bir havayolu olma peşindeysen bu tür şeyleri göz önünde bulundurmalısın. Bana göre uzun menzilli uçuşlarda yemek vermezi lazım. Az bir yolda değil İstanbul-Madrid arası.
  • Valla Helal Olsun Sabah Sabah Güzel Bir Haber Yeni Uçaklar Geldikçe Uçuş Noktaları Dahada Artacağına İnanıyorum Tebrik Ederim
  • Heyyy masallah nazar degmesinn.
  • Yurt içinde sorun değil de, Madrid'e giderken ekmek arası bir şeyler ve yanında su almayı unutmamak gerek. Malum 4 saat mesafe nerden baksan...
  • Maaşın %20 si kesintilerden kayboluyor en az. Tidy up ve sektör eksik yatıyor. Suty ve cafe hep acık cıkıyor tam teslim edilmesine ragmen.tüm bunlara rağmen şirket bastırdı parayı kaptı 6bacağı. Biz ucmayacağız o 6 bacakları haberinize.
  • Sonunda Pegasus Frankfurt'a sefer yapicak demek. Avrupa'nin ortasinda ve en buyuk aktarma merkezilerinden biridir. Dunyanin en fazla dis hat ucuslari oradan yapilir. Lufthansa ve diger havayolu sirketleriyle istediginiz yere ucabilirsiniz. Madrid hattinin acilmasida iyi olacaktir.
  • pegasusda kimin parasi kalmis da su zamana kadar yatmayan para diyorsunuz ?

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen çıkışlı Frankfurt ve Madrid hatlarını da açıyor.

Türkiye'nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Sabiha Gökçen merkezli Pegasus Havayoları, Frankfurt ve Madrid'e uçacak. Sabiha Gökçen'den yapılacak uçuşlarla ilgili KAP'a da bir açıklama gönderen Pegasus, 22 Mart tarihinde Frankfurt'a, 24 Mart'ta ise Madrid'e uçacağını bildirdi.

Sefer sayılarıyla ilgili daha sonra açıklama yapması beklenen Pegasus, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada; 'Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 22.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Frankfurt ve 24.03.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)-Madrid tarifeli seferlerine başlayacaktır' ifadelerine yer verdi.

PEGASUS'UN YENİ ADRESLERİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus izmir dış hatlarda yeni yerlere uçmalı sunexpressin uçmadığı yerlere . İngiltere italya rusya cok iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Polonya ~ 10 yıl önce
POLONYA seferlerini de başlatsalar çok karlı çıkarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prag ~ 10 yıl önce
Prag ucuslari bekliyoruz. Istanbul- Prag arasinda sadece THY ucuyor ve bu tekelin bitmesini dort gozle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar ben genellikle THY veya Atlajeti tercih ediyorum ama bir kaç kere pegasus ile gitmişliğim Var. Bana göre pegasusta hatalı olan şey yiyecek ve içeceklerin paralı olması. Bakın Onur Air bu uygulamadan çıktı ve müşteri portföyü biraz daha genişledi. Eğer sen iyi bir havayolu olma peşindeysen bu tür şeyleri göz önünde bulundurmalısın. Bana göre uzun menzilli uçuşlarda yemek vermezi lazım. Az bir yolda değil İstanbul-Madrid arası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGT ~ 10 yıl önce
O zaman para fazla bayıl THY ile git.THY'ye sana bedava mı veriyor yemeği sanıyorsun.
Pegasus ~ 10 yıl önce
Sayın PGT rumuzlu arkadaşım: THY tabikide bana bileti bedava vermiyor ama çeşitli indirimler var. Sen sanıyor musun ki her THY ile uçan Para veriyor???Hayır çoğu kredi kartlarındaki para puanları kullanıyor bu yüzden THY diğerlerinden daha önde...
Low Cost ~ 10 yıl önce
Pegasus rumuzlu arkadasım: Kullandıgın puanla satın alınca bedavaya mı almış hissediyorsun? THY de nasıl puanla alıyorsan aynı şekilde Pegasus'ta da o puanlarla ucmadan once İSTEDİGİN yemegi satın alabilirsin. THY de 50-100TL fazla verip ücretsiz yemek yediğinizi sanmayın..
PGT ~ 10 yıl önce
Tabi canım herkes puanla uçuyor kimse para ödeyip uçmuyor.Türk Hayrat Yolları zaten ismi.Uçağı için yakıtı da suudi Arabistan'da bulduğu kuyudan çıkarıyormuş.
Bomboso ~ 10 yıl önce
Senede 10-15 arası uçuş yaparım.Şuana kadar 150'ye yakın uçuşum olmuştur.THY ile uçuşumun sayısı toplamda 10 yoktur.Niye 50 liraya uçabileceğim yere 150 lira vereyim.Olsun yemek vermesin Pegasus.2-3 saat yemek yemesem ölmem.
Pegasus ~ 10 yıl önce
Valla Helal Olsun Sabah Sabah Güzel Bir Haber Yeni Uçaklar Geldikçe Uçuş Noktaları Dahada Artacağına İnanıyorum Tebrik Ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Heyyy masallah nazar degmesinn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Madrid ~ 10 yıl önce
Yurt içinde sorun değil de, Madrid'e giderken ekmek arası bir şeyler ve yanında su almayı unutmamak gerek. Malum 4 saat mesafe nerden baksan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Maaşın %20 si kesintilerden kayboluyor en az. Tidy up ve sektör eksik yatıyor. Suty ve cafe hep acık cıkıyor tam teslim edilmesine ragmen.tüm bunlara rağmen şirket bastırdı parayı kaptı 6bacağı. Biz ucmayacağız o 6 bacakları haberinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super hatlar ~ 10 yıl önce
Sonunda Pegasus Frankfurt'a sefer yapicak demek. Avrupa'nin ortasinda ve en buyuk aktarma merkezilerinden biridir. Dunyanin en fazla dis hat ucuslari oradan yapilir. Lufthansa ve diger havayolu sirketleriyle istediginiz yere ucabilirsiniz. Madrid hattinin acilmasida iyi olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatmayan para ~ 10 yıl önce
pegasusda kimin parasi kalmis da su zamana kadar yatmayan para diyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000