17 Kasım 2009, Salı 13:28:59

"PEGASUS'UN YAPTIĞI AYIP"

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) Onursal Başkanı Necmi Ekici, Pegasus Havayolları'nın generalleri işe almama kararı hakkında konuştu.
  • Adam yıllarca masa başında oturmuş artık pilotlukla alakası kalmamış emekli olunca o yaştan sonra yardımcı pilot olarak uçacakta nezaman kaptan olacak? Mezardamı? Atlasjet Isparta kazasını unutmayın. Rahmetli generalin yerine cıvagibi bir yardımcı pilot olsaydı acaba o kaza olurmuydu dersiniz ??
  • Emekli Generallerin bu saatten sonra gidip bir havayolu şirketinde Egitim alıp 2 pilot uçmalarını hiç dogru bulmuyorum. Geldikleri mevkinin bir saygınlıği vardır ve bunu korumalıdırlar . O saatten sonra gidip çocukları yaşındaki kaptanların emrinde çalişmalarını bile düşünmek istemiyorum.Normal prosedür uygulansa başarılı olma şanşları sıfırdır örnekleri mevcuttur . Yani o saatten sonra madara olmanın anlamı yok.yıllarca çaliştılar bundan sonrada kendileri için yaşasınlar saygılarımla
  • Şaka bir yana, ancak bu şahsı manşetlerde her gördüğümde şu soru'dan kendimi alamıyorum: Uçuş dışında her konuyla ilgilenmeye bayılır ve bir de çok güzel saptırabilme yeteneği olmasına rağmen (Amsterdam crash v.b.) neden 'PİLOT' sıfatıyla anılır... Anlayan anladı... İyi uçuşlar...
  • pegasusu bu tutumundan dolayı kutluyorum genarellerimiz havayollarında bile kendileri askerinin içinde sanıyolar ve bir steward olarak bize hazır ol örnek vermicem bunu gibi bir çok saçma davranışlarda bulunuyolar bunları özelden gelen pilotlarımız yapmıyor gerçkten crm için kokpit-kabin arasındaki sevgi saygı çok önemli bence bu yüsdende alınmasın generaller işe!
  • KARDEŞİM SEN HAVACILIK EĞİTİMİNİ NERDEN ALDIN..YOLCU KONFORUNU RAHATSIZ EDECEK NE YAPILIYOR...TONO MU, ŞANDEL Mİ, LOOP MU (SEN BİLMEZSİN BELKİ, ÇEŞİTLİ AKROBASİ HAREKETLERİ) YA DA DOGFIGHT MI ...ALET ZATEN AUTOPILOTTA TIRMANIYOR, DÜZ UÇUYOR, ALÇALIYOR VE İNİYOR NE KONFORU......PARDON SEN ASTRONOT OLDUĞUN İÇİN SENİN KADAR JİLET İNEMİYORLAR!!!!!!!!!
  • Necmi bey şu hassasiyetinizi thy nin yabancı pilot alımında gösterseydiniz de bir işe yaradığınızı düşünseydik.
  • Aslan sendikamız bizim. Hava İŞ Sendikam ve onun değerleri.Söyledikleriniz,yazdıklarınız,anlattıklarınız birer,birer çıkıyor.Sizlere bu SİS li ve Puslu dünyalılar arasında Sağlık,sabır ve neş'e dileriz...
  • Gerek üst düzey, gerekse orta kademe yöneticileri ve onların yönettiği kalabalığın beşer olarak ulaşmış olduğu tekamüliyet süreci en üst düzeydedir. Öyleyse sözü geçenler MAL sahipleri ve/veya risk alabilenlerdir. Bu durum, süreci faşizme götürmesi kaçınılmazdır. Bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor.
  • Sen belki uçuyorsun ama pilot olamamışsın, o disiplini içine sindirememişsin gibi geliyor bana. Eğer uçağı sürmüyorsan (dikkat et pilot diyemiyorum) zaten konuşmaman lazım. Havacılık ve uçuş disiplini ayrı bir şeydir, güncel hayatta pek yaşanmaz. Bunu pilotlar bilir, "Gazoz"lar değil.
  • Dusmanimin dusmani benim dostum tarzindanda vazgecelim lutfen...............Yani yabanci askeri pilotlari dahi (sivil)gencligimizin ustunde tuttunuz maalesef ....... Hatirlarsin Cebecinin son gunlerinde...... Bu hamlenizlede zaten Turkiyede pilotlugun icine ettiniz...... Bugun eger acimasizca uculuyorsa senin/onun ve O DEVRENIN sayesindedir.... Saygilar....... Asker...........

Airport TV Ana Haber Bülteni'nde canlı yayına bağlanan TALPA Onursal Başkanı Necmi Ekici, Pegasus Havayolları'nın aldığı tarihi karar hakkında açıklamalarda bulundu.

Necmi Ekici, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın yanlış yönlendirildiğini söyledi.

İşte Necmi Ekici'nin açıklamaları:

"PEGASUS'UN YAPTIĞI AYIP"

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 14 yıl önce
Adam yıllarca masa başında oturmuş artık pilotlukla alakası kalmamış emekli olunca o yaştan sonra yardımcı pilot olarak uçacakta nezaman kaptan olacak? Mezardamı? Atlasjet Isparta kazasını unutmayın. Rahmetli generalin yerine cıvagibi bir yardımcı pilot olsaydı acaba o kaza olurmuydu dersiniz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emekli Generallerin bu saatten sonra gidip bir havayolu şirketinde Egitim alıp 2 pilot uçmalarını hiç dogru bulmuyorum. Geldikleri mevkinin bir saygınlıği vardır ve bunu korumalıdırlar . O saatten sonra gidip çocukları yaşındaki kaptanların emrinde çalişmalarını bile düşünmek istemiyorum.Normal prosedür uygulansa başarılı olma şanşları sıfırdır örnekleri mevcuttur . Yani o saatten sonra madara olmanın anlamı yok.yıllarca çaliştılar bundan sonrada kendileri için yaşasınlar saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şaka bir yana, ancak bu şahsı manşetlerde her gördüğümde şu soru'dan kendimi alamıyorum: Uçuş dışında her konuyla ilgilenmeye bayılır ve bir de çok güzel saptırabilme yeteneği olmasına rağmen (Amsterdam crash v.b.) neden 'PİLOT' sıfatıyla anılır... Anlayan anladı... İyi uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusu bu tutumundan dolayı kutluyorum genarellerimiz havayollarında bile kendileri askerinin içinde sanıyolar ve bir steward olarak bize hazır ol örnek vermicem bunu gibi bir çok saçma davranışlarda bulunuyolar bunları özelden gelen pilotlarımız yapmıyor gerçkten crm için kokpit-kabin arasındaki sevgi saygı çok önemli bence bu yüsdende alınmasın generaller işe!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KARDEŞİM SEN HAVACILIK EĞİTİMİNİ NERDEN ALDIN..YOLCU KONFORUNU RAHATSIZ EDECEK NE YAPILIYOR...TONO MU, ŞANDEL Mİ, LOOP MU (SEN BİLMEZSİN BELKİ, ÇEŞİTLİ AKROBASİ HAREKETLERİ) YA DA DOGFIGHT MI ...ALET ZATEN AUTOPILOTTA TIRMANIYOR, DÜZ UÇUYOR, ALÇALIYOR VE İNİYOR NE KONFORU......PARDON SEN ASTRONOT OLDUĞUN İÇİN SENİN KADAR JİLET İNEMİYORLAR!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Necmi bey şu hassasiyetinizi thy nin yabancı pilot alımında gösterseydiniz de bir işe yaradığınızı düşünseydik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslan sendikamız bizim. Hava İŞ Sendikam ve onun değerleri.Söyledikleriniz,yazdıklarınız,anlattıklarınız birer,birer çıkıyor.Sizlere bu SİS li ve Puslu dünyalılar arasında Sağlık,sabır ve neş'e dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerek üst düzey, gerekse orta kademe yöneticileri ve onların yönettiği kalabalığın beşer olarak ulaşmış olduğu tekamüliyet süreci en üst düzeydedir. Öyleyse sözü geçenler MAL sahipleri ve/veya risk alabilenlerdir. Bu durum, süreci faşizme götürmesi kaçınılmazdır. Bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen belki uçuyorsun ama pilot olamamışsın, o disiplini içine sindirememişsin gibi geliyor bana. Eğer uçağı sürmüyorsan (dikkat et pilot diyemiyorum) zaten konuşmaman lazım. Havacılık ve uçuş disiplini ayrı bir şeydir, güncel hayatta pek yaşanmaz. Bunu pilotlar bilir, "Gazoz"lar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dusmanimin dusmani benim dostum tarzindanda vazgecelim lutfen...............Yani yabanci askeri pilotlari dahi (sivil)gencligimizin ustunde tuttunuz maalesef ....... Hatirlarsin Cebecinin son gunlerinde...... Bu hamlenizlede zaten Turkiyede pilotlugun icine ettiniz...... Bugun eger acimasizca uculuyorsa senin/onun ve O DEVRENIN sayesindedir.... Saygilar....... Asker...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000