06 Nisan 2010, Salı 14:42:56

Pegasus'un üniformalarını gençler tasarlayacak

Pegasus Havayolları, yeni üniformalarını genç moda tasarımcılarına tasarlattıracak...
  • cahillere cevap vermekten bıktık artık. ne arızalı uçak ,nede kalitesizlik hiç biri yok inatla o pegasus uçağına arızalı diyenler zekası kıt olanlardır (boeing ve thy tecnik arızalı değil demiş ama hala shgm ye inanıyorlar) kalitesiz demiş bu şirket bir lowcost şirketi .lüx olmaya bilir ama güvenli ve ekonomik. yarışmaya gelelim genç modacılar tanınsın diye yapılıyor toplam ödül 15.000 tl ve uçak biletleri bu paraya en pahalı tasarımı bile yaptırıkdık istesek. ama gelde bunu pegasus düşmanlarına anlat...
  • pegasus düşmanları diye tabir ettiğiniz kişiler yada şirketlerin böyle birşey düşünmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ayrıca ne fikriymişki bu atla deve diil ya... bunuda bedavaya getirmek istemek işin özeti bu......para para paraaa öncelikle kaliteye önem versin, arızalı uçakları uçurmasın sonra üniforma vs...neyin ne olduğu biliniyor
  • yarışmaya başvuruda bulunan kişi yarışma şartlarını biliyor ve kabul ediyor, bunun karşılığında emeğinin karşılığını ödül olarak alıyor, pegasus bu durumdan kazançlı çıkıcak diye emek sahibi gocunmazken yorum yapanlar neden gocunuyor ki... etik olmayan bir durum olduğunu düşünen varsa onu konuşalım, pegasus düşmanları bunu düşünemediklerine gocunuyor olmasın...???
  • şirkete yeni giren 1 senesi dolmamış kabin memurlarından 600 ytl üniforma parası maaşlarlarından her ay kesiliyor..birde eski kullanılmış üniformaları veriyorlar kuru temizle yaptırıp legalmi sizce???
  • hahahaha nerde beleş oraya yerleşşşşş:)) cimrisiniz cimri vakkoya diktirinde görelim :))
  • 7500 tl ye fatih te ortadan hallice bir mağazada ancak bir gelnlik diktirebilirsiniz.paris uçal bileti de ali sabancı farkı olsa gerek:]
  • Yarışma koşulları son madde: "Dereceye giren yarışmacılar tasarımlarının kullanım haklarını hiçbir koşul sürmeksizin sözleşme ile Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.'ye devretmiş sayılacaktır. Verilecek ödüller dışında başka hiçbir talepte bulunamazlar." Cin Ali, şirketin vitirini olan kabin memuru üniformalarının dizaynını 7500TL+ paris bileti ile ucuza kapatmaya çalışıyor.. anca ondan beklenirdi böyle bir şey zaten.. ünlü bir modacıya para koklatmak mı? Olur mu yahu öyle şey, Cin Ali'nin şanına uyar mı hiç?!!
  • Herhalde yapılacak iş yarışma açıp,milleti harıl harıl çalıştırıp,sonrada baştan belirtilmiş ve imza attırılmış olan çok komik bir rakama işi bitirmek.... Cin Ali tiplemesi Mizah tarihimizde mühim bir tiplemedir.
  • BU YARIŞMANIN BURDA KÖTÜ YORUM YAPAN ŞAHISLARA KARI NE PEKİ BEN ONU ANLAYAMADIM :) İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU YA ALLAH AŞKINA
  • ucmasirasisende.com siteye girip incelerseniz bunun 1. 7500 2.5000 3.2500 ve uçak biletleri şeklinde düzenlenen bir yarışma olduğunu anlarsınız belki.

Kabin Memuru üniformaları için tasarım yarışması başladı. Pegasus Havayolları'nın kabin memuru üniformalarını moda tasarımı bölümü öğrencileri hazırlayacak ve kıyafet yenileme sürecinde Türkiye’de ilk kez farklı bir uygulama yürütülmüş olacak.

Üniversitelerin moda tasarımı bölümlerinde yarışma açılacak. ve "1. Pegasus Uçan Genç Tasarımcılar Yarışması" sonunda özel jüri aracılığıyla en uygun kıyafet seçilecek ve uçmanın güvenli yolu Pegasus’un kabin memurlarının yeni üniforması moda tasarımı öğrencileri arasından belirlenecek.

Nisan ayında üniversitelerin moda tasarımı bölümü öğrencileri arasında açılacak yarışma sonrasında yeni üniforma belirlenecek.

Detaylı bilgi için www.ucmasirasisende.com

Pegasus'un üniformalarını gençler tasarlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
cahillere cevap vermekten bıktık artık. ne arızalı uçak ,nede kalitesizlik hiç biri yok inatla o pegasus uçağına arızalı diyenler zekası kıt olanlardır (boeing ve thy tecnik arızalı değil demiş ama hala shgm ye inanıyorlar) kalitesiz demiş bu şirket bir lowcost şirketi .lüx olmaya bilir ama güvenli ve ekonomik. yarışmaya gelelim genç modacılar tanınsın diye yapılıyor toplam ödül 15.000 tl ve uçak biletleri bu paraya en pahalı tasarımı bile yaptırıkdık istesek. ama gelde bunu pegasus düşmanlarına anlat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus düşmanları diye tabir ettiğiniz kişiler yada şirketlerin böyle birşey düşünmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ayrıca ne fikriymişki bu atla deve diil ya... bunuda bedavaya getirmek istemek işin özeti bu......para para paraaa öncelikle kaliteye önem versin, arızalı uçakları uçurmasın sonra üniforma vs...neyin ne olduğu biliniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yarışmaya başvuruda bulunan kişi yarışma şartlarını biliyor ve kabul ediyor, bunun karşılığında emeğinin karşılığını ödül olarak alıyor, pegasus bu durumdan kazançlı çıkıcak diye emek sahibi gocunmazken yorum yapanlar neden gocunuyor ki... etik olmayan bir durum olduğunu düşünen varsa onu konuşalım, pegasus düşmanları bunu düşünemediklerine gocunuyor olmasın...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şirkete yeni giren 1 senesi dolmamış kabin memurlarından 600 ytl üniforma parası maaşlarlarından her ay kesiliyor..birde eski kullanılmış üniformaları veriyorlar kuru temizle yaptırıp legalmi sizce???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hahahaha nerde beleş oraya yerleşşşşş:)) cimrisiniz cimri vakkoya diktirinde görelim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
7500 tl ye fatih te ortadan hallice bir mağazada ancak bir gelnlik diktirebilirsiniz.paris uçal bileti de ali sabancı farkı olsa gerek:]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yarışma koşulları son madde: "Dereceye giren yarışmacılar tasarımlarının kullanım haklarını hiçbir koşul sürmeksizin sözleşme ile Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.'ye devretmiş sayılacaktır. Verilecek ödüller dışında başka hiçbir talepte bulunamazlar." Cin Ali, şirketin vitirini olan kabin memuru üniformalarının dizaynını 7500TL+ paris bileti ile ucuza kapatmaya çalışıyor.. anca ondan beklenirdi böyle bir şey zaten.. ünlü bir modacıya para koklatmak mı? Olur mu yahu öyle şey, Cin Ali'nin şanına uyar mı hiç?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herhalde yapılacak iş yarışma açıp,milleti harıl harıl çalıştırıp,sonrada baştan belirtilmiş ve imza attırılmış olan çok komik bir rakama işi bitirmek.... Cin Ali tiplemesi Mizah tarihimizde mühim bir tiplemedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU YARIŞMANIN BURDA KÖTÜ YORUM YAPAN ŞAHISLARA KARI NE PEKİ BEN ONU ANLAYAMADIM :) İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU YA ALLAH AŞKINA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucmasirasisende.com siteye girip incelerseniz bunun 1. 7500 2.5000 3.2500 ve uçak biletleri şeklinde düzenlenen bir yarışma olduğunu anlarsınız belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000