13 Haziran 2013, Perşembe 10:30:40

PEGASUS’UN UÇAKLARI BULGARİSTAN’DA BAKILACAK

Pegasus Havayolları’nın uçaklarına Bulgaristan’da bakım yapılacak. Lufthansa ile işbirliği yapan Pegasus Havayolları’nın uçakları daha ucuz işgücü olanaklarından faydalanılarak Bulgaristan’da açılan teknik hangarda hizmet verilecek.
  • Bazı eski TKcılar demişki yok TK'de kalifiyeli adam kalmadı, bulgaristanda yaptırması iyi oldu, yok çoluk çocuk şöyle böyle, ulan bi siz mi anlıyosunuz uçaktan, kaç taneniz ingilizce biliyo, yeni nesile biraz güvenin, eski dinazorları görüyoruz hangarlarda bildiğin sanayici, Pegasusa gelince, adamlar paralarını düşünüyo yapacak bişey yok ama keşke Türkiye'de yapsalardı, pegasusu bile yabancılara kaptırdıysak koskoca HABOMda kime hizmet verilecek
  • bulgaristan avrupa bilriğinin en fakir ülkesi romayayala bilrikte avrupalılar yardım yapmaya çalışıyorlar bu ülkeye..
  • Birde nasıl oluyorda ab üyesi bir ülke olan bulgaristan da iş gücü maliyeti bizden düşük olabiliyor hemde gelişmiş kalifiye iş gücü. Bu bölgedeki fiyat/kalite kriterindeki en iyi ülke değil miyiz? eee o zaman biz(hadi genellemeyim ben) bazı şeyleri yanlış biliyoruz. Demek ki bizde ücretler yüksekmiş, yada bulgaristanda ki teknisyenler daha iyi. Fiyat/kalitede bizden baya öndeler o zaman. Aman maliye bakanı ekonomi bakanı duymasın. adamlar asgari ücret yüksek diyor bulgaristanı öğrenirlerse mazallah :)
  • Sabancıdan dah milliyetçi ve vatansever olmasını beklerdik, Gezi parkında 12 ağacı düşünen kodamanların iş ülke insanına kazandırmaya geldiğinde çamura yatması ne gariptir...
  • Eski bir THY Technic çalışanı olarak en mantıklı olanı yapmış Pgs. Çünkü artık THY de iş bilen teknisyen kalmadı ne yazık ki... Zaten büyük çoğunluğu Pgs de diğer kısmı işten atıldı bulgarlar Almanlarla çok iyi iş çıkarıyor kaliteli ve zamanında... Bu arada bu bakımlar yeni başlamadı geçen yılda orada bakım yaptırdı. Mantıklı bir tercih olmuş.. Bu arada Pgs mytech. Almaz 2 milyar dolar fiyat biçilen yer alınmaz..
  • Thy Bulgaristan'da bakım yaptırmıyor ama iş bilmezlikten uaptırmıyor. Yoksa gidip elin fıtbol takımına yatırımı esirgemiyor. Bu devirde bayrak taşıyıcılık neymiş. Her şey duygusal.
  • Özel sektör tabi ki pgs için öncelik maliyettir umrunda olmaz türkiye kazansın benim vatandaşım istihdam edilsin para ülkemde kalsın diye bakmaz adamlar haklı olarak. Ama sonra bazı arkadaşlar gelir pgs thy den iyi der şu der bu der. Seversin sevmezsin thy bu ülkenin bayrak taşıyıcısı o da lufthansanın yaptığı gibi ucuza bulgaristanda bakım yaptırırdı ama yaptırmıyor. Pgs büyük oynuyorum diyorda madem öyle senin merkezin sabiha gökçende hali hazırda mytechnic bakım hangarı var. Adamlar maddi olarak zor durumda büyük düşün satın al yada ortak ol. Tabiki kısa vadede karlı değildir pgs için bu ama uzun süreçte muhakkak kazanç ve daha fazla prestij sağlar ancak tabi ki pgs yine planını maliyet raporunı vs hazırlayıp incelemiştir.
  • Yaptırır isteyen de esas sorun bulgarlara güvenmiyorum.
  • once adamlarin internet sayfasina bakalim. http://www.lht-sofia.com/ . adamlar orayi c check icin kurmuslar. ellerindeki alet edevat, teknisyen, ivir zivir c check ustune uzman. turkiyede thy ye gitse? adamin zaten rekabet ettigi kurulus ustune ustluk her daim hangar dolu. my technic desen ellerine bisiklet verilmez tamir icin. bence gayet guzel bir tercih yapmis.
  • Pegasus tekrar Bulgaristana uçuş düzenlese keşke, uçuşlar varken nasıl yeterli talep olmadı hayret ediyorum. Şöyle Burgaz ya da Varnaya uçsa ne güzel olurdu

Türkiye'nin low-cost  havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik Boeing 737NG uçaklarında üç C-Bakım için bir ana bakım sözleşmesi imzaladı. Bakımlar Bulgaristan'ın Sofya şehrindeki Lufthansa Technik’te yapılacak.

Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Haybat şunları belirtti: "Lufthansa Technik firmasının 2012 yılı başından bu yana verdiği ana bakım hizmetlerinden son derece memnunuz. Bu nedenle Lufthansa Technik’in aynı kalite ve aynı hizmet seviyesini rekabet açısından son derece uygun bir fiyatla da verebileceğine dair güvenimiz bir sürpriz değildir."

Lufthansa Technik pazarlama ve satıştan sorumlu yönetim kurulu başkan yardımcısı Wolfgang Weynell konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu yeni sözleşme Lufthansa Technik ile bölgede en önemli müşterilerimizden biri olan Pegasus Havayolları arasındaki işbirliğinin önemli bir mihenk taşıdır. Bu aynı zamanda ürünlerimizin ne kadar rekabete uygun olduğunun da bir kanıtıdır."

Lufthansa Technik İstanbul İrtibat Bürosu Müdürü Fulya Türköz ise, "Lufthansa Technik Grubu'nun Bulgaristan ve Macaristan bölge merkezlerini de içeren ağıyla bölgedeki müşterilerin her ihtiyaç duyduklarında güçlü bir destek bulacaklarını" vurguladı.

Lufthansa Technik, Türkiye pazarının giderek artan önemine uygun bir adım atarak 2012 yılında Türkiye'nin metropol şehri İstanbul'da bir irtibat bürosu açtı. Dünyanın en hızlı gelişen on ülkesinden biri olan Türkiye’de  havacılık sektörü giderek önem kazanmakta.

PEGASUS’UN UÇAKLARI BULGARİSTAN’DA BAKILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Şerafettin ~ 11 yıl önce
Bazı eski TKcılar demişki yok TK'de kalifiyeli adam kalmadı, bulgaristanda yaptırması iyi oldu, yok çoluk çocuk şöyle böyle, ulan bi siz mi anlıyosunuz uçaktan, kaç taneniz ingilizce biliyo, yeni nesile biraz güvenin, eski dinazorları görüyoruz hangarlarda bildiğin sanayici, Pegasusa gelince, adamlar paralarını düşünüyo yapacak bişey yok ama keşke Türkiye'de yapsalardı, pegasusu bile yabancılara kaptırdıysak koskoca HABOMda kime hizmet verilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bulgaristan avrupa bilriğinin en fakir ülkesi romayayala bilrikte avrupalılar yardım yapmaya çalışıyorlar bu ülkeye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
Birde nasıl oluyorda ab üyesi bir ülke olan bulgaristan da iş gücü maliyeti bizden düşük olabiliyor hemde gelişmiş kalifiye iş gücü. Bu bölgedeki fiyat/kalite kriterindeki en iyi ülke değil miyiz? eee o zaman biz(hadi genellemeyim ben) bazı şeyleri yanlış biliyoruz. Demek ki bizde ücretler yüksekmiş, yada bulgaristanda ki teknisyenler daha iyi. Fiyat/kalitede bizden baya öndeler o zaman. Aman maliye bakanı ekonomi bakanı duymasın. adamlar asgari ücret yüksek diyor bulgaristanı öğrenirlerse mazallah :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
menderes ~ 11 yıl önce
Sabancıdan dah milliyetçi ve vatansever olmasını beklerdik, Gezi parkında 12 ağacı düşünen kodamanların iş ülke insanına kazandırmaya geldiğinde çamura yatması ne gariptir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı tercih ~ 11 yıl önce
Eski bir THY Technic çalışanı olarak en mantıklı olanı yapmış Pgs. Çünkü artık THY de iş bilen teknisyen kalmadı ne yazık ki... Zaten büyük çoğunluğu Pgs de diğer kısmı işten atıldı bulgarlar Almanlarla çok iyi iş çıkarıyor kaliteli ve zamanında... Bu arada bu bakımlar yeni başlamadı geçen yılda orada bakım yaptırdı. Mantıklı bir tercih olmuş.. Bu arada Pgs mytech. Almaz 2 milyar dolar fiyat biçilen yer alınmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 11 yıl önce
adam ya da kız daha yeni işe girmiş masaya geçiyor alıyor eline bir mühür bakım paketi kapatıyor.neymiş uçak teknisyeniymiş.on yıl onceki mantık hala devam ediyor.bırak komponenti sökmeyi ,yerini bilmeyen eleman onaylayıcı personel olmuş. elinden iş gelen lisanslı adamlar zaten pegasus'a atlas'a geçti .özele geçemeyenler ise kendini hat bakıma attı. revizyonda ortalık çoluk çombalağa kaldı.adamın sicili 62 ile başlıyor uçak hakkında racon kesmeye bile başlamış.pes pes ki pes.
Yazık'a ~ 11 yıl önce
Thy Bulgaristan'da bakım yaptırmıyor ama iş bilmezlikten uaptırmıyor. Yoksa gidip elin fıtbol takımına yatırımı esirgemiyor. Bu devirde bayrak taşıyıcılık neymiş. Her şey duygusal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
Özel sektör tabi ki pgs için öncelik maliyettir umrunda olmaz türkiye kazansın benim vatandaşım istihdam edilsin para ülkemde kalsın diye bakmaz adamlar haklı olarak. Ama sonra bazı arkadaşlar gelir pgs thy den iyi der şu der bu der. Seversin sevmezsin thy bu ülkenin bayrak taşıyıcısı o da lufthansanın yaptığı gibi ucuza bulgaristanda bakım yaptırırdı ama yaptırmıyor. Pgs büyük oynuyorum diyorda madem öyle senin merkezin sabiha gökçende hali hazırda mytechnic bakım hangarı var. Adamlar maddi olarak zor durumda büyük düşün satın al yada ortak ol. Tabiki kısa vadede karlı değildir pgs için bu ama uzun süreçte muhakkak kazanç ve daha fazla prestij sağlar ancak tabi ki pgs yine planını maliyet raporunı vs hazırlayıp incelemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istediği yere ~ 11 yıl önce
Yaptırır isteyen de esas sorun bulgarlara güvenmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi secim ~ 11 yıl önce
once adamlarin internet sayfasina bakalim. http://www.lht-sofia.com/ . adamlar orayi c check icin kurmuslar. ellerindeki alet edevat, teknisyen, ivir zivir c check ustune uzman. turkiyede thy ye gitse? adamin zaten rekabet ettigi kurulus ustune ustluk her daim hangar dolu. my technic desen ellerine bisiklet verilmez tamir icin. bence gayet guzel bir tercih yapmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burgaz ~ 11 yıl önce
Pegasus tekrar Bulgaristana uçuş düzenlese keşke, uçuşlar varken nasıl yeterli talep olmadı hayret ediyorum. Şöyle Burgaz ya da Varnaya uçsa ne güzel olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000