21 Ocak 2010, Perşembe 11:19:54

Pegasus'un Tahran uçuşları başlıyor

Uçmanın kolay yolu Pegasus, 21 Ocak 2010 tarihinden itibaren gerçekleşecek karşılıklı seferlerle İstanbul ve Tahran’ı birbirine bağlamaya yeniden hazırlanıyor.
  • ayrıca kirs aır haftada 3 gün tarifeli uçuyo.kthy de haftada 2 gün kıbrıs-saw-tahran baglantılı uçuyo.
  • bence tahran hattı iyi oldu.kirs aır md 83 saw tahrah arası ful gidiyo.pegasus burdan kar eder işşallah.
  • pgsnin daha önceki Tahran seferleri neden durdu?
  • katılıyorum yeter sürekli aynı konu biz okumaktan bıktık adam yazmaktan bıkmadı. otobüsle elezığ a geç ozaman pegasusun uçağına binebilirsin !!!
  • Ya Erzurumlu kardes pegasusun her haberlerinde bu konuyu ele almak zorundamısın. Sen Erzurumluysan bende Erzincanlıyım bırak Erzurumu Erzincana bile ucsa istediği yolcu kapasitesini bulamazsa hangi hava yolu şirketi ucarki. İstanbul'dan Thy, sunekpress, onuraır Ankara'dan anadolujet ucuyor. Ankara'dan anadolujet değilde Thy olarak ucsaydı pegasus seferleri devam ederdi. Birde daha önce Doğunun merkezi havaalanı Erzurum havalımanıydı. Erzincan'a Ağrı'ya, Kars'a v.s giden yolcular Erzurumu kullanıyordu Erzurum bu yüzden yoğundu. Şimdi Erzuruma yakın olan illere hergün ucak seferi yapılıyor. Talep olsa Pegasus bile ucar. BU yorumdan yola cıkıp mantıklı düşünerek bırak pegasusun yakasını.
  • Sen önce ERZURUM uçuşlarını başlat sonra tahrana uçarsın mescidin içi duruken dışı HARAMDIR.

Pegasus Havayolları dış hatlarda büyümesini sürdürüyor. 21 Ocak 2010 tarihinden itibaren başlayacak seferler, perşembe ve pazar günleri yapılacak. Biletler, Pegasus’un web sitesi www.flypgs.com ‘dan alınabiliyor.

Pegasus yolcuları, iç hatlarda Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van ve dış hatlarda Kıbrıs, Frankfurt, Münih, Stuttgart, Zürih, Basel, Amsterdam, Brüksel, Düsseldorf ve Londra’dan İstanbul bağlantılı olarak Tahran’a uçabiliyor.

Pegasus'un Tahran uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
ayrıca kirs aır haftada 3 gün tarifeli uçuyo.kthy de haftada 2 gün kıbrıs-saw-tahran baglantılı uçuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence tahran hattı iyi oldu.kirs aır md 83 saw tahrah arası ful gidiyo.pegasus burdan kar eder işşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pgsnin daha önceki Tahran seferleri neden durdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
katılıyorum yeter sürekli aynı konu biz okumaktan bıktık adam yazmaktan bıkmadı. otobüsle elezığ a geç ozaman pegasusun uçağına binebilirsin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya Erzurumlu kardes pegasusun her haberlerinde bu konuyu ele almak zorundamısın. Sen Erzurumluysan bende Erzincanlıyım bırak Erzurumu Erzincana bile ucsa istediği yolcu kapasitesini bulamazsa hangi hava yolu şirketi ucarki. İstanbul'dan Thy, sunekpress, onuraır Ankara'dan anadolujet ucuyor. Ankara'dan anadolujet değilde Thy olarak ucsaydı pegasus seferleri devam ederdi. Birde daha önce Doğunun merkezi havaalanı Erzurum havalımanıydı. Erzincan'a Ağrı'ya, Kars'a v.s giden yolcular Erzurumu kullanıyordu Erzurum bu yüzden yoğundu. Şimdi Erzuruma yakın olan illere hergün ucak seferi yapılıyor. Talep olsa Pegasus bile ucar. BU yorumdan yola cıkıp mantıklı düşünerek bırak pegasusun yakasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen önce ERZURUM uçuşlarını başlat sonra tahrana uçarsın mescidin içi duruken dışı HARAMDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000