07 Haziran 2015, Pazar 22:26:36

Pegasus'un kaptan pilot ilanı çok konuşulacak

Son zamanlarda havacılık sektöründe sıkça dile getirilen pilot açığı Pegasus Havayolları'nın ilanıyla bir kez daha gözler önüne serildi.
  • TEKNİSYENLERE NİYE AZICIK VERİYORSUNUZ.BİRAZDA BİZE VERİN.....
  • Kaptan yetersizliği var diye kaptanlara yağdırıyor ama F/O lara köle muamelesi yapıyor.Hiç adil davranmıyor.Kaptanlarla F/O lar arasındaki farkın bu kadar açılmasını kınıyorum.
  • Araçta veriyorlarmı?şirketin önü ,aşağıdaki otopark falan cillop gibi arabalarla dolu4 aydır... düzenli olarakta herhalde 10 günde bir TIR yanaşıyor.oda benim Tesadüfen gördüğüm..
  • İlanda yazılanlarla gerçekler arasında fark var.
  • Yerleri paspaslamaktan sıkıldım. basıcam 300 bin tl i olcam pilot bekle beni geliyorum pegasus.artık senin kaliten kadar pilotlar bu sektörde olucak sanırım. Az biraZ kitap okusaydım virgin airlinesta olurdum ama napalım artık idare edicez.
  • Pegasus air lingus karamehmet ortakligi zamaninda pegasustu,efsane hocamiz koray gokberk kaptan zamaninda gercek bi havayoluydu,minicik yesilkoy istasyon caddesindeki ofisimizde herkez mutluydu,ne zamanlardi yaa,o zamandan Bu zamana cok degisti ama negatif yonde,bircok kisi gitti,eskilerde yukseldi yonetimde oldu birazi,ama huzur gitti.
  • Allah bildiği gibi yapsın seni......
  • Çinde tonla iş var ve maaşlar dolar 20 bin'den başlıyor, uzak derseniz gulf 15-18 bin dolar veriyor. Üstüne ev okul ....
  • cok isterim ama matematik cok zayif
  • bunlar resmen göz boyamaktan başka hiçbirşey değil böyle ilanlarla veriyorsunuz gazı sonrasında tam tersi sonuçlar,kimse kanmasın ilanlarına,çok daha huzur verebilen daha rahat yaşam imkanı ve insan olduğunuzun farkına vardıran gerek Türkiyede gerek ise Dünyada çok güzel havayolu şirketleri var aklınızı peynir ekmek ile yemeyin bu ölümcül hatayı yapmayın sakın..
Son zamanlarda havacılık sektöründe sıkça dile getirilen pilot açığı Pegasus Havayolları'nın ilanıyla bir kez daha gözler önüne serildi.

Şirket tarafından pilot alımı yapılacağı duyurularak sıra dışı imkanlar tanınacağı açıklandı.

Standart izinlere ek izin imkanı, aileyi de kapsayan özel sağlık sigortası ve uçulan noktalara sınırsız indirim imkanı verileceğini açıklayan Pegasus'un ilanı çok konuşulacak.

İşte ilanın detayları;

Pegasus'un kaptan pilot ilanı çok konuşulacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

AMCA------ ~ 9 yıl önce
TEKNİSYENLERE NİYE AZICIK VERİYORSUNUZ.BİRAZDA BİZE VERİN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNSAF ~ 9 yıl önce
Kaptan yetersizliği var diye kaptanlara yağdırıyor ama F/O lara köle muamelesi yapıyor.Hiç adil davranmıyor.Kaptanlarla F/O lar arasındaki farkın bu kadar açılmasını kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRJ ~ 9 yıl önce
F/O maaşı ne kadar Pegasusta
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Araçta veriyorlarmı?şirketin önü ,aşağıdaki otopark falan cillop gibi arabalarla dolu4 aydır... düzenli olarakta herhalde 10 günde bir TIR yanaşıyor.oda benim Tesadüfen gördüğüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
arac kiralama sirketlerinin araclari onlar :)) bi gidin arastirin.
Gerçekler... ~ 9 yıl önce
İlanda yazılanlarla gerçekler arasında fark var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrudur.. ~ 9 yıl önce
Yazılanların hepsi doğru.Yani ilanda yazılanların hepsi doğrudur.Hatta bir tek Pegasus,sağlık nedeniyle uçamayan pilotlara 6 ay tam maaşını verir.Bunu başka yapan bir şirket gösteremezsiniz.Hele ki THY de hastalanıp uçuşa gidemezsen hemen maaşından keserler..Aslına bakarsanız Pegasus çok güzel bir şirket.Milletin alıp veremediği nedir.bilemiyorum.Sanki biraz nankörlük yapılıyor gibi..
A.Bora ~ 9 yıl önce
Tabi tabi.. nankörüz biz.. hem de çok.. daha çok arar kaptanı.. Kendi FO'larından kaptan yapamıyor mu?? Kaptanlığı gelene kadar sabreden kaç FO var, 1000 saati dolduran FO'lar THY ilan açsa da gitsek diye bakıyor, kaç saat gerekiyor kaptanlık için??Kaptanlığını aldıktan sonra duran kaç kaptan var? 27-28.000 lira aylık gelir? Yemin ediyorum hala gülüyorum.. :) Uçuş saati ne kadar kaptanların? Sandviçlerde indirim yapın biz de gelelim :)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yerleri paspaslamaktan sıkıldım. basıcam 300 bin tl i olcam pilot bekle beni geliyorum pegasus.artık senin kaliten kadar pilotlar bu sektörde olucak sanırım. Az biraZ kitap okusaydım virgin airlinesta olurdum ama napalım artık idare edicez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadet pilot ~ 9 yıl önce
pilotluk para için yapılacak sey degil, sen sıcacık yatagında yatarken biz gece 03.00 te kalkıp sefer yapıcaz sonra onun donusu var.
..... ~ 9 yıl önce
zorla mı kalkıyorsun arkadaşım sefere , yapma mesleğini o zaman..
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus air lingus karamehmet ortakligi zamaninda pegasustu,efsane hocamiz koray gokberk kaptan zamaninda gercek bi havayoluydu,minicik yesilkoy istasyon caddesindeki ofisimizde herkez mutluydu,ne zamanlardi yaa,o zamandan Bu zamana cok degisti ama negatif yonde,bircok kisi gitti,eskilerde yukseldi yonetimde oldu birazi,ama huzur gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 9 yıl önce
COK DOGRU SOYLUYORSUN BENDE COK UZUN YILLAR CALISTIM 3 PATRON 3 GENEL MUDUR GORDUM VE YENI AYRILDIM BU SIRKETTEN, GERCEKDEN O GUNLERDE INSANA DEGER VARDI 2005 DEN SONRA HERSEY NEGATIF YONDE COK DEGISDI.NE DIYEYIM GERIDE KALANLARI ALLAH KURTARSIN. NOT:KARAMEHMET AER LINGUS DAN COK BUYUK BIR HISSE ILE ALPER ELICIN IN DEVRE GIRMESIYLE SATIN ALDI SIRKETI
Nerge O Günler ~ 9 yıl önce
Kesinlikle o zamanlar daha keyifliydi. Bende 2002 - 2006 yılları arasında kabinde çalışıyordum, personeliyle, yönetimiyle efsane şirketti. Yazık oldu canım pegasus'a. İstasyon caddesindeki küçük ofisimiz ve eğitim ofisimiz küçük ama huzurluydu.
Pilot ~ 9 yıl önce
Allah bildiği gibi yapsın seni......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüksek maaş ~ 9 yıl önce
Çinde tonla iş var ve maaşlar dolar 20 bin'den başlıyor, uzak derseniz gulf 15-18 bin dolar veriyor. Üstüne ev okul ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz ~ 9 yıl önce
cok isterim ama matematik cok zayif

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bunlar resmen göz boyamaktan başka hiçbirşey değil böyle ilanlarla veriyorsunuz gazı sonrasında tam tersi sonuçlar,kimse kanmasın ilanlarına,çok daha huzur verebilen daha rahat yaşam imkanı ve insan olduğunuzun farkına vardıran gerek Türkiyede gerek ise Dünyada çok güzel havayolu şirketleri var aklınızı peynir ekmek ile yemeyin bu ölümcül hatayı yapmayın sakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000