13 Aralık 2011, Salı 11:50:32

PEGASUS'UN ETİK OLMAYAN YÖNÜ!

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu haftaki yazısında Pegasus Havayolları'nın imaj durumunu inceledi.
  • Eski pgs çalışanıyım.Eğitimlerde vaad edilen prim sistemi ve çalışma düzeni zam hikayeleri ile insanları köle gibi gören bir üst tabaka biz bir aileyiz hikayesi vb. birçok yalanlar.Pegasus hergün şehirler arası otobüs firmalarının yaptığı daha çok otobüs daha çok para zihniyetinden kurtulup bu firmaya emeği geçen çalışanlarının dertlerine odaklanmalıdır.Bu şikayetler devam ettikçe kahve köşelerinden sokaktan sezonluk eleman toplar.Pegasus emeği geçenlere odaklanıp o kişilerinde daha verimli işler sunacağına emin olabilir.Yönetimi hak edenlere vermeli torpillerle gelen yalaka tiplere değil!!!
  • lowest cost bir şirketin olması yanında pgs'nin iş başvurularından ücret aldığını buna ragmen olumlu olumsuz cvp bile göndermediklerini,yerli bir firma olmasına rağmen çalışanlarının nasıl,hangi şartlarda çalıştıklarını, uçaktaki hizmeti,ne kadar maaş verdiklerini bir araştırın.
  • ARKADAŞLAR THY ANADOLU JET VE SUN EXPRESS İLE 3 KOLDAN PİYASA YA SALDIRIRKEN PGS YE SALDIRMAK NİYE PGS UÇAĞI TEHLİKE ATLATMIŞ. THY NİN KAÇ TANA UÇAĞI DÜŞTÜ . BU OLAYLAR İÇİNDE AÇIKLAMA BEKLİYORUZ. ELEŞTİRİYİ ADALETLİ YAPALIM LÜTFEN..
  • Baskalarinin yedigi ekmege göz koyan sabanci ve şürekasi aldigi ahlarla bu dünyadan giderken oldukca eziyet cekecekler.
  • Pegasus havayollarinin izledigi politikayi anlamayan tk zihniyetinden belescilikten kurtulmamislarin yaptigi yorumlar cok gereksizdir Ali Sabanci ve calisanlari cok basarili ve turkiye de tekler yanlis anlasilmasin pegasus personeli degilim
  • Sen neredeyse her makaleye' Ben PGS personeliyim' yazan kişisin bence.Çok gururlanıyosan adınıda yazarmısın sayın çalışan?Maaşlar ödeniyormuş.Senin keyfin yerindeyse Genel Müdürlükte Oturup keyif yapan takımdansındır .Terminale gelip neredeyse 14 saat çalışanların sorunlarını anlayamazsın sen!Ama sende haklısın.Kanunsuz çalışma saatlerini burdan okuyupta bir araştırma yapmayan SHGM ve Ulaştırma Bakanlığımız oldukça.............
  • Bende Pegasus personeliyim ve şirketimden memnunum. Ne var?
  • Ben Pegasus personeliyim ve şirketimden memnunum. Birçok çalışan da benimle aynı görüşte. Memnun olmayan şirkette kalmaz, kimseyi zorla tutmuyorlar. Adamlar taahhüt ettiği maaşı eksiksiz ve her zaman gününden önce ödüyor. Senden de taahhüt ettiğin işi yapmanı bekliyor. Eee! Daha ne?
  • Bu yazar arkadaşımız aynı şeyi sunexpress yaparken yada anadolu jet yaparkan başka bir gezegendemi yaşıyordu acaba?
  • Şirketinden bir tane memnun olan pegasus personeli var mı acaba ?
Pegasus Havayolları'nın havada bir başka uçakla çarpışma tehlikesi geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi oturmuştu.

AirportHaber Genel koordinatörü Ali Kıdık, bu haftaki köşe yazısında Pegasus Havayolları'nın son dönemini inceledi.

İşte Ali Kıdık'ın bu haftaki köşe yazısı;

Nereden başlasak ki? Her ne kadar aile isimleri ile filosunu genişletiyor ve uçak kanatlarında verilen pozlarla popülaritenin artacağı düşünülse bile havayolu işletmeciliğinin en küçük bir ihmali götürmeyeceği bilinen bir gerçektir.

--------------------------


Pegasus Havayolları pilotları nasıl telsiz dinliyorlar? Hangi şartlarda uçuyorlar? Kafalarında ne gibi soru ve sorunlar mevcut? Pegasus Havayolları’nın yaptığı açıklamada da alenen itiraf ettiği gibi yoğun hava trafiğinde pilotların dikkatli olması gerekmiyor muydu?

--------------------------


Pegasus’un bir başka etik olmayan yönü etik olmayan ticari rekabet anlayışı. Yurtdışı uçuşlarında zararına fiyat politikası izleyip diğer şirketlerimizin ayağının altına dinamit koymakta. Yeni pazarlar üretme yerine mevcut pazarlarda yok edici fiyat politikası izleniyor. Buna örnek olarak Hollanda pazarına bakılmasını öneririm. Bir Türk şirketinin bir başka Türk şirketini yok edici politika belirlemesi sanırım bize has bir durum olsa gerek.






PEGASUS'UN ETİK OLMAYAN YÖNÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 8 yıl önce
Eski pgs çalışanıyım.Eğitimlerde vaad edilen prim sistemi ve çalışma düzeni zam hikayeleri ile insanları köle gibi gören bir üst tabaka biz bir aileyiz hikayesi vb. birçok yalanlar.Pegasus hergün şehirler arası otobüs firmalarının yaptığı daha çok otobüs daha çok para zihniyetinden kurtulup bu firmaya emeği geçen çalışanlarının dertlerine odaklanmalıdır.Bu şikayetler devam ettikçe kahve köşelerinden sokaktan sezonluk eleman toplar.Pegasus emeği geçenlere odaklanıp o kişilerinde daha verimli işler sunacağına emin olabilir.Yönetimi hak edenlere vermeli torpillerle gelen yalaka tiplere değil!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
lowest cost bir şirketin olması yanında pgs'nin iş başvurularından ücret aldığını buna ragmen olumlu olumsuz cvp bile göndermediklerini,yerli bir firma olmasına rağmen çalışanlarının nasıl,hangi şartlarda çalıştıklarını, uçaktaki hizmeti,ne kadar maaş verdiklerini bir araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR THY ANADOLU JET VE SUN EXPRESS İLE 3 KOLDAN PİYASA YA SALDIRIRKEN PGS YE SALDIRMAK NİYE PGS UÇAĞI TEHLİKE ATLATMIŞ. THY NİN KAÇ TANA UÇAĞI DÜŞTÜ . BU OLAYLAR İÇİNDE AÇIKLAMA BEKLİYORUZ. ELEŞTİRİYİ ADALETLİ YAPALIM LÜTFEN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Baskalarinin yedigi ekmege göz koyan sabanci ve şürekasi aldigi ahlarla bu dünyadan giderken oldukca eziyet cekecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus havayollarinin izledigi politikayi anlamayan tk zihniyetinden belescilikten kurtulmamislarin yaptigi yorumlar cok gereksizdir Ali Sabanci ve calisanlari cok basarili ve turkiye de tekler yanlis anlasilmasin pegasus personeli degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen neredeyse her makaleye' Ben PGS personeliyim' yazan kişisin bence.Çok gururlanıyosan adınıda yazarmısın sayın çalışan?Maaşlar ödeniyormuş.Senin keyfin yerindeyse Genel Müdürlükte Oturup keyif yapan takımdansındır .Terminale gelip neredeyse 14 saat çalışanların sorunlarını anlayamazsın sen!Ama sende haklısın.Kanunsuz çalışma saatlerini burdan okuyupta bir araştırma yapmayan SHGM ve Ulaştırma Bakanlığımız oldukça.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bende Pegasus personeliyim ve şirketimden memnunum. Ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben Pegasus personeliyim ve şirketimden memnunum. Birçok çalışan da benimle aynı görüşte. Memnun olmayan şirkette kalmaz, kimseyi zorla tutmuyorlar. Adamlar taahhüt ettiği maaşı eksiksiz ve her zaman gününden önce ödüyor. Senden de taahhüt ettiğin işi yapmanı bekliyor. Eee! Daha ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yazar arkadaşımız aynı şeyi sunexpress yaparken yada anadolu jet yaparkan başka bir gezegendemi yaşıyordu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şirketinden bir tane memnun olan pegasus personeli var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000