10 Mayıs 2017, Çarşamba 09:42:57

Pegasus'un Ermenistan planı askıya alındı

Pegasus Havayolları'nın Haziran ayında uçmayı planladığı Ermenistan seferlerinin askıya alındığı belirtildi.
  • Atlasglobal yapıyo zaten sefer gürcistan aktarmalı neden dediniz
  • Atlasglobal halihazırda zaten uçuyor Erivana. İstanbul-Erivan hattında hem Pegasus hem de Atlasglobali kaldıracak bir potansiyel var mıdır bilemiyorum yalnız.
  • Türkiye'den gideni Ermenistan'da sevmezler, Ermenistan'dan geleni Türkiye'de sevmezler. Tam Borajet'in pazarı Ermenistan Türkiye. Biz seni seviyoruz Pegasus boşver. Borajet yapsın Ermenistan bağlantısını.
  • Meşhur ettiniz etmek şarkılarını adamlar 1915 te bizi hain diye dünyaya bağırıyor ve onlara destek veren sarkicinin şarkılarını ünlü ediyorsunuz mekanlarda yazık yazik
  • Ermanistan ?
  • Para için davayı satmayın karabag işgali bitene kadar ermenilere abluka olmalı
  • Atlasjet'in Erivan'a tarifeli seferleri yıllardır devam ediyor.
  • Hali hazırda Atlasglobal Istanbul-Erivan seferlerini icra ediyor.. Pegasus ise oraya uçacak olan ikinci Türk firması olacaktı..

Pegasus Havayolları'nın Haziran ayında uçmayı planladığı Ermenistan seferlerinin askıya alındığı belirtildi.

Dünya Gazetesi yazarlarından Kerim Ülker, konuyla ilgili yazdığı yazısında detaylara yer verdi:

Türk havacılık şirketleri rotalarına uzak coğrafyalardaki ülkeleri eklerken bir yandan da komşularda arayış içinde. Siyasi nedenlerden dolayı 7 sınır komşumuzun sadece 5’ine uçaklarımız iniyor. Irak ile de bazen aksayan bir trafik var.

Haftada 3 gün sefer yapacaktı

Suriye ile birlikte Türk uçaklarının rotasında olmayan Ermenistan’ın başkenti Erivan’a bir Türk şirketi girmek üzere uzun zamandır hazırlık içindeydi. Sabancı Ailesi’ne ait Pegasus’tan bahsediyorum. 1 Haziran 2017’de de ilk uçuşunu gerçekleşecekti. Ancak 27 Nisan’da bu plan ertelendi. Ermenistan Sivil Havacılık Genel Müdürü Sergei Avetisyan, Avrupa Birliği’nin kapsamlı hava taşımacılık anlaşmasına dair müzakerelerin birinci etabının gerçekleştirildiği toplantıda Pegasus’un uçuş planından bahsetti. Pegasus’u işaret eden Avetisyan, “Söz konusu hava yollarından aldığımız bir mesajda, bazı teknik sorunlarının ortaya çıktığı belirtildi. Havayolu şirketleri, kendi kararıyla piyasaya giriyor" açıklamasında bulundu.

Başkent Erivan’daki Zvartnost Havalimanı’na İstanbul’dan direkt uçuşlara başlamayı hedefleyen Pegasus Havayolları’nın hedefi haftada 3 sefer yapmaktı. Ermeni basını bununla ilgili olarak “Pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada üç gün Erivan’a sefer düzenleyecek” demişti.

Hâlen Ermenistan vatandaşları Gürcistan üzerinden Türkiye’ye seyahat ediyorlar.

Pegasus'un Ermenistan planı askıya alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Atlasglobal varya... ~ 7 yıl önce
Atlasglobal yapıyo zaten sefer gürcistan aktarmalı neden dediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Atlasglobal halihazırda zaten uçuyor Erivana. İstanbul-Erivan hattında hem Pegasus hem de Atlasglobali kaldıracak bir potansiyel var mıdır bilemiyorum yalnız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar Aliyev ~ 7 yıl önce
Türkiye'den gideni Ermenistan'da sevmezler, Ermenistan'dan geleni Türkiye'de sevmezler. Tam Borajet'in pazarı Ermenistan Türkiye. Biz seni seviyoruz Pegasus boşver. Borajet yapsın Ermenistan bağlantısını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mi gna ~ 7 yıl önce
Meşhur ettiniz etmek şarkılarını adamlar 1915 te bizi hain diye dünyaya bağırıyor ve onlara destek veren sarkicinin şarkılarını ünlü ediyorsunuz mekanlarda yazık yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka? ~ 7 yıl önce
Bu kafa ile ekonomiyi bitiriyorsunuz. Ornek; eşcinsel tur gemilerini kovalayan delikanlı kusadasi esnafınin hali!!!!
ALP ~ 7 yıl önce
Ermanistan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 7 yıl önce
Para için davayı satmayın karabag işgali bitene kadar ermenilere abluka olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al bir ~ 7 yıl önce
tane daha, hastalıklı beyin...
Cargo ~ 7 yıl önce
Atlasjet'in Erivan'a tarifeli seferleri yıllardır devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasglb ~ 7 yıl önce
Hali hazırda Atlasglobal Istanbul-Erivan seferlerini icra ediyor.. Pegasus ise oraya uçacak olan ikinci Türk firması olacaktı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000