09 Eylül 2016, Cuma 13:30:04

Pegasus’un Bişkek aktarmalı Kaşgar uçuşları başlıyor

Pegasus’un yüzde 49 hissesine sahip olduğu Kırgızistan merkezli iştiraki Air Manas, Bişkek’ten Kaşgar uçuşlarına başlıyor. Pegasus’un misafirleri İstanbul Sabiha Gökçen’nden Bişkek aktarmalı olarak Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin Kaşgar kentine de uçabilecek.
  • Sıkıntı buyuk
  • Kutaisi'yi niye kaldırdınız.
  • Otugen yaylasina gitmek icin iyi firsat. Okumu yayimi getirin. Atimi da hazir edin.
  • Tabi sabiha gökçenden adam akıllı slot alamıyor. Napsın garibim pegasus . Büssürüü uçaq geliyi . E bunları napcak ? Çocuklar duymasın dizisindeki pilavcı gibi . PATLADI GİTTİ PGT .
  • Çin,uygur türklerinin yurtdışı çıkışlarını kolaylaştırırsa uçuşlara talebin çok yüksek olacağı kesin.
  • Nereye uçarsa uçsun, binilmez, uçulmaz. Benmem, uçmam. Binmezler, uçmazlar. Binen eziyet çeker, uçan patlak lastik üzerine iner. İnen iki gün bitik halde gezer.
  • Hdndndnmssnnd
  • Olm eminmisin bir daha düşün

Pegasus Hava Yolları’nın yüzde 49 hisse sahibi olduğu Kırgızistan merkezli havayolu iştiraki Air Manas, Bişkek merkezli yaptığı uçuşlarına 19 Eylül itibarıyla Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin Kaşgar kentini de ekleyecek.

Pegasus’un misafirleri haftanın her günü karşılıklı düzenlenecek seferlerden İstanbul Sabiha Gökçen’den Bişkek’e yapacakları uçuşlara aktarma yaparak yararlanabilecek.

Pegasus’un Bişkek aktarmalı Kaşgar seferlerinin biletlerini flypgs.com ve Pegasus’un mobil uygulamaları üzerinden satışa açıldı.

Halen Türkiye’de 33, dünyada 69 nokta olmak üzere 40 ülkede toplam 102 noktaya düşük ücretli uçuş imkânı sunan Pegasus Hava Yolları, yaz sezonu için uçuş ağına en son Kuzey Irak’ın önemli kentlerinden biri olan Süleymaniye’yi de eklemişti.

Pegasus’un Bişkek aktarmalı Kaşgar uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Hehe ~ 8 yıl önce
Sıkıntı buyuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUT ~ 8 yıl önce
Kutaisi'yi niye kaldırdınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahsi name ~ 8 yıl önce
Otugen yaylasina gitmek icin iyi firsat. Okumu yayimi getirin. Atimi da hazir edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destination _ desti ney ? şın . ~ 8 yıl önce
Tabi sabiha gökçenden adam akıllı slot alamıyor. Napsın garibim pegasus . Büssürüü uçaq geliyi . E bunları napcak ? Çocuklar duymasın dizisindeki pilavcı gibi . PATLADI GİTTİ PGT .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha-ha-ha ~ 8 yıl önce
Binlerce calısanı olan şirkete senin gibi bir kuş beyinliden beklencek bir yorum.
Sen de ~ 8 yıl önce
Kına yakarsın artık. Yahu ne batıyor size anlamadım. Patlarsa ek ücret mi verecekler size? Kim verecek? Neden verecek? Vermeyecekse neden bu sevinç?
Kaşgar ~ 8 yıl önce
Çin,uygur türklerinin yurtdışı çıkışlarını kolaylaştırırsa uçuşlara talebin çok yüksek olacağı kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçulmaz ~ 8 yıl önce
Nereye uçarsa uçsun, binilmez, uçulmaz. Benmem, uçmam. Binmezler, uçmazlar. Binen eziyet çeker, uçan patlak lastik üzerine iner. İnen iki gün bitik halde gezer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Binmezler? ~ 8 yıl önce
Eee biniyorlar, uçuyorlar gayet?
Kartal ~ 8 yıl önce
Binerim de uçarım da, bu fiyata başka şirket de uçurmaz zaten. İyiki varsın Pegasus...
:( ~ 8 yıl önce
Sen gelme gerzek
Hizmet Anlayışı ~ 8 yıl önce
Bu şirket hizmet anlayışında köklü değişikliğe gidip kendine gelmedikçe, hater denen ve kendisinden nefret eden bir çok büyük bir kitleye sahip olacak. Oysa insanların Pegasus'tan bekledikleri çok çok fazla değil. Sadece biraz anlayış ve saygı.
Sen ~ 8 yıl önce
Çok emniyetli olan hiiiiç kaza yapmamış thy ye binersin. Onların lastiği patlamıyor hiç (aramızda kalsın, patlıyor da airporthaber vermiyor, örnek yaklaşık 6 ay önce sabiha kalkışında). Ya yazık günah. Allahtan korkun bari.
~ 8 yıl önce
Hayır anlamadığım şey şu, Pegasusla ne alıp veremediğiniz var. Adamların işleyiş tarzı belli. Low cost bir firma ve ucuza bilet satıyorlar. Hemen sen sormadan da cevap vereyim o malum soruya da, uçmadan bir gün önce bilet almaya kalkarsan tabi pahalı olur bilet. Ve şu ana kadar bir tane kazası bile yok. Bu kadar uygun fiyata uçup da her uçuşun ardından bir daha asla diyerek kendinizle çelişmeyin.
yok yha ~ 8 yıl önce
O kadar mantiksi
flyingman ~ 8 yıl önce
O kadar sacma yorum yapmissinki sanki ucaga bindiginde anana sovuyorlar.Lanet olsun sizin gibil karacahil turk insanina turkiye cumhuriyetine dahi faydaniz olmaz bu zihniyetle.sen biraz adamsan ucaga binmezsin artik özellikle pegasusa soysuz
Yok Yha & Flyingman ~ 8 yıl önce
Sizi havayolunun CİN'i çarpmış gibi yazmışsınız. Ya da firmanın internet robotu var. Yoruma yorum yzıyor ama ne yazma. Sçma gibi bir yazım ve imla. Cogh gulduruyonz bızzz.
Kasgarli Mahmut ~ 8 yıl önce
Hdndndnmssnnd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaşak geçiyorlar ~ 8 yıl önce
Olm eminmisin bir daha düşün

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000