29 Şubat 2016, Pazartesi 12:07:55

Pegasus'un Amman seferleri başlıyor

Pegasus Hava Yolları, Ürdün’ün başkenti Amman’ı uçuş ağına ekledi.
  • misafirden para alan havayolu sirketi.airporthaber siz niye onlarin agziyla yazip yayinliyorsunuz ki?
  • Filadelfiya Türkçede "kardeş sevgisi" anlamına geliyor.Manisa'nın Alaşehir ilçesinin antik çağdaki ismi de Filadelfiya'dır.
  • iyi ki at var, at olmasaydı otobüse binmek zorunda kalırdık!!
  • gelsin bol rötarlı amman seferleri. çok yaşa uçan at!!
  • Çok sevindirici nihayet !! Keşke İstanbul'dan olsaydın ;)

Pegasus Hava Yolları, Ürdün’ün başkenti Amman’ı uçuş ağına ekledi. Ankara’dan Amman’a haftada üç gün düzenlenecek seferlerin ilki 20 Mart tarihinde gerçekleşecek. Misafirler, Ankara ile Amman arasında düzenlenecek seferler için biletlerini 79,99 USD’den başlayan fiyatlarla satın alabilir.

Pegasus’un dünyanın yaşanılan en eski şehirlerinden Amman’a uçuşları Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Salı, Perşembe ve Pazar günleri 11:15’te; Amman Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na ise 14:05’te karşılıklı olarak düzenleniyor.

Pegasus, Amman’a 5 noktadan bağlantılı uçuruyor

Pegasus, Amman’a Ankara üzerinden iç hatlarda İzmir ve İstanbul Sabiha Gökçen; dış hatlarda Köln, Kuzey Kıbrıs ve Viyana olmak üzere 5 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Amman seferlerinin başlamasıyla birlikte Pegasus’un uçtuğu ülke sayısı 41’e toplam uçuş noktası ise 103’e yükseldi. Helenistik dönemde “Filedelfiya” adıyla anılan Amman, dar sokaklarında gezerken, dik merdivenlerin ve yüksek tepelerin arasına kaybolunan bir şehir. Gece hayatı oldukça renkli olan Amman’da, Ürdün kültürünü simgeleyen ürünler Amman Çarşısı’nda bulanabiliyor.

Orta Doğu’nun en önemli ülkelerinden biri olan Ürdün’ün başkenti olan Amman aynı zamanda önemli bir ekonomik merkez niteliğinde. Misafirler, Pegasus’un Ankara-Amman uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve  acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus'un Amman seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ams ~ 8 yıl önce
misafirden para alan havayolu sirketi.airporthaber siz niye onlarin agziyla yazip yayinliyorsunuz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUR ~ 8 yıl önce
sen thy'ye sandviçe suyu bedava mı veriyorlar.All included canım.Beğenmiyorsan bayrak taşıyıcınla uçmaya devam et.
yeni moda ~ 8 yıl önce
siz de yeni moda mısınız arkadaş? beğenmiyorsan defol, git diye savunmaya geçiyorsunuz. argüman üretsenize, çözüm bulmaya çalışsanıza. olmayan vizyonunuza sizin...
ams (TUR)yanit ~ 8 yıl önce
Okudugunu anlamiyorsun.MUsteriyiz biz misafir degil paramizla hizmet aliyoruz.Evet bayrak tasiyicimla ucarim hemde benim bayrak tasiyicimla.BU ne ayrimci zeka bu ne ayrimci zihniyet ...
Yarım pansiyon ~ 8 yıl önce
Sizinki ucuz olsun diye yarım pansiyon otele gidip, "diğer oteller herşey dahil, siz öğle yemeği vermiyorsunuz, içecekten para istiyorsunuz" diye yakınmakla aynı şey. Yanılıyor muyum???
çıldırdınız ~ 8 yıl önce
pegasus low-cost taşıyıcıdır önce bunu anlayın. bugün wizzair ryanair easyjet sandivic mi veriyor? ufak pencerenizden dünyayı görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. evet THYde yemek yiyerek gitmek gerçekten keyifli ama pegasus ile daha ucuza uçuyorsunuz. thye verdiğiniz fark yemek farkı. bu kadar şişko olmayın.
Philadelphia ~ 8 yıl önce
Filadelfiya Türkçede "kardeş sevgisi" anlamına geliyor.Manisa'nın Alaşehir ilçesinin antik çağdaki ismi de Filadelfiya'dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya ~ 8 yıl önce
ziyaaaaaa, ziyaaaaaaaaa!
at ~ 8 yıl önce
iyi ki at var, at olmasaydı otobüse binmek zorunda kalırdık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rötar boy ~ 8 yıl önce
gelsin bol rötarlı amman seferleri. çok yaşa uçan at!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Çok sevindirici nihayet !! Keşke İstanbul'dan olsaydın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 8 yıl önce
Pegasus' S. Gökçen'den slot vermemeye başladılar. Mecburiyetten Ankara olarak planlandı. Erbil uçuşları gibi İstanbul'dan gelen uçak Ankara'ya uğrayıp sefere devam edecek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000