12 Eylül 2017, Salı 09:15:47

Pegasus'un 3. havalimanı planı beli oldu

Pegasus Havayolları, gelecek yılın son dönemlerinde açılması beklenen yeni İstanbul havalimanında ana merkez kurma planları yapıyor.
  • Kurulacak altyapı yönetimi için kalifiye, bu zamana kadarki operasyonları başarı ile tamamlayan, çalışanların işlerini keyifle yapmasını sağlayabilecek yönetim zihniyetine sahip ve yolcuları da dengeli koordine edebilecek kişiler olması çok önem teşkil etmektedir.
  • Çok güzel bir haber tabikide 3. Hava limanına geçmek ülkemizde istihdam olucak ama istihdamı yaparken personellerinizi ezerek yapmayın gereken haklarını verin bazı yöneticileri değiştirin üst yönetime az adamla çok iş yapıldığını göstermeye çalışan veya herhangi bir yere uçuşunu gerçekleştiren yöneticiye boarding kapısına çok sayıda personel dizip uçak altına bir sürü insan yığıp herşey güllük gülistanlıkmış gibi göstermeye çalışan kişilerle bu işler ne yazıkki olmuyor.
  • Dünyanın 3. En kötü hava şirketi olana pegasusu otoparka sokmayin
  • Stajyer kabin ekibi uygulamasına başlayacak, burada nefret kusanlar 'gofret' parasina çalışacaklar..... İşsizlik almış başını gidiyor el mahkum
  • Siz önce hakkını yediginiz yüzlerce kişinin hesabını verdikten sonra bu işleri düşünün bence
  • Teknisyen bulamayacaksınız bu gidişle... Kendi personeliniz bile yapılan haksizliklardan bıkmış ve kaçmak için fırsat kolluyor...
  • Bence güzel olur daha çok satış gerekli bol kampanyalı günler Pegasus:)
  • ben olsam sokmam ceri
  • Formula 1 pisti gibi otoparka donmese bari 3. havalimani...
  • Hadi insallah

Pegasus Havayolları, gelecek yılın son dönemlerinde açılması beklenen yeni İstanbul havalimanında ana merkez kurma planları yapıyor. Şirketin bu planı, İstanbul Avrupa yakasında oturan yolcuları çekmeye yardımcı olacak.

Şirket yöneticisi Güliz Öztürk, verdiği röportajda, Pegasus'un yeni havalimanında kayda değer büyüklükte bir filoyu görevlendireceğini bildirdi.

Pegasus'un şu anki merkezi İstanbul Asya yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunuyor.

Öztürk, Londra'da yaptığı açıklamalarda, "Altyapıyı sağlayabilirsek yeni havalimanında hem iç hem dış hatlarda uçuş gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. (bloomberg)

Pegasus'un 3. havalimanı planı beli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Aa ucak ~ 7 yıl önce
Kurulacak altyapı yönetimi için kalifiye, bu zamana kadarki operasyonları başarı ile tamamlayan, çalışanların işlerini keyifle yapmasını sağlayabilecek yönetim zihniyetine sahip ve yolcuları da dengeli koordine edebilecek kişiler olması çok önem teşkil etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handling ~ 7 yıl önce
Çok güzel bir haber tabikide 3. Hava limanına geçmek ülkemizde istihdam olucak ama istihdamı yaparken personellerinizi ezerek yapmayın gereken haklarını verin bazı yöneticileri değiştirin üst yönetime az adamla çok iş yapıldığını göstermeye çalışan veya herhangi bir yere uçuşunu gerçekleştiren yöneticiye boarding kapısına çok sayıda personel dizip uçak altına bir sürü insan yığıp herşey güllük gülistanlıkmış gibi göstermeye çalışan kişilerle bu işler ne yazıkki olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engin ~ 7 yıl önce
Dünyanın 3. En kötü hava şirketi olana pegasusu otoparka sokmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 6 yıl önce
hayatınızda kaç tane şirketle uçtunuz da pegasusa bu yakıştırmayı yapıyorsunuz ? spirit , hk express , ryanair , volotea falan deneyin de kötü havayolu görün siz.
Ercan ~ 6 yıl önce
Pegasus hem uygun hem konforlu en çok yolcu taşıyan havayolu şirketi
yakinda ~ 7 yıl önce
Stajyer kabin ekibi uygulamasına başlayacak, burada nefret kusanlar 'gofret' parasina çalışacaklar..... İşsizlik almış başını gidiyor el mahkum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 7 yıl önce
Siz önce hakkını yediginiz yüzlerce kişinin hesabını verdikten sonra bu işleri düşünün bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Teknisyen bulamayacaksınız bu gidişle... Kendi personeliniz bile yapılan haksizliklardan bıkmış ve kaçmak için fırsat kolluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737NG ~ 7 yıl önce
Bence güzel olur daha çok satış gerekli bol kampanyalı günler Pegasus:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 7 yıl önce
ben olsam sokmam ceri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F1 ~ 7 yıl önce
Formula 1 pisti gibi otoparka donmese bari 3. havalimani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güliz Başkan ~ 7 yıl önce
iyi yönetici , vizoner ve Çalışkan Güliz. Pegasus' u uçurmaya devam başarıdan başarıya ,, Pegasus sayesinde rekabet , rekabet sayesinde havacılık ve ucuza uçabilme olanakları artıyor yolcular için.
Ögrenci ~ 7 yıl önce
Hadi insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000