07 Mayıs 2012, Pazartesi 13:02:46

PEGASUS'U ELEŞTİRDİ

Sunexpress Germany Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Pegasus’un rötar reklamlarını eleştirdi...
  • Bir havayolunun misyonu,en uygun fiyatla,uçuş emniyeti ön planda olmak koşuluyla,güvenle,zamanında yolcusunun seyahatini sağlamak olmalıdır.NAsıl ki dürüst insan olmak,ahlaklı olmak bir özellikli br kriter değilse,herkes zaten ahlaklı ve dürüst olmalıysa bu özellikler bir ayrıcalık doğurmuyorsa,yolcusundan seyahatini temin etme taahhüdü ile para alan bir şirketin zamanında kalkış ile alakalı bir övüncü olmamalı.Zaten kendisine bunun için para ödeniyor.
  • Önümüzdeki hafta sunexpress yeni bir bomba patlatacak.Sunexpress'e Server Aydın'dan sonra kim transfer oluyor????Türkiye pazarında etkili bir isim.Bu eleştiriler dahadamı artacak?
  • İSG'de yönetim zafiyetinin olağan sonuçlarından bu söylenenler.Ancak burada Pegasus'ta hatalı ve kusurlu,neden çünkü İSG ile eski THY'ci muhabbeti yapıyorlar.Anlayan anlamıştır. Ayrıca reklamı kim yaptıysa helal olsun.
  • verdigi hizmeti reklam etmeyecekte acaba neyi reklam edecek cok mantıksız bir elestiri
  • pegasus çalışanları ve ilgilileri rötarları yolculara bildirmiyorlar. uçuş ekranlarında 45 dakika rötar yapan bir pegasus uçuşu rötarlı görünmüyor. reklamını yaptıkları şekilde zamanında kalkış yaptıkları falan yok ! pegasus sahtekar bir zihniyetin ürünü halkı enayi yerine koymaya odaklı! çelebi, kokpit, kabin ekibi işlerini iyi yapıyorlar evet, yaptıkları şey ise sahtekarlıktan başka birşey değil! pegasusun ciddi bir şekilde takip altına alınması,kalkış saatlerinin noter tarafından tespiti ve reklam özdenetim kurulunca incelenmesi ve gerekli cezaya çarptırılıp bu sahtekarlıklarından vazgeçmeleri gerekir!
  • Müdür,sizde uçun sizde reklam yapın.Bunun kısıtlaması yok ki.Ama sen zaten ses çıkaramazsın.Ne de olsa THY nin malı oldun artık.
  • 2009 başı ve 2010 ilk 6 PGS zamanında kalkış oranı %50'lerde, niye? ISG terminali yeni açmış ve 2010'da da iş yavaşlatma var. Yani limanda teknik yetersizlik var. Peki PGS yalakaları şimdi söyleyin bakalım o zaman PGSciler iş yapmıyormuydu, o zaman niye çektiremediniz vesikalıklarınızı, bunlar ucuz reklamlar, gerçi havayoluda ucuz havayolu adı üstünde, yakışmış. THY AHL'deki tüm olumsuzluklara rağmen zamanında kapı kapatıyor. Siz reklam yapmaya devam edin kimse yemiyor...............
  • Sayın Aydın ve uçan beygir yalan söylüyor diyen arkadaş bu kadar bozulmayın flypgs comda adamlar hergün yaptıkları uçuşların istatistiklerini saklamadan yayınlıyorlar.Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz o şirketten ..Demekki o şirkkette kokpit kabin teknik ve çelebi handling firması bunu başarmak için ellerinden geleni yapıyor.ağızlarını açıp dolaşmıyorlar işlerini çok güzel yapıyorlar takdir edin..
  • Pegasusu tebrik ederim. Görevini gayet yerinde ve zamanında tamamladığı için herkesi bilinçlendiriyor..ee tabi bunun da haklı gururunu yaşayacaktır..Sayın aydın sanırım çocukluk zamanlarına gidip misket yarıştırmaya çalışıyor :) Çok mu uçtuk? sen de uç :D
  • Yahu adamlar bas bas bağırıyor ben zamanında herkesi uçuruyorum diye. Tamam doğru bu havayolunun görevi. Pegasus bunu çok iyi yaparken siz neden bu görevinizi yerinize getirmiyorsunuz ? Varsa böyle övünülecek bir tarafınız çıkın sizde reklamınızı yapın. Zorunuza gitmesin sayın Aydın. Tepki göstermeyin, TAKTİR EDİN !!! :)

 

AirportHaber’in bu anlamda sorularını yanıtlayan Aydın, bir şirketin en önemli görevlerinden birinin rötar yapmamak olduğunu ve bunu afişe etmenin hiçbir anlamı olmadığını ifade etti.
 
Aydın, ‘Bir havayolu şirketi zaten yolcuyu zamanında ve vaad ettiği kalkış saatinde uçurmakla mükelleftir. Bunu yapmak reklamı gerektirecek bir durum değil. Biz de zamanında kalkıyoruz ancak bu tarz bir girişimde bulunmadık, bulunmayacağız. Çünkü bu bizim görevimiz’ dedi.
 
Pegasus’un yolcuya vermek zorunda olduğu hizmeti reklam malzemesi yapmasının doğru bir adım olmadığından söz eden genç yönetici Aydın, ‘Pegasus’u anlamakta güçlük çekiyorum. Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı ortaya çıkan rötar, şirketlerin vermek zorunda olduğu hizmeti reklam malzemesi yapmasını gerektirmez. Ben buna bir anlam veremedim’ şeklinde konuştu.
 
©AirportHaber
PEGASUS'U ELEŞTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

zayıf vizyon ~ 12 yıl önce
Bir havayolunun misyonu,en uygun fiyatla,uçuş emniyeti ön planda olmak koşuluyla,güvenle,zamanında yolcusunun seyahatini sağlamak olmalıdır.NAsıl ki dürüst insan olmak,ahlaklı olmak bir özellikli br kriter değilse,herkes zaten ahlaklı ve dürüst olmalıysa bu özellikler bir ayrıcalık doğurmuyorsa,yolcusundan seyahatini temin etme taahhüdü ile para alan bir şirketin zamanında kalkış ile alakalı bir övüncü olmamalı.Zaten kendisine bunun için para ödeniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bomba haber ~ 12 yıl önce
Önümüzdeki hafta sunexpress yeni bir bomba patlatacak.Sunexpress'e Server Aydın'dan sonra kim transfer oluyor????Türkiye pazarında etkili bir isim.Bu eleştiriler dahadamı artacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isg terminali.... ~ 12 yıl önce
İSG'de yönetim zafiyetinin olağan sonuçlarından bu söylenenler.Ancak burada Pegasus'ta hatalı ve kusurlu,neden çünkü İSG ile eski THY'ci muhabbeti yapıyorlar.Anlayan anlamıştır. Ayrıca reklamı kim yaptıysa helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zayıf vizyon ~ 12 yıl önce
verdigi hizmeti reklam etmeyecekte acaba neyi reklam edecek cok mantıksız bir elestiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duyarlı vatandaş enayi değil ~ 12 yıl önce
pegasus çalışanları ve ilgilileri rötarları yolculara bildirmiyorlar. uçuş ekranlarında 45 dakika rötar yapan bir pegasus uçuşu rötarlı görünmüyor. reklamını yaptıkları şekilde zamanında kalkış yaptıkları falan yok ! pegasus sahtekar bir zihniyetin ürünü halkı enayi yerine koymaya odaklı! çelebi, kokpit, kabin ekibi işlerini iyi yapıyorlar evet, yaptıkları şey ise sahtekarlıktan başka birşey değil! pegasusun ciddi bir şekilde takip altına alınması,kalkış saatlerinin noter tarafından tespiti ve reklam özdenetim kurulunca incelenmesi ve gerekli cezaya çarptırılıp bu sahtekarlıklarından vazgeçmeleri gerekir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlarda kısıtlama yok.. ~ 12 yıl önce
Müdür,sizde uçun sizde reklam yapın.Bunun kısıtlaması yok ki.Ama sen zaten ses çıkaramazsın.Ne de olsa THY nin malı oldun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatirlatma ~ 12 yıl önce
2009 başı ve 2010 ilk 6 PGS zamanında kalkış oranı %50'lerde, niye? ISG terminali yeni açmış ve 2010'da da iş yavaşlatma var. Yani limanda teknik yetersizlik var. Peki PGS yalakaları şimdi söyleyin bakalım o zaman PGSciler iş yapmıyormuydu, o zaman niye çektiremediniz vesikalıklarınızı, bunlar ucuz reklamlar, gerçi havayoluda ucuz havayolu adı üstünde, yakışmış. THY AHL'deki tüm olumsuzluklara rağmen zamanında kapı kapatıyor. Siz reklam yapmaya devam edin kimse yemiyor...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selamlar hazımsızlar ~ 12 yıl önce
Sayın Aydın ve uçan beygir yalan söylüyor diyen arkadaş bu kadar bozulmayın flypgs comda adamlar hergün yaptıkları uçuşların istatistiklerini saklamadan yayınlıyorlar.Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz o şirketten ..Demekki o şirkkette kokpit kabin teknik ve çelebi handling firması bunu başarmak için ellerinden geleni yapıyor.ağızlarını açıp dolaşmıyorlar işlerini çok güzel yapıyorlar takdir edin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkıntı ~ 12 yıl önce
Pegasusu tebrik ederim. Görevini gayet yerinde ve zamanında tamamladığı için herkesi bilinçlendiriyor..ee tabi bunun da haklı gururunu yaşayacaktır..Sayın aydın sanırım çocukluk zamanlarına gidip misket yarıştırmaya çalışıyor :) Çok mu uçtuk? sen de uç :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 12 yıl önce
Yahu adamlar bas bas bağırıyor ben zamanında herkesi uçuruyorum diye. Tamam doğru bu havayolunun görevi. Pegasus bunu çok iyi yaparken siz neden bu görevinizi yerinize getirmiyorsunuz ? Varsa böyle övünülecek bir tarafınız çıkın sizde reklamınızı yapın. Zorunuza gitmesin sayın Aydın. Tepki göstermeyin, TAKTİR EDİN !!! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000