22 Eylül 2016, Perşembe 12:23:49

Pegasus'tan yüzde 50 indirim

Pegasus, bugün yurt içi ve dışındaki tüm hatlarında yüzde 50 indirim uyguluyor.
  • BENCE COK İYİ YAPIYORLAR BU HAYATTA HEP PARASI OLAN ICINMI YARATILDI GARIBANDA BINSIN UCAGA BENCE KAYSERİ ANTALYA SEFERİ HERGUN OLMALI İŞTEN CIKARTILANLAR İÇİN UZULDUM AMA HAYAT DEVAM EDIYOR YAPCAKBIRSEY YOK
  • Acaba bu biletleri neden bu kadar ucuza sata biliolar diye hic sordunuzmu? aclik maagisina hostes,ve ikinci pilotlardan 32bin euro 100 saat linetraining icin para aliolar,yer calisanlari ise yine aclik maagisi,ilac alicam diye su isteseniz suyu vermezler cunku parala vs vs yani siz o ucuz biletlerle kole sistemini desteklemis oluyorsunuz,evet tabiki sadece PGS degil Butun low costlarin takdigidir bu.
  • pegasus'dan neden alıyorsunuz ? stockholm sendrom'lu insanlar gibisiniz. değil yüzde 50 indirim 1 liraya yapsa da almam pegasus'dan.
  • Bu şirketin sahibinin zekasına ve cesaretine bayılıyorum. Reklamcı çakallara milyonlarca dolar kaptıracağına böyle sansasyonel kampanya yap, insanlar birbirine reklam etsin. Sen de amacına ulaş.
  • millet bedava diye mezarlığa bile uçakla gidecek sanırım
  • hangi ilden uçakla döndüysem pegasus hep rötarlı,normal saatinde kalkamıyor..
  • Yaptıkları çok adice. Geceyarısına kadar satın alma işlemini bitirmeye uğraştım, sürekli hata verdi. Geceyarısı geçti tekrar denedim. %50 indirimin geçerli olmasını beklemiyordum ama aniden site tıkır tıkır çalıştı ve 10 dakika önceki indirimsiz fiyatlar aniden yükseldi. Böyle birşey nasıl olabilir?? Pegasus gerçekten dünyanın en kötü havayolu olmaya aday.
  • Web sitesi telefon uygulaması çalışmıyor. Çağrı merkezinde kuyruk var, açan yok
  • Bedavada yapsaniz yinede binmem,insan gibi THY ucmak varken koyun kamyon kasasi gibi niye yolculuk yapayim,zaten ikinci pilotlarida guvencsiz kendi paralarila sag koltugu satin aliolar kaptanlarida eski asker artiklari patronuda zamaninda Pamuk tarlalarinda bir somun parasina irgat calisdiran vs vs.
  • Pegasus olmasa bu fiyatlara asyadan avrupaya ancak köprüden gecersiniz. Pegasus fiyatları artırsa diğerleri hepten artırcak haberiniz yok. Kötüleyenler biraz düşünsün önce !

Pegasus, bugün yurt içi ve dışındaki tüm hatlarında yüzde 50 indirim uyguluyor. Biletlerini flypgs.com ve Pegasus’ un mobil kanallarından 22 Eylül’de alan misafirler, 15 Ekim 2016 ile 25 Mart 2017 arasında yapacakları tüm yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde yarı fiyatına uçabilecekler.

Pegasus’un yeni kampanyası Ekim ortasından Mart sonuna kadarki tüm kış uçuşları için geçerli olacak. Misafirler yeni kampanya ile Pegasus’un 33’ü yurt içinde, 69’u yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkedeki 102 uçuş noktasında kış tatillerini geçirebilecek, iş, aile, akraba ziyaretleri için son derece düşük maliyetli uçak biletlerinden faydalanabilecek. Kampanyadan yararlanan misafirler Pegasus’un avantajlı fiyatlarıyla kendilerine tercihlerine göre bir sonbahar rotası çizebilecek ve kış tatili bütçeleri için ulaşımı dert etmeyecekler.

Misafirler, Pegasus’un sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına https://www.flypgs.com/kampanyalar üzerinden ulaşılabilir; flypgs.com’da yer alan Etkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilirler.

 

Pegasus'tan yüzde 50 indirim

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

İSOBAB ~ 7 yıl önce
BENCE COK İYİ YAPIYORLAR BU HAYATTA HEP PARASI OLAN ICINMI YARATILDI GARIBANDA BINSIN UCAGA BENCE KAYSERİ ANTALYA SEFERİ HERGUN OLMALI İŞTEN CIKARTILANLAR İÇİN UZULDUM AMA HAYAT DEVAM EDIYOR YAPCAKBIRSEY YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 8 yıl önce
Acaba bu biletleri neden bu kadar ucuza sata biliolar diye hic sordunuzmu? aclik maagisina hostes,ve ikinci pilotlardan 32bin euro 100 saat linetraining icin para aliolar,yer calisanlari ise yine aclik maagisi,ilac alicam diye su isteseniz suyu vermezler cunku parala vs vs yani siz o ucuz biletlerle kole sistemini desteklemis oluyorsunuz,evet tabiki sadece PGS degil Butun low costlarin takdigidir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorun sizde ~ 8 yıl önce
pegasus'dan neden alıyorsunuz ? stockholm sendrom'lu insanlar gibisiniz. değil yüzde 50 indirim 1 liraya yapsa da almam pegasus'dan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 8 yıl önce
Bu şirketin sahibinin zekasına ve cesaretine bayılıyorum. Reklamcı çakallara milyonlarca dolar kaptıracağına böyle sansasyonel kampanya yap, insanlar birbirine reklam etsin. Sen de amacına ulaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 8 yıl önce
Bu sirketin sahibin zekasi kadarda kalbi olsadi binlercene insan alin terinin karsiligini alirdi.Her zenginligin altinda bir pislik yatar,bunun bedelinide daima garibanlar onder,low cost sirketinin sistemini bilmeden yorum yapmisin,buda senin ne kadar zeki oldugunu ortaya koymus.
bekir ~ 8 yıl önce
millet bedava diye mezarlığa bile uçakla gidecek sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan ~ 8 yıl önce
hangi ilden uçakla döndüysem pegasus hep rötarlı,normal saatinde kalkamıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeşme ~ 8 yıl önce
Yaptıkları çok adice. Geceyarısına kadar satın alma işlemini bitirmeye uğraştım, sürekli hata verdi. Geceyarısı geçti tekrar denedim. %50 indirimin geçerli olmasını beklemiyordum ama aniden site tıkır tıkır çalıştı ve 10 dakika önceki indirimsiz fiyatlar aniden yükseldi. Böyle birşey nasıl olabilir?? Pegasus gerçekten dünyanın en kötü havayolu olmaya aday.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sistem ÇÖKTÜ ~ 8 yıl önce
Web sitesi telefon uygulaması çalışmıyor. Çağrı merkezinde kuyruk var, açan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 8 yıl önce
Bedavada yapsaniz yinede binmem,insan gibi THY ucmak varken koyun kamyon kasasi gibi niye yolculuk yapayim,zaten ikinci pilotlarida guvencsiz kendi paralarila sag koltugu satin aliolar kaptanlarida eski asker artiklari patronuda zamaninda Pamuk tarlalarinda bir somun parasina irgat calisdiran vs vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önyargı ~ 8 yıl önce
insanı ne hale getiriyor.
Aslında-1 ~ 8 yıl önce
Böyle yorum yazan birini adam yerine koyup cevap yazmak bile gereksiz ama yine de okuyanlar için yazalım. Malum dinin ilk emridir "OKU". Hani Cebrail melek tarafından bir insan evladı olan peygambere getirilen. Ben okuyorum diyorsan, senin durumun için tahsil cehalet almış diğer taraf baki kalmış denilir. Gördüğü her sakallıyı dedesi sanan şahıs, bu şirket ingilizce tabiri ile Low Coast. Türkçe meali Düşük Maliyetli bir şirket. EasyJet, Eurowings, Ryanair Vueling, Wizz Air, AirBaltic vb. gibi Avrupada da ilk 10 içerisindedir. O bileti ucuza alabilesin diye ayran budalaları gibi yemediğin halde çok ta bir şeye benzemeyen yemeği gözüne tıkılanların da boş yere yemek bedeli ödemesin mantığı ile uçuş yapar. Amaç maliyeti düşürüp ucuz bilet imkanı sağlamaktır. Aynı rotaya 1/3 fiyatına uçabilmek varken ben eşeğim gel sırtıma bin manasında o kadar para vereceksen o senin bileceğin bir şey ver paranı bindir sırtına gerine gerine uç.
Aslında-2 ~ 8 yıl önce
Ama unutma ki yere göğe sığdıramadığın THY, bu tür şirketler ve rekabet olmasa kulağımın arkası dahil öpmedik yerini bırakmazdı. Belki babaannen deden hatırlar, eskiden kısa uçuşlar için bile insanlar servet öderlerdi. Uçağa binmek her babayiğidin harcı değildi. Bak şimdi uçağa binme şansını yakalamışsın bir de bu fırsatın sunulmasına katkısı olan şirketlerden birine sözüm ona laf ediyorsun. Ananda seni THY nin Business Class uçuşunda doğurdu herhalde. Tuzlayalım da kokma he mi.
Yalvarırız ~ 8 yıl önce
Tüm şirket adına yalvarıyoruz gel şu inadından vaz geç. Söz veriyoruz satın alamayacağın tek koltuk olan WC de seyahat ettireceğiz seni. Haspam, uçma fırsatı bulmuş ta, şirket ve uçak beğenmiyor. Babanın king class jumbo jeti var herhal.
C ~ 8 yıl önce
Biri Anami karistirmis(oldu) biride babami karistirmis,ben Sizin ailenize degil PGS y yazdim,fakat turk insani normal ve medenice tepki veremez daima ana avrat karisdirarak agresifce Ortaya cikar,anlasilan yazdiklarim zorunuza gitmis saygim var tabiki medeni sekilde cevap vermis olsadiniz.Sze tavsiyem Sinirlerinize hakim olamiosaniz ve zorunuza cok gittise KEMERINIZI GEVSETIN rahatlarsinz.
Pegasus sağolsun ~ 8 yıl önce
Pegasus olmasa bu fiyatlara asyadan avrupaya ancak köprüden gecersiniz. Pegasus fiyatları artırsa diğerleri hepten artırcak haberiniz yok. Kötüleyenler biraz düşünsün önce !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000